Не ми се ходи на бал

• 13 092
  • 156
  •   1
Отговори
Здравейте,ученик 12-клас от Варна .Остава малко повече от месец до балът ми,но на мен не ми се ходи. Вечерята и хотелът  ми са платени ,но не е проблем за родителите ми, а костюм мога да взема и последният момент.Почти няма хора от класът ми с които се разбирам,защото момичетата от класа ми са тъпи кифли, а момчетата са прости парчета, които само говорят за колите и книжките си. Не мисля, че ще е и нещо кой знае какво, а и есента заминавам да уча на английски в Белгия това което мечтая, така че смятам, че ще имам много по-хубави моменти.
Мислите ли, че трябва да ходя

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 21:51 от funakito

# 1
  • Варна
Недей да ходиш щом не ти се ходи това е твой избор!
Като  Нямаш приятели от класа си, е е доста кофти цяла вечер да им Гледаш кифленските муцуни.
Аз ако можех да върна времето нямаше да отида... Пропилях една хубава вечер
Храната студена само чалга всички пият пушат и т.н....
Намери да правиш нещо Което ще ти е по Яко същата вечер! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2
  • София
Ами недей да ходиш, аз на моя също не отидох. Да наливаш уиски от шише и да друсаш гьобеци винаги може да се направи. Цялата показност и простотия е твърде излишна, по-добре излез навън с приятна компания.

# 3
Аз моят бал го изкарах.... на плаж в Гърция с коктейли. Само аз и най-добрата ми приятелка. Жалко само, че си дал пари, но може да питаш дали не можеш да си ги вземеш. Сигурно имаш един - двама приятели, да си идете на екскурзия, дори и само вечер някъде из България. Стига да ви е забавно.

# 4
Аз не отидох, защото бях в приятелски отношения с 4-5 човека от класа. Другите просто не ме интересуваха и съжалявам да го кажа, но учителите също. Не съм била в лоши отношения с никого, просто съм затворен човек и не изпитвам дълбоки приятелски чувства към всеки.  Та, не намирах причина да празнувам с тези хора каквото и да било - изпращането ми беше достатъчно.
А с тези, с които си бяхме приятели, се черпихме, естествено.

# 5
Здравейте,ученик 12-клас от Варна .Остава малко повече от месец до балът ми,но на мен не ми се ходи. Вечерята и хотелът  ми са платени ,но не е проблем за родителите ми, а костюм мога да взема и последният момент.Почти няма хора от класът ми с които се разбирам,защото момичетата от класа ми са тъпи кифли, а момчетата са прости парчета, които само говорят за колите и книжките си. Не мисля, че ще е и нещо кой знае какво, а и есента заминавам да уча на английски в Белгия това което мечтая, така че смятам, че ще имам много по-хубави моменти.
Мислите ли, че трябва да ходя
Отивай,изключи мислите си с какви хора си и се забавлявай,ще ти остане хубав спомен от живота.Сам ще се нагодиш така,че да се чувстваш добре.Забрави мнението си за тях.Малко алкохол и музика ще ти дойде настроението.Не се знае може да се изненадаш дори и да си прекараш добре.Ако решиш пиши после как е минало,надявам се да останеш доволен.Приятно изкарване ти желая.
Аз с моите нищо общо нямах ,но се забавлявах дори се сприятелихме последния ден  Simple Smile 

# 6
Решението дали да отидеш или не трябва да вземеш сам. На твое място бих мислила повече за употребата на пълен член и матурата, която ти предстои.

# 7
Да, имаш проблеми с членуването, но това е поправимо. Това ме подсеща, че и аз не исках да ходя на бала- двете ми баби починаха няколко месеца по-рано, бях затрупана с учене и т.н. Ти явно си приет вече.
Щом се чудиш, значи все пак ти се ходи. От гледна точка на пропиляната вечер- това ще можеш да го преценяваш после и пак от теб зависи. Но баща ми ми каза: Човек веднъж има бал, другото може да се повтори, но веднъж завършваш средно.

# 8
Като не ти се ходи, защо чак пускаш тема? Просто не ходи. Аз на моя не исках да ходя, накараха ме нашите. И до ден днешен съжалявам, беше пълна скука.

# 9
Синът ми отиде, но не стоя до края на вечерта. По някое време си е тръгнал и е отишъл в друго заведение, където са го чакали неговите приятели и с тях е продължил купона по начина, който им допада. (Продължението на бала го гледахме след това на видео, нищо интересно не е изпуснал, освен малко простотии и много чалга.)
Не съжалява, че е отишъл. Сбогуване със съучениците, с учителите... Трогателно е. Колкото и да е комерсиализиран днес абитуриентският бал, все още символизира границата между два важни етапа в живота.
Моят съвет е да отидеш, за да не съжаляваш евентуално някой ден, че си пропуснал този момент от живота си. Ако ти стане тъпо, винаги можеш да си тръгнеш. Но ако пропуснеш, няма как да го изпиташ отново.
Предполагам, че и родителите ти се вълнуват – кой родител не мечтае да изпрати абитуриент? Това донякъде е и техен празник – ето, детето порасна, вече поема самостоятелно по пътя си... Абе, има емоции, не е като да няма. Не лишавай себе си и родителите си от тях.

ПП Абсолвентският бал не е същото.  Simple Smile

# 10
  • В тъмната гора.
Не ходи, организирай си екскурзия в чужбина. Отиди в съседните държави или пък в Италия, Испания, Португалия. Прекарай си добре, виж света. С парите за бала, можеш да си изкараш чудесно, без да ходиш някъде в компанията на хора, които не са ти приятни.

# 11
  • Варна
Ако си твърдо убеден, недей да ходиш. Ако само се чудиш може да им дадеш шанс за час-два и в крайна сметка си свободен да си тръгнеш когато ти се ще.

# 12
Ми не ходи, щом не е твоята компания. Не си нито длъжен, нито вързан.
Но все пак отпразнувай своето завършване - кеф ти екскурзия или каквото щеш. А може и да се събереш отделно с приятели някъде да отидете. Повод си е.

# 13
  • София
Щом не ти се ходи, не ходи. Аз самата също не исках да ходя по подобни на твоите причини. В крайна сметка отидох, защото послушах роднините си с техните приказки "една вечер е, после може да съжаляваш, че си я пропуснала". Е, оказа се, че няма нищо за изпускане. Обичайните простотии. Седях 2-3 часа и с две съученички, с които се разбирахме отидохме на друго място. Сега ме  е яд, че съм отишла на бал от гледна точка на това, че родителите ми попиляха маса пари за тоалет, бижута, гости, а не им беше лесно финансово и можеше просто да си спестят този разход и на мен - разочарованието. Разбирам, че за родителите ти може би дадената сума пари не е проблем. тогава послушай сърцето си - щом то казва "не ми се ходи", значи не ходи.

# 14
  • В Космоса
Отиди за малко. Аз отидох за вечерята в ресторанта, а като започнаха чалгите се изстрелях мигновено и отидох в клуба, в който ходихме с моите приятели.

Общи условия

Активация на акаунт