WIZZ AIR - 30

• 74 566
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Моля, за съвет! Цитирам текст от общите условия:

"...
14.1.3. МОЖЕТЕ ДА НОСИТЕ ЕДИН БРОЙ РЪЧЕН БАГАЖ НА ПЪТНИК, КАТО ТОЙ ТРЯБВА
ДА ОТГОВАРЯ НА СЛЕДНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА РАЗМЕР И ТЕГЛО: РАЗМЕРЪТ НА
БАГАЖА НЕ БИВА ДА НАДХВЪРЛЯ 55Х40X23 СМ (БЕЗ ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ
ДРЪЖКИТЕ и КОЛЕЛЦАТА, НО ПОСЛЕДНИТЕ НЕ БИВА ДА НАДХВЪРЛЯТ 5 СМ), А
МАКСИМАЛНОТО ДОПУСТИМО ТЕГЛО НА ВСЕКИ БРОЙ РЪЧЕН БАГАЖ е 10 КГ.
АКО РАЗМЕРЪТ ИЛИ ТЕГЛОТО НА БАГАЖА ВИ НАДВИШАВА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ
ОГРАНИЧЕНИЯ, ЩЕ ГО ПРЕВОЗИМ КАТО ЧЕКИРАН БАГАЖ, СЛЕД КАТО
ЗАПЛАТИТЕ ТАКСАТА, ПОСОЧЕНА В ЧЛЕН 14.1.1."

Позволените 5 см. над определените за колелца и дръжки важат ли за дължината? В смисъл 40 +5 см. за странични дръжки, които не могат да се приберат при измерване.

# 46
  • София
Днес се чекирахме почти веднага след отваряне на чек ина и в едната посока ни разпредели отделно. Пиша го за хората, които държат да са заедно, че явно и Уиз вече понякога разделят хората.

# 47
Здравейте група, може ли да ми препоръчате конкретни линкове с варианти за удобен ръчен багаж?
Иска ми се да вземем нещо, което ще ползваме по-дълго време и което да е максимално удобно. С големите куфари не случихме на качество и удобство, та поне с ръчния багаж да не изтеглим пак късата клечка.
И как стои въпроса с фотоапарата? За отделна чанта ли се брои или няма проблем?

# 48
  • Плевен
Здравейте, много ме ядосаха тези от Уиз-трима човека сме, чекирахме се веднага, след като отвори чек ин и ни пръснаха из самолета, а ми дава, че половината места не са заети.  #Cussing out
Но здраве да е!
Желая на всички безпроблемно и приятно пътуване!

# 49
  • Пловдив
Здравейте група, може ли да ми препоръчате конкретни линкове с варианти за удобен ръчен багаж?
Иска ми се да вземем нещо, което ще ползваме по-дълго време и което да е максимално удобно. С големите куфари не случихме на качество и удобство, та поне с ръчния багаж да не изтеглим пак късата клечка.
И как стои въпроса с фотоапарата? За отделна чанта ли се брои или няма проблем?
В момента American Tourister имат 30% намаление срещу връщане на стар куфар, като качество са много добри, почти като Самсонайт. https://www.samsonitebg.com/catalog/?page=1&sort_field=p.pri … 00&type=short
На Естил също са здрави, но напоследък колекциите им са много грозни.
Фотоапарата трябва да е в ръчния багаж.

# 50
Това за чекирането и разхвърлянето из самолета, ако нямаш места за дете и родител ли важи? Или вие пишете случаи без да има дете с вас?

# 51
  • София
Здравейте, много ме ядосаха тези от Уиз-трима човека сме, чекирахме се веднага, след като отвори чек ин и ни пръснаха из самолета, а ми дава, че половината места не са заети.  #Cussing out
Но здраве да е!
Желая на всички безпроблемно и приятно пътуване!

Втори случай за последните 2-3 дни. Освен да са взели пример от Райън и нарочно да разпръскват. Sad

# 52
  • Варна
Мен и детето ни сложиха един до друг. Чекирах първите минути след като отвориха чекина преди 2 дни.

# 53
От дете не са ни делили. Ако се случи случайно, това ще е по погрешка и стюардесите ще помолят някой да се премести, за да сте заедно. Не виждам са има проблем. Bgair са ни делили тримата в чекинг на летището в Амстердам. Слагали са детето на седалка, която е към аварийния изход, което също е грешка и са ни местили в самия самолет. Няма как да разделят нарочно дете от придружаващ

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 20:23 от red soul

# 54
Не импулсен телефон: 024928367
На този телефон вече не отговарят за грешки при резервации, а само бил за пътници с ограничена подвижност.

# 55
Ако искам да дам ръчния си багаж в багажното, просто отивам на чекинга на летище София и го предавам? Независимо, че преди това ще съм чекирала он лайн, така ли е?

# 56
  • София
Ако искам да дам ръчния си багаж в багажното, просто отивам на чекинга на летище София и го предавам? Независимо, че преди това ще съм чекирала он лайн, така ли е?
Точно така. Освен това можете да си извадите от него ценните вещи.

# 57
Благодаря!

# 58
И аз да потвърдя. В началото на месеца чекирах два билета, пръсна ги в двата края на самолета, а при настаняването не е като да нямаше свободни места.
Имам и един въпрос. На сайта тече реклама, че зимните разписания вече са активни за членове на клуба, но не ми изкарва нито една дестинация след октомври. Опитвам се да кликна и на банера на началната страница, но пак греда. Идеи? Има ли някой достъп до зимните полети?

# 59
  • Стара Загора
Здравейте. Имам един въпрос. Снощи чекирах отиване, днес връщане на 4 души. Във файловете, които свалих снощи на 2 за документ  беше посочено   other document въпреки, че съм посочила лична карта. Днес чекирах връщането на всички посочих лична карта и на всички бордни карти излезе other document. Като разпечатах видях, че на всички 4 души и на отиване и на връщане е посочено other document, въпреки че на вчерашните разпечатани бордни карти е било лична карта. На свалените снощи файлове пише лична карта, а на тези които свалих днес уж същите пише друг документ, а би трябвало да са едни и същи.

По принцип вида на посочения документ не е проблем нали?

Относно разпределяне на местата - отиване веднага след началото му - първия чекиран на 14 ред, останалите 3 заедно на 33.
Връщане 14- 15 часа по-късно - първите двама разпръснато, вторите двама заедно.

Общи условия

Активация на акаунт