Именно, това е. На 13 е работа на родителя да осигури ангажираност и изобщо да НЕ се стига до ситуации, в които може да има секс.
Това,че жената е дала презервативи,според мен е по-добрия вариянт,от това да се мълчи. Никой не е казал на момичето да го прави,а ако все пак реши да го прави да се пази. За мен не е от значение дали е момче или момиче,сами трябва да се пазят. Имам син и дъщеря,кога точно ще водя с тях този разговор зависи от самите тях. Децата са различни,моето и твоето на 13 години,може да са 2 различни свята. Виждала съм момичета на 13,които карат кънки. Но съм виждала и други момичета на 13,които ходят а деколтета,сутиени от 10 годишни носят,къси поли,рокли,гримове и т.н. Разбира се,че е въпрос и на възпитание. Но не мисля,че ако всички момичета в класа на дъщеря ми носят сутиен примерно,аз ще й забраня. Понякога децата са доста жестоки в тази възраст,следват подигравки,обиди... Много е важна средата в която расте въпросното дете,много. Никой не иска да е подиграван и одумван. Благословия за секс,може би никога няма да дам
Но и никой няма да ми я поиска,така че... По-добре да знаят как да се предпазят поне.
Е,вярно че преди да направиш нещо е добре да ае усведомиш,но...тогава акъл море,глава шамандура...
Препоръчани теми