Как върви захранването - част 7

• 13 246
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Zoroto,нали папа кърма,няма за какво да се притесняваш.А може и да са зъбки.
Моя като от седмица не иска да цока,питаш ли ме Rolling Eyes Sad

Я кажете мога ли да давам чисто ябълково пюре на хип.До сега два дни мешах с оризовата каша...?

# 46
Я кажете мога ли да давам чисто ябълково пюре на хип.До сега два дни мешах с оризовата каша...?

Щом вече си го въвела, няма причина да не даваш смело Grinning А ако бебчо не иска да цока, аз бих спряла захранването, докато прояде хубавичко кърма отново Wink

# 47
  • София
Ели,няма да прояде.Пробвах.Той в будно състояние не знае що е цица.Просто го слагам и  почва да се дразни.Аз ако не го дебнех да му давам да яде докато заспива,досега да се е отбил 1000пъти.Незнам какво стана с това дете.Не е до това че е заситен от кашите,просто е забравил гърдите ми все едно..............Sad((((((

Относно ябълковото пюре-само два дни сме яли по 4/5лъжички...де Wink

# 48
Сребърен облак,не сам забелязала да ма хрема, но явно му е до6ло много на стамах4ето.
Ще спра да си почине  после 6е давам по малко.

Ние и имаме друг проблем не пие вода. Заменила съм две хранения имаме 4 кърмения по две сутрн и две ве4ер. През деня го мъча да пие но не  иска  пробвам с ча6а 6и6е  лъжи4ка не и не. Запо4нах да се пртеснявам заради жегите!

Относно глутена 6е го въведа след месец два !

# 49
мерси момичета за отговорите
я кажете захар от кога може, че аз му дадох слива на хип ,а вътре пише че има захар!
досега не съм му купувала със захар -ама това как е станало - не знам.  иначе добре му понесе и чудесно го разхлаби.

Исайкова- знам един подобен случай на тотално отказване на гърдата - ама ти не се предавай, може да е вид стачка. и ние имахме два дни такъв период - захапва , ама след минута пуска и не ще повече(тогава обаче ми отказа и твърдата храна). та затова не се отказвай. А за пюрето - аз щом съм въвела нещо го давам и чисто , и го смесвам чат пат - както дойде. но специално плодовите често ги давам сами че да го разхлабят.

# 50
  • София
това за захарта и аз се чудех, защото и в кашата от елда на хип също има, но ще му я давам, докато намеря на др фирма да има елда поне...

# 51
  • София
Бубу-къде видя в елдата захар-аз не виждам. newsm78
Захар и сол-след годинка/най-добре/
zoroto -аз явно ще съм втория случай ,който ще знаеш... Confused

# 52
  • София
елда с плодове Wink

# 53
  • София
Аха,затова не виждам.
Въведохте ли ябълковата каша/че и аз се чудя дали да не взема?/

# 54
  • София
ние сме въвели бананова, а във въпросната елда са ябълки и банан, за следваща се чудя за банан и череша....ти съвсем ябълкова ли искаш оризова безмлечна, няма проблем за нея според мен? ти ще я въвеждаш ли или направо колкото изяде ще даваш?

# 55
  • в сбъднатите мечти
Здравейте мами!
Смятам да захраня беба, като навърши 6 мес., т.е. след 2 седмици. Мисля да започна с домашна оризова каша, но след нея какво? (още не съм решила) Много ми се ще да ползвам черешките, че сега им е сезона, но незнам подходящи ли са. Някоя от вас давала ли е толкова рано череши?

# 56
Да,има глутен в овеса.Колко е голямо бебето???
Не знам колко е голямо бебчето,но можеш да дадеш плодово пюре на Хип ябълка и круша,разхлабващо е.Само круша на Хип е нормализиращо.Чети етикетите.При нас това,което е на етикета е и на памперса.
почти на 6 месеца е лекаря ми каза да му давам оризова каша и аз му давах вечер по малко не я харесва много резултата беше запек обадих се на лекаря тои каза да му дам овесена каша пробвах две малки лъжички изяде и цяла нощ се напъва и не може да ака горкото но днес ходи три пъти вече маи тия каши нямя да му ги давам ами пюренца само от ябълка само сок съм давала за сега а круша яде ще му взема ябълка и круша смесено тук нямя на хип има на хаинц ама то е все тая предполагам благодаря ти за отговора  bouquet

# 57
  • София
Bubu,ми незнам мислех ябълкова да дам,но мн й се чудя.нa банановата какво й е съдържанието?Че искам  да разнообразя малко кашите-аман с този ориз и тази елда,единствено ги разнообразявам с ябълка вътре.Затова си мислих с тази каша.А как ще я дам,сигурно първия път по-малко,на следващия малко повече и на третия ден цяла доза.
За черешите-аз много им се чудя също.И ми е интересно под каква форма да му ги дам.Сок или пюре.И не е ли много пипкава рабопта-колко череши трябва да смачкаш за нормално количество?? newsm78

# 58
  • София
Исайкова - хъм съдържание - моята е млечна не ти върши работа.
Съдържание (на 100 г прах): обезмаслено мляко, оризови люспи, растителни мазнини, малтодекстрин, бананови люспи 11,1 г, фруктоза, царевичен грис, нишесте, глюкоза, калциев карбонат, витаминна смес (витамин С, наиацин, витамин Е, пентотенат, витамин В6, витамин А, витамин В1, витамин В2, фолиева киселина, витамин К, биотин, витамин D3) железен-ІІІ-дифосфат, ванилин, калиев йодат.
а това е на ябълковата безмлечна:Съдържание (на 100 г прах): малтодекстрин, нишесте, фруктоза, царевичен грис, оризови люспи, глюкоза, ябълка на прах 5,9 г, витаминна смес (витамин С, наиацин, витамин Е, пентотенат, витамин В6, витамин А, витамин В1, витамин В2, фолиева киселина, витамин К, биотин) железен-ІІІ-дифосфат, калиев йодат.
черешите аз направо в кашата, без пюретаа и сокове, че не знам кога и плодове да въвеждам, засега наблягам на каши и зеленчуци, а др седмица и месо почваме...а за кашите има и грис безмлечна може да я пробвате. , а плодовете можеш да ги прибавяш и в кашата и така да си правиш плодови каши;)

# 59
  • София
Аха,много неща бре ooooh!в съдържанието Wink
Вярно така най добре-всичко блъскам в кашите...Ама така ми се събира само едно хранене за деня.За второ няма какво да давам.Зеленчук само картофа съм въвела/а имаме непоносимост/,и тиквата(така и не разбрах плод или зеленчук е Embarassed/.Тзи дни ще пробваме моркова/днес купих/.Та зеленчуковите пюрета са ни само тиква с картоф...Тиква с ябълка също го барам за някакво ,но и то не е любимо.Ех трудни са ни храните.Този грис на коя фирма е ,не съм виждала.
Бубу-вие изчаквахте,изчаквахте-сега бум с храните направихте LaughingНяма да можем никога да ви стигнем Wink

Въпросче:Искам да знам как да направя домашни пюрета?Само пасирани ли се дават плодовете/зеленчуците или разредени с нещо?Друго -все пак в замразените храни нали се запазват хранителните вещества.И доколко се запазват всъщност newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт