Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
https://www.facebook.com/groups/142692255896365/?multi_permalink … ric&ref=notif Мисля , че от екипа на  предаването трябва да видят това видео главно Шеф Ангелов .  Пълно кощунство е тонове скъпа храна да отива в кофата докато в същото време тези хорица едва свързват двата края ! Знам , че форматът е такъв , но смятам,  че трябва да се адаптира според действителността на държавата , в която се излъчва . В Щатите и Англия е едно у нас съвсем друго !

# 346
Simple SmileАман вече от тая пропаганда за тоновете изхвърлена храна.
Те баят на 2-3 порции всяка вечер и ако евентуално следиш предаването , а е видно че не го правиш и си говориш наизуст, от доста време вече това, което скапят ги карат да си го ядат с малки изключения.
Не понасям тази псевдоблаготворителност боклука да се дава на хората в нужда, като искаш да помагаш дай нещо нормално и свястно, а не това, което вече не става за ядене.

# 347
Те баят на 2-3 порции всяка вечер и ако евентуално следиш предаването , а е видно че не го правиш и си говориш наизуст, от доста време вече това, което скапят ги карат да си го ядат с малки изключения.
Не понасям тази псевдоблаготворителност боклука да се дава на хората в нужда, като искаш да помагаш дай нещо нормално и свястно, а не това, което вече не става за ядене.
В грешка си най - редовно го следя миличка ! Ангелов размаза гъши дроб на стената както и на няколко метна на пода няколко тигана паста ей така просто защото била преварена или не знам си какво . Да си чувала поговорката "Кучето скача според тоягата"  ? Едно е да се хвърля по пода храна в държави с по - висок стандарт на живот друго е това да се случва в най- бедната страна от ЕС където хората едва свързват двата края . Представям си ако шоуто се излъчваше в африканските страни където ежедневно умират деца от недохранване щеше да предизвика още по - голям гняв у зрителите . Освен това нищо не им пречи поне веднъж да зарадват такива хора като ги заведат да хапнат в ресторанта за тяхна сметка от това предаването само ще спечели .

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 12:45 от iris 40

# 348
В грешка си най - редовно го следя миличка ! Ангелов размаза гъши дроб на стената както и на няколко метна на пода няколко тигана паста ей така просто защото била преварена или не знам си какво . Да си чувала поговорката "Кучето скача според тоягата"  ? Едно е да се хвърля по пода храна в държави с по - висок стандарт на живот друго е това да се случва в най- бедната страна от ЕС където хората едва свързват двата края . Представям си ако шоуто се излъчваше в африканските страни където ежедневно умират деца от недохранване щеше да предизвика още по - голям гняв у зрителите .
Това не е социално предаване, а шоу. Който не му харесва, да не гледа. Щом ви е толкова жал, купете 5  банички и ги занесете в някой дом за деца, стари хора или нещо подобно. Може да дарите и стари дрехи, вместо да шествате “възмутено“ в мрежата.

# 349
Съмнявам се, че ще го напиша правилно, ама не ми дреме...
Щом храната е хвърлена, ти ще я ядеш ли iris 40?
За какви тонове храна изхвърлена цитираш от скъп ресторант?!
От нескопосани, некадърни и неграмотни "готвачи"?!
1-2 месеца НЕ МОГАТ, НЕ ЗНАЯТ, НЕ РАЗБИРАТ, НЕ ПОМНЯТ, НЕ ЧЕТАТ ...
Сълзи, сополи, интриги, дроги, самотни мами и разведени такива...
Изобщо не ми пука какви са!
Искам срещу парите си да получа това, за което съм платила!!!
Може и аз да съм спестявала 5 месеца,
за да опитаме нещо преди изхвърляне от Вашата кухня ...
Шоу, шоу, ма е кулинарно, не е благотворително!
Не си представяй африканските държави!
И тук се случват такива неща, но не всички са запознати с това!

# 350
В грешка си най - редовно го следя миличка ! Ангелов размаза гъши дроб на стената както и на няколко метна на пода няколко тигана паста ей така просто защото била преварена или не знам си какво . Да си чувала поговорката "Кучето скача според тоягата"  ? Едно е да се хвърля по пода храна в държави с по - висок стандарт на живот друго е това да се случва в най- бедната страна от ЕС където хората едва свързват двата края . Представям си ако шоуто се излъчваше в африканските страни където ежедневно умират деца от недохранване щеше да предизвика още по - голям гняв у зрителите .
Това не е социално предаване, а шоу. Който не му харесва, да не гледа. Щом ви е толкова жал, купете 5  банички и ги занесете в някой дом за деца, стари хора или нещо подобно. Може да дарите и стари дрехи, вместо да шествате “възмутено“ в мрежата.
Вече съм го правила всяка година гостувайки на баба ми дарявам дрехи , които вече са ми умалели или не ми стават на дете в нужда . Освен това всеки път когато видя една възрастна женица пред Кауфланд , която съм сигурна че не проси само пари и купувам по нещо винаги когато я видя . И не съм казала ,
че шоуто не ми допада просто частта с хвърлянето на храна по пода и по стените ме дразни .

# 351
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами просто не го гледай, щом те дразни.

# 352
  • Ню Йорк
Темата не е ли да обсъждаме готвачите от формата?!  newsm78

А наистина, на който не му харесва да не гледа и още повече да не пише тук.  Naughty

# 353
  • София
Хвърлянето на храната е за драматизъм. Само се чудя той като нахвърля храната по плотове и земя, защо не ни показват как после я чистят или спират снимките, изчистват и продължават? Wink

# 354
  • София-Младост
Темата е да се обсъжда предаването. Това с храната няма начин да не направи впечатление и то защото не се хвърлят пилешки бутчета от 3лв/кг, а миди сен жак...кой плаща за целия масраф ми е интересно...няма телефони тип "звъннете и подкрепете любимия готвач".
Гледах Нина днес в Нова...пак си поплака. Нищо интересно поне за мен не каза.

# 355
  • София
Нина има огромен проблем с нервите, поне от това, което аз виждам навсякъде. Тази жена не трябва да работи с хора, защото още повече се изнервя.

# 356
Хвърлянето на храната е за драматизъм. Само се чудя той като нахвърля храната по плотове и земя, защо не ни показват как после я чистят или спират снимките, изчистват и продължават? Wink
Шеф Ангелов хвърли някакви спагети на плота и дадоха как Светла ги чисти с хартиена кърпа в един чувал за боклуци.

# 357
  • Испания
Каква е Нина Малакова извън Hell's Kitchen България?

https://nova.bg/accents/view/2018/04/17/213237/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Сега ще я гледам.

# 358
  • София
Нина не работи с хора, а с храна - важното е да готви добре, ако ще кебапчета да прави.

# 359
Нина не работи с хора, а с храна - важното е да готви добре, ако ще кебапчета да прави.
Как да не работи с хора като малко или много на работното място влиза във  взаимоотношения с останалите готвачи в кухнята ?

Общи условия

Активация на акаунт