КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 026
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Vaudreuil Canada
Да са ни живи и здрави коремчетата и да си ги отгледаме до пълни или почти пълни 9 месеца Simple Smile
За теченията знам че е нормално да ги има - ако няма сърбеж, парене или болки може да се мине и без медикаменти - пише че било нормално явление за цялата бременност - променя се влагалищната среда, а и хормоните може би помагат - преди няколко седмици го четох та не помня подробности - успокоих се, че е нормално и игнорирах причините  Blush

# 151
днес по лунарните изчисления на акушерката трябва да вляза в 4-ти месец, супер странно ми се вижда. После четох, че първия триместър е 13 седмици. На мен генеколога ми каза 12г.с. После пък четох, че ако те водят 13 седмица значи си 11-та, е направо съм съкрушена от тези сидмици и месеци. Тамън свикна с едно изчисление и пак се объркат нещата. Сега започнах да си смятам по мой си начин, че на всяко 27-мо число влизам в следващия месец и така до термина ми 27.12. Как мислите кое е вярно?

# 152
Лиа, моят термин е на 28.12 а съм 11 седмица  newsm78   . те го изчисляват от датата на последната менструация, но реалната бременост настъпва по-късно и Бог знае точно кога. има сайтове за бремеността по седмици и оттам можеш да се ориентираш от това кога ще ти излезе коремче например   bouquet  но и това е индивидуално.  това че никой не може да знае със сигурност нека само ти напомня за чудото, което се случва и за неговото свято тайнство txtloves

# 153
Детелини, не си в 11-та седмица, а си в 12-та, защото вече си в 11-та седмица и няколоко дни, а това вече е 12-та седмица. Помисли логично. И гестационните седмици се изчисляват от датата на последната менструация, а седмиците от зачеването са си чисто лунарни седмици. Затова и бременността се брои в гестационни месеци, а не в лунарни такива. Дано правилно съм го обяснила. Peace
Аз също съм в 12-та седмица, защото съм навършила 11 седмици и съм в 5-тия ден от 12-тата седмица.

# 154
Лиа25, а гъбите сърбят ли? Защото на мен с появяването на течението, започна и да ме сърби. Ужакно е и е много неприятно.

И още нещо да ви питам. Знаете ли кога, т.е. в коя седмица може да се види пола на бебето?
Защото много съм нетърпелива да разбера, а мъжът ми два пъти повече. И двамата умираме от любопитство и постоянно спорим. Аз викам на бебето "БЕБА", а той му вика "БЕБО". Разбира се, това е най- приятния и весел спор, който сме водили и на двамата ни е много забавно. 
newsm06 or newsm05.

# 155
Здравейте и от мен! Hug
Аз съм определена да родя на 2 януари, но все си мисля че бебчо живот и здраве ще се пръкне декември!Дано! PraynigОще повече че кака Теа избърза с цели 2 месеца!
Ако може ще се присъединя към вашата мила група, стига да ме приемете разбира се?!

# 156
Здравейте момичета, аз Ви пиша след доста време, но преживях доста неприятни неща ....
В 12-та седмица ме хвана лош грип с много висока температура, коята почти не се влияеше от медикаменти. Влязох в болница и там се установи, че явно тази температура ми е умъртвила бебето, т.е. направих спонтанен аборт. Можете да се досетите колко ми беше зле ... Сега, след като, надявам се, се оправих след всичко което ми се случи преди, а и по време на престоя ми в болницата, броя дните до края на септември когато ще се опитам пак да забременея. Е, тогава ще попадна в някоя друга темичка, но  ще поглеждам и Вашата .....   

Shrew, ще трябва да ме изтриеш от прекрасния списък в началото...

Пожелавам Ви преди всичко здраве, ПАЗЕТЕ СЕ и избягвайте места където има много хора, защото там определено има и много вируси.     

# 157
  • София
Миличка fly, толкова съжалявам за това, което ти се е случило. Знам как се чувстваш, защото и аз го преживях при предишната ми бременност. Сега трябва да си много силна и да не се затваряш в себе си. Пожелавам ти много късмет занапред и ще чакаме ти за отвориш темичката на септемврийките след няколко месеца!
Кураж, миличка!! Hug

# 158
 и аз много съжалявам fly за теб стискам палци средващото забременияване да е по скоро и всичко да е наред.

V. Kuleva да ти кажа мен не ме сърбят аз и затова си мислех, че течението си е от бремеността. Но може би ома различни гъби.

А добре да ви питам като сега съм в 12-та седмица, кога влизам в 4-ия месец. Защото по приказките на акушерката вече съм. А на мен ми е старнно.

# 159
края на 3-ти месец е 13 г.с а началото на 4-ти месец е 14 г.с ,по принцип се смята от последната дата на мензиса примерно моята е на 15.03.2006 сега на 15.06.2006 излизам от 3-ти месец и влизам в 4-ти месец моят термин е на 22.12.2006 на мен 9-тия месец ми е 15.12.2006 но към тях се прибавят още 7 дена и се получава 22.12.2006 така се изчеслява термина надявам се че съм ви била полезна   bouquet

# 160
това е от един календар за исчесляване за месеците  Simple Smile
от 1-ва до 4-та седмица   -1-ви месец
от 5-та до 8-ма седмица   -  2-ри месец
от 9-та до 13-та седмица   - 3-ти месец

от 14-та до 17-та седмица  -4-ти месец
от 18-та до 21-ва седмица  -5-тимесец
от 22-та до 26-та седмица  -6-ти месец

от 27-ма до 30-та седмица  -7-ми месец
от 31-ва до 35-та седмица  -8-ми месец
от 36-та до 40-та седмица   -9-ти месец

# 161
мерси ти bisa вече така ще си го изчислявам или поне като ме питат, ще знам кога да казвам в кой месец съм.

# 162
сега намерих един друг калкулатор, който пък май е по-друг, може да го видите.

http://www.babiesonline.com/pregnancy/duedate/

# 163
  • София
Абе, мамчета, няма ли някоя мама дето да са видели вече пола на бебчо? Или пък да го е усетила. Ако има веднага да докладва тука  smile3521

Искам да попитам - на тея ЖК дето ходите какво ви правят? Мерят ли ви? ЗАщото ние само бебока гледаме и не знам рано ли е още за мерене или пък не се прави! Споделете!

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 22:03 от pontes

# 164
Аz след 2 4аса съм на таЗи диагностика,където виждат всеки орган на бебето подробно и 6е питам ве4е zа пола.Предполагам,4е се вижда ве4е,на тоЗи специален видеоЗон. Heart EyesСтискайте палци. Hug

Общи условия

Активация на акаунт