Отговори
# 435
Дон Жуан я гледах преди ехееее, когато още играеше Захари Бахаров (Велислав влиза на негово място преди 3-4 години). Дърпах се да я гледам отново точно заради Донков, но този ти пост ме убеди да отида Grinning Grinning
Вече гледам за билети ахаххаха

А за списъка - голямо удоволствие беше Simple Smile Видях и на колко още постановки трябва да отида и ми стана лошо хахахха

# 436
Дона, няма да съжаляваш, има в края на май постановка, иди. Деян и Велислав имаха страхотна спойка, сълзи ми текоха от смях. И трябва да ти кажа, че още в първата секунда, когато започна театъра с монолога на Велислав, просто ми прикова така вниманието, че не можех да откъсна поглед от него. Много неочаквано, много приятно съм изненадана.

Извинете за офтопика Flushed

# 437
Zlati ,  bouquet за клипчето - направо ми стана студено от него  Sad . Такава  оглушителна тишина между двамата ! Беше направо комично ,че  дамата поиска презервативи ... А Велислав..., харесва ми всичко , което прави  на екран  Peace

# 438
  • Там,където се събуждам щастлива.
Само да мина да кажа, че завиждам благородно на живеещите в София и възможността да ходят на български театър! Това е нещото, което мноооого ми лисва!

Ина Фотева я дават като агънце във връзката й с Фотев, но си мисля, че ще стане тигрица, когато започне да ревнува! Горкият Тасев! Wink

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 13:35 от Kalinka

# 439
Следващата постановка на Дон Жуан е на 20.05. Има билети.

# 440
Следващата постановка на Дон Жуан е на 20.05. Има билети.

Надушвам масово ходене на Дон Жуан на 20.05 JoyJoy

# 441
Така е! Току що купих билети. Нали сме истински фенки и ценители !

# 442
Само после да не ми издействате бан, ако не ви хареса постановката Laughing

Голяма суша е от петък до вторник. Пускаха ни по едно време клипчета от бъдещите епизоди, спряха, никаква интересна информация, ужасни хора. В петък промото трябва да е триминутно, за да ни стигне до вторник Grinning

# 443
Mr. Green Sad Не стига ,че няма  епизод в понеделник , не пускат нищо , което да ме впечатли  в промото , а и това  Crossing Arms
 bouquet на Донето  за справката  с участията , направо си се  виждайте да си къркате и на живо  Peace

# 444
  • in Wonderland
А, бях убедена, че е Хр. Апостолова това!! Защо така съм се заблудила, че даже ми и хареса 😂😂😂

# 445
Mosquita, след постове като твоя още повече ме хваща яд, че съм от малък град и рядко имам възможност да гледам такива постановки Sad
блазе ви на всички, които ще ходите да им се любувате Simple Smile 

# 446
Mr. Green  bouquet на Донето  за справката  с участията , направо си се  виждайте да си къркате и на живо  Peace

То хубаво, но тук компанията е на вино. Аз не се вписвам, че съм на твърдичко - джин с тоник.

# 447
  • София
Е дали вино или джин няма проблем. То и време за мохито идва, така че всякакви вариации са позволени.

Не знам дали след Дон Жуан, но да не ни се наложи дружно да давим мъката след края на сезона. Предпочитам да пием от радост Simple Smile

# 448
Mosquita, след постове като твоя още повече ме хваща яд, че съм от малък град и рядко имам възможност да гледам такива постановки Sad
блазе ви на всички, които ще ходите да им се любувате Simple Smile  

На мен пък (докато правех сисъка), ми стана много тъпо заради хората в по-малките градове...направо извън София братче. От една страна виждам колко малко постановки правят съответните театри, от друга ми е ясно, че повечето хора искат да видят Блатечки, Вергов и т.н. (примерно), а не неизвестни актьори (макар че и сред тях има адки добри!), освен това младите актьори все се натискат да играят в София....И като се сетя, че тук всяка вечер можем да избираме между 15-20 постановки (не го казвам, за да се хваля, сравнявам положението). Имам приятелка, която живее в СФ, но планира да се премести в по-малък град (колко да е малък, сред най-големите е пак) - еми ние сега ходим здраво на театър, защото реши ли да се мести - театър, ако решат да гостуват и то на егати цените! Мда, оказа се, че имало значителни разлики в цените......

Приятно впечатление ми направи Радина Думанян, която си играе в Пловдив и това, че някои театри, като Пазарджишки и Хасковски, поставят пиеси, където играят утвърдени и популярни лица.

Ванилия, то го има и това, че някои постановки не могат да тръгнат на турне(примерно), защото имат едни огромни декори, които нямам идея как се транспортират и монтират на друго място. А актьорите искат да си играят на техния си декор....

Мелани, аз го казах, но ще се повторя - не сме винаги на вино, просто така ни тръгна приказката и затова сме винената компания. Аз пия почти всичко (ама умерено, да не решите, че съм някаква алкохоличка сега) Wink А някои даже не пият, важното е да се намери в нещо да се дави мъката от сериала  Wink

Извинявам се за офтопика, ама негодувам леко от това положение....

# 449
Е дали вино или джин няма проблем. То и време за мохито идва, така че всякакви вариации са позволени.

Не знам дали след Дон Жуан, но да не ни се наложи дружно да давим мъката след края на сезона. Предпочитам да пием от радост Simple Smile

Надявам се и не ми се мисли, че до края на сезона е възможно да няма генерално решение на нашия проблем.
Не стига, че изгубихме цяла седмица и очите не им видяхме, тази също е под въпрос, и колко остава - нищо време. Ако има и подобен край, като на 4-ти сезон драмата ми е готова, ще се гътна.
Надявам се "розовите" сценаристи да се вземат в ръце и те да списват последните серии, че "не'ам нерви"".

Общи условия

Активация на акаунт