Bonilash: по-дълги, по-гъсти и по-красиви мигли!

• 40 327
  • 200
  •   1
Отговори
# 105
Бих искала да го опитам, тъй като си увредих миглите с 3д косъм по косъм

# 106
Искам да пробвам серума защото искам миглите ми да са по гъсти и дълги. Напоследък въпреки, че не употребявам редовно спирала, миглите ми оредяха.   

# 107
Да, много искам да изпробвам серума на Bonilash.
Винаги съм харесвала дългите и гъсти мигли, но не ми се искат изкуствени и т.н., защото харесвам естествените неща. Simple Smile

# 108
За миглите си ползвам само спирала и Максимайзър на Диор.

# 109
Не вярвам, че се постига описаният ефект, но ако го пробвам и наистина видя, че действа, бих продължила да го купувам и ползвам 🙄

# 110
И аз бих искала да пробвам Bonilash. Hands Plus1

# 111
  • Пловдив
Много бих искала да изпробвам Bonilash върху моите мигли. Би било прекрасно, ако действително има обещания ефект.

# 112
Аз също имам интерес да пробвам продукта. В момента търся възможности за грижа и подхранване на миглите.

# 113
  • Варна
Бих желала да изпробвам Бонилаш за да ми станат по-дълги миглите.За съжаление нищо не ми е помагало досега.

# 114
Аз също бих искала да опитам серума.

# 115
Бих го изпробвала. Много харесвам красиви очи с хубави мигли:)

# 116
Здравейте, ще се радвам да опитам. Имам тънки, редки и почти прозрачни мигли. От дълго време се оглеждам за някакъв вариант, различен от изкуствени и мисля, че ще пробвам серума за мигли, дори да не го спечеля от тази игра.

# 117
  • На морето!
Бих пробвала, тъй като съм скептична, но ако се окаже наистина работещ бих го ползвала, защото имам нужда.

# 118
  • София
С удоволствие бих изпробвала серума, понеже винаги съм си мечтала за по-дълги и гъсти мигли. Така нашумелите в момента мигли "косъм по косъм" изглеждат страхотно, но не са за постоянно, което ме кара да се замисля какво ще е положението след тях. Би било страхотно, в случай че може да се постигне подобен ефект чрез серума Bonilash.

# 119
  • При децата ми
Здравейте!

Бих искала да пробвам серума за да видя дали наистина има ефект и ще направи ли миглите ми по-гъсти и дълги?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт