Сватба, булките на 2019

• 79 651
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря! Странно е, че няма много мнения за агенции в интернет... Вие коя агенция ще ползвате? Моя позната е ползвала услугите на Пертито, но не беше особено доволна.

# 121
Ние засега планираме да се справим без агенция, но започнахме от много рано и поръчахме доста неща от Алиекспрес. Освен това в самия ден ще има предостатъчно време мама с помощта на шаферките живот и здраве да подредят украсата, тъй като целият ни ден е доста изтеглен в следобеда - ритуалът ни е чак от 16ч в ритуална зала. Освен това като цяло ресторанът е пищен и не се нуждае от кой знае какво. Simple Smile Нашите кумци наскоро използваха "Бижу" и мисля, че като цяло бяха доволни, споделиха и че на доста прилични цени работят.

# 122
Браво на вас! Адмирации. За жалост нашата зала има нужда от достс украса- ползва се по принцип и за конференции. Аз лично предпочитам да не се ползват много цветя, които така или инъче биват изхвърлени. Надявам се агенция да може да предложи алтернативи.

# 123
Аз също не искам да залагаме на огромни украси от живи цветя, които не стига че са значително перо в бюджета, ами и буквално на другия ден са в кофата. Ние гледаме доста неща в Пинтерест и оттам се вдъхновяваме основно, но ще заложим на по-семпла украса, вероятно с перлички и малко изкуствени рози Simple Smile Между другото, ако някой има идея откъде можем да си набавим перли за декорация в големи количества, много ще съм благодарна Grinning

# 124
Дами, включвам се и аз по последните въпроси.
За видеото - аз си държа, годеникът каза, че не искал да се гледа после, но според мен това си е спомен. За сега ние сме заложили на една идея по-скъпи снимки и по-евтино видео. За нас са по-важни снимките Simple Smile
По отношение на украсата - аз също имам някои идеи, но не знам дали ще мога да ги реализирам, тъй като сме от разстояние. Иска ми се да заложа на сигурно, затова ако някой е чувал за бюджетна агенция в Пловдив, Кърджали и околността, да свирка Simple Smile
Агенциите имат доста повече идеи от нас, ще предложат варианти за ресторанти с по-малко и повече украса. А ако решите и сами да украсите пък ще имате избор и особено ако сте дейни Bowtie
Тази седмица ни предстои да поканим семейството, което сме избрали за кумове. Все още се чудя дали към почерпката, която ще им занесем, да не им вземем и една покана. Идеята е сега уж само да им кажем, а по-натам да е официално, но не знам кое е по-правилно.
Flowers Hibiscus
+1 за многото украса с живи цветя - красиво е, но безсмислено.

# 125
За видеото - аз си държа, годеникът каза, че не искал да се гледа после, но според мен това си е спомен. За сега ние сме заложили на една идея по-скъпи снимки и по-евтино видео. За нас са по-важни снимките Simple Smile
По отношение на украсата - аз също имам някои идеи, но не знам дали ще мога да ги реализирам, тъй като сме от разстояние. Иска ми се да заложа на сигурно, затова ако някой е чувал за бюджетна агенция в Пловдив, Кърджали и околността, да свирка Simple Smile
Агенциите имат доста повече идеи от нас, ще предложат варианти за ресторанти с по-малко и повече украса. А ако решите и сами да украсите пък ще имате избор и особено ако сте дейни Bowtie
Тази седмица ни предстои да поканим семейството, което сме избрали за кумове. Все още се чудя дали към почерпката, която ще им занесем, да не им вземем и една покана. Идеята е сега уж само да им кажем, а по-натам да е официално, но не знам кое е по-правилно.
Flowers Hibiscus
Peoney ние  ще поканим неофициално тази седмица нашите кумове ..ще излезем да хапнем в някой ресторант и после след няколко месеца мисля да се постарая с подаръци за тях да им останат за спомен Simple Smile

# 126
Flowers Hibiscus
Peoney ние  ще поканим неофициално тази седмица нашите кумове ..ще излезем да хапнем в някой ресторант и после след няколко месеца мисля да се постарая с подаръци за тях да им останат за спомен Simple Smile

Аз моята кума вече съм я поканила неофициално - тоест казала съм ѝ, че искам да е тя, не че беше голяма изненада Grinning Иначе съм ѝ подготвила няколко подаръчета и тези дни се каня да се организирам с нея, за да я изненадам и да ѝ ги подаря Simple Smile

# 127
Mimi9999 , да имаме дата 05.05. Относно роклите момичета не можах да въздържа и ходих да меря изключително красиви рокли и намалени. Естествено харесах се в нещо, в което не предполагах и сега голямата меденка какво да правя? Да я купя въпросната рокля и просто да спра да гледам, или да изчакам, но после, ако я няма ще умра от яд. Помагайте дайте съвет Confused

# 128
Ако си усетила, че е твоята рокля, особено ако е намалена вземай я според мен. Някои магазини четох предлагат да я съхраняват до сватбата и така може да отидеш на последна проба като наближи датата и да се поправи, ако има нужда. Аз моята я взех онлайн. Не свалям и качвам лесно и не ме притеснява, че няма да ми става след 11 месеца, но и да има нужда от промяна няма да е голяма. Първата, която харесах беше разпродадена. Затова като се появи втората рискувах и съм доволна много.

# 129
Вълнението покрай роклята е много голямо. Иска ми се да меря още малко, но ще ги сравнявам с тази рокля. Някак си не ми се иска от първия магазин и премерени само 5 рокли и да си купя. Тя ще е в магазина, докато някой не си я познае  Blush

# 130
kraskata напълно те разбирам Grinning аз от февруари съм си харесала рокля. Обикалям на някои други места, засега тя си ми е фаворит. Принципно според мен обиколи на няколко места и ако се убедиш, че това е роклята -към октомври, ноември я вземай.
Вълнението е огромно Heart
И ние вече си имаме кумове. Снощи ги поканихме, много се зарадваха, а и ние сме много щастливи Hug

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 15:54 от Peoney

# 131
Да се похваля и ние имаме кумовееееее ☺петък ги поканихмееее Simple Smile)) .Момичета явно 5.05 се оказва желана дата ...тя ни беше като втори вариант Simple Smile))) .Ходихме и на оглед за ресторант искам да кажа на булките за май месец ако нямат рестотант да се задействат защото за май 2019 почти всички дати бяха заети ....:ххх

# 132
Да, аз този въпрос го реших преди 2 м и дори тогава 1 г по-рано имаше заети ресторанти. За да сте спокойни резервиране място, Dj и фото и видео, защото добрите свършват много бързо. И после ще ви е яд.

# 133
Аз също ходих да меря преди седмица, като си мислех, че само колкото да придобия представа. Да, ама толкова се харесах в едната рокля, която си беше точно, каквато имах и идея, че искам, а беше последна бройка и намалена, та си я купих Grinning Премерих общо 3 рокли, моята беше първата и да ви кажа не мисля, че ще съжалявам Simple Smile Взех си я със себе си и ми казаха около 3 седмици преди сватбата да им се обадя, ако имам нужда от корекция - скъсяване или стесняване Simple Smile

# 134
Ох притесних се, че само аз съм си купила рокля толкова рано. Честита ти рокля.

Общи условия

Активация на акаунт