Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 69 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна

Sagitarius88, извинявай за какви уроки говориш ?
Все съм чела и съм се информирала , ама за рак от уроки не знаех....Значи проблема ни е , че не си носим червения конец на китката JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Аз на Sagitarius88 поста малко по друг начин разбрах. По такива места човек просто се разтоварва от стреса или ако някой те "урочасва" постоянно като ти лази по изтънените нервички спираш да му обръщаш внимание. Grinning Дават под наем стаи в манастирите, с почти всички удобства - телевизор, кабелна, интернет, собствен санитарен възел, климатизация, паркомясто. Троянският е много красив, струва си някоя друга нощувка там. И въпреки наплива от хора е някак си много спокойно и идилично. Посетителите там със съвсем друг емоционален заряд са отишли. Гледаш около теб все едни погледи на възхищение, усмивки, щтракат с апарати, особено пък ония дръпнатите ни туристи, те са като малки деца в магазин за бонбони, удоволствие е да им гледаш впечатлените физиономийки. В друга атмосфера се потапяш просто, без клаксони, без ремонтни дейности на съседа, без псувни, миризма на изгорели газове, тръшкащи се деца за щяло и нещяло. А нощтно време чуваш единствено и само природата.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 08:12 от Spirit Crusher

# 691
  • София /Абсурдистан
Много е хубаво там, да. Има чудотворна икона. Не че нещо е станало, за нещата, за които съм се молела преди, но пак  си е приятно да отидеш в този край.
Другото място с хубав заряд е манастира на Преподобна Стойна и Рупите. Ходила съм там, наистина има чувство за спокойствие.
Я да попитам нещо. Някой, който е бил на бяла химия, има ли проблеми със зрението после?

# 692
Не помня дали съм споделяла тук, но има един манастир , малко след Перник, казва се Черногорски манастир. Мястото е много приятно, възстановено с евро-пари. В двора има параклис , а до него една малка нова отделна стая, в която е изложена иконата, която преди 2 години пристигна от Атон и беше по Великден в Ал. Невски. Тази икона , казват, че лекува рак и имаше страшно големи опашки от хора тогава. Аз не вярвам много на такива неща, но като я докоснах почувствах някакво успокоение и ми стана леко на душата.

# 693
  • София /Абсурдистан
А, това е Гигинския манастир. Може в почивните дни да отида, близо е до София.

# 694
  • SOFIA
Здравейте! Някой от вас да е ползвал Имунофан преди и по време на химиотерапията?

# 695
Тъй като вчера ви се оплаках от болницата, днес да ги похваля, че ни изпратиха огромен букет цветя с извинение.
Аз вярата я разбирам да в носиш в сърцето си и за мен това е нещо много лично.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 17:20 от Няма смисъл

# 696
А, това е Гигинския манастир. Може в почивните дни да отида, близо е до София.

Да, той е, мястото е много красиво. През почивните дни има доста хора обаче. Монасите имат стопанство и продават продукцията си - биволско кисело мляко, мед, ракия с билки и т.н.

# 697
На мен от бяла химия ми сълзяха очите и ме дразнеше много бялата светлина.

# 698
  • София /Абсурдистан
Аз нещо не мога да фокусирам добре и някакви светлинки в очите имам и да, сълзят.

# 699
Лейди, повдигам си въпроса Kissing Heart

Още съжалявам, че си купих с протокол от Магама истински боклук, който ще ми свари главата, за 120 лв, като същите там се продават за по 45-60лв. Просто няма смисъл от протокола.
За естествените перуки , който правят за онкоболни ли говориш.
По Месинджъра обясняват , че с протокол са 150лв. С дарена коса
Общо 250лв.
Такава смятам да си вземам.
Ако не са им хубави тези  изобщо да не си губя времето?!

# 700
Хора , нали уш червената химия е по-агресивна. Аз си мислех , че бялата е песен после...
Плашите ме .
Както доктора иска да е всяка седмица -12 бройки.... да не стане 3 месеца пълен парцал Cry

# 701
И при мен зрението се промени -да си сложа на игла конец или да прочета състав на опаковката на даден продукт е това вече е мисия невъзможна.И сълзят и носа тече без причина и се потя от слънцето изгарям . Още колко ли екстри ме очакват.

# 702
  • София /Абсурдистан
Да, това с течовете от носа също. Не спира. Пръскам му Стеримар, спира за някое време и после пак започва. Но доста облекчава.
Другата седмица мисля да отида при очната докторка за нови очила, че вечесъс старите очила не виждам.

DZ пробвай, може да нацелиш. Аз като ходих, изкуствени имаше по 250, може да е нямало за момента естествени на по-ниска цена, имаше от 600 нагоре. То е както случиш и според кога какво са докарали. Аз ако се наложи пак да купувам, ще купя от магазинчето, за което писах, там естествените са по 125лв. Имаше и едни изкуствени, пак по толкова, направени ръчно от морски водорасли, много хубави бяха, нищо общо с изкустените коси, изглеждат като естествена и са много леки. Имаха и силиконова лентичка за залепване на главата. Но трява да се мери, защото то се гледа на манекена по един начн, а на теб ти стои по друг. Там перуките не са специално за такива като нас, за всякакви цели са, има и за сценични изяви. Не работят с протоколи обаче.

# 703
Хора , нали уш червената химия е по-агресивна. Аз си мислех , че бялата е песен после...
Плашите ме .
Както доктора иска да е всяка седмица -12 бройки.... да не стане 3 месеца пълен парцал Cry

DZ,  и на мен ми предлагаха бялата химия да бъде всяка седмица. Така се вкарва по-малка доза, и казват, че се понася по-леко. Аз не се съгласих, защото вените ми нямаше да издържат на толкова чести боцкания. И си я направих стандартната - през 21 дена. От бялата аз специално се чувствах много по зле , в сравнение с червената - болки в мускулите, голяма отпадналост и никакъв апетит и вкус нямах, чувствах се като натъпкана с олово. Но да не те сугестирам, при всеки е различно, извинявай, преживява се!

# 704
  • София /Абсурдистан
Е, умората си е перманентна. Освен това, всички нокти посиняха и май ще се сменят, сложих им перлен лак отгоре да не ги гледам.
Не са ми предлагали всяка седмица, че то кръвта няма да може да се възстанови толкова често, на 21 дни е.

Общи условия

Активация на акаунт