Не ми се ходи на бал

• 13 112
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
  • Далече, далече
Ако на мен ми предстоеше следване в чужбина, щяха да ме вълнуват толкова много други неща, че нямаше и да се сетя за бала.

След няколко месеца ще напишеш ли няколко реда как е следването в Белгия?

# 151
Моя бал- 2005 г. също беше голяма тъпотия и скука- чалга до зори (аз слушам рок) Но пък изпращането ми беше купон- с приятелите ми, гаджето, всички близки, роднини. От класа имах 4- ма 5-ма приятели, другите ми бяха много анти кифли и едвам им изтраях пияните физиономии и изкуствени стойки.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 14:58 от BellaBarli

# 152
Моя бал- 2015 г. също беше голяма тъпотия и скука- чалга до зори (аз слушам рок) Но пък изпращането ми беше купон- с приятелите ми, гаджето, всички близки, роднини. От класа имах 4- ма 5-ма приятели, другите ми бяха много анти кифли и едвам им изтраях пияните физиономии и изкуствени стойки.

Добре е все пак, че си имала тези 4-5 човека на разположение. Това има значение. Това си е група, която и сама може да си направи купона.

Скрит текст:
А ти бебе ли си имала вече през 2015? Понеже пишеш, че тогава ти е бил балът, а детето ти е на 4 г и 3 м. Ако е било така, то ще да са ти били още по-далечни съучениците.

# 153
Ох 2005 обърках се Simple Smile

# 154
А, харно, сега ми се върза. Не че не е възможно и това де... Аз имах позната, която си роди в 11-ти клас.

# 155
  • Далече, далече
Когато бях ученичка, някъде 6-ти клас, една от 11 клас забременя и роди преди бала. На изпращането изглеждаше в топ-форма.
Учителките (застаряващи лелки със закостенели възгледи) цяла година й се подиграваха, а по-малките момичета я гледаха все едно е извънземно. Бременното момиче пъчеше гордо корем и хич не й пукаше.

# 156
За ходенето - недей да ходиш.
Друг съвет имам обаче към теб - явно смяташ, че всички около теб са кухи краставички и тикви тип кратунка, а ти си по-по-най. Промени си малко мисленето, да не гледаш толкова отвисоко на другите, защото надали си чааааак толкова обиколки пред тях. За твое успокоение, много е вероятно съучениците ти да те смятат за надут мухльо, та чувствата ви са взаимни.
Впрочем, и в Белгия, като учиш на английски, няма да намериш нещо по-различно, просто краставичките и кратунките ще са друго производство, не българско.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт