КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 033
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Vaudreuil Canada
По принцип в България се прави само последната част от изследването - първата е между 11 и 14 седмица и включва видеозон наблюдение и измерване на съответната гънка и взимане на кръв за няколко теста. Втората част е тази за която говори squarefeet и по принцип може да се направи от 15 до към 20 седмица - но понеже много мацки не знаят точно кога са заременели докторите стесняват тази граница на 16-18 седмица.
Аз за сега съм с 2 килца в повече - и всички панталони ми стискат - а в дънките си не влизам изобщо Sad

# 136
  • София
Момичета, дайте ми съвет, защото съм много притеснена. Нещо настинах и сега се чувствам много зле. Тъпото е, че вдигам температура и не знам какво да правя. Лекарката ми каза ако мине 37,6 да пия Парацетамол, но аз не искам, а и слава богу сега съм я смъкнала и не се налага. Ям лимони с мед и нищо друго. Та въпросът ми е - какво друго мога да направя. Мога ли да взимам витамин С? Ужасно се притеснявам да не навредя на бебето. И ако пак се вдигне Т да пия ли Парацетамол!!!

# 137
  • София
Працетамола не е вреден за бременни. Който и лекар да питаш ще ти го каже, по-вредно за бебето е ако вдигнеш висока температура.  Naughty И всичките там, Колдрекс, Фервекс могат да се пият от бременни.

# 138
  • Düsseldorf
Аз пия Цитросепт и с него лекувам почти всички болежки... Е, пресилено е малко да кажа всички, но доста.... Погледни тук, може да се запалиш и ти, доста хора около мен вече го пият...
http://citroseptbg.hit.bg/

# 139
pontes, щом си смъкнала температурата, не взимай повече лекарства, ами си взели болнични, мед, цитрусови соци (3 лимона, 2 портокала и 1/2 грейпфрут), крем-супички и ОСЦИЛОКОКСИНУМ. Той със сигурност помага и не вреди!
 Hug

Ако можеш, яж също череши и ягоди.

Аз бях точно като теб преди месец и дори нямах сили да говоря, от температурата, а и след като спадна, първия ден бях цял ден така. 3 пъти вдигах температура.

Електра_86, , дай Боже това да ти е последен аборт и скоро-скоро да забременееш и да ти се роди едно чудесно детенченце... yes

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 15:28 от Sarra

# 140
за БХС на мен ми казаха 16г.с. да отида. Последно ме гледаха в 11г.с. и ми казаха да отида на 10.06 на преглед и на следващия ден на иследване. На мен ми се вижда много време да не знам какво се случва с бебчето ми и мисля да отида по-рано.

# 141
грешка на 11.07 ми казаха да отида. Вече май имам малък зачатък на корем. Ама само малък.

# 142
pontes, на мене пък ми казаха че парацитамолите и сие не са добри за нас. най-добре си яж мед и лимончета. стискам палци.

# 143
Здравейте, чета ви редовно, но не съм писала. Стоя колкото може по-малко пред компютъра и телевизора, защото ми се вие свят....като морска болест.... Sick
И като почна едно повръщане....по 13-14 пъти на ден, та ме вкараха в болницата на системи за седмица да го спрат.
За сега спря, но съм толкова изтощена, насилвам се да правя малки разходки. Постепенно се захранвам, а ми се повдега от миризмата на ВСЯКАКВА храна!!!

Ох, извинявам се, че ви се оплаквам така, ама много се бях отчаяла, сполетяха ме много негативни мисли, даже не исках бебчето Embarassed
Сега виждам светлина в тунела, но се страхувам да не се повтори.
Вие как сте с повръщането и умората.......???
Кога ще свърши??????? #Cussing out

# 144
Добре дошла moonlady!
Не се тревожи казват че в края на третият месец минава.
Аз не повръщам , но съм доста отпаднала и нон стоп ми се спи.
Не трябва да мислиш негативно. Това е много важно.
Успех!

# 145
Cherami, благодаря за линковете, към които ме насочи. Не ги бях видяла преди. В общи линии картинката ми се изясни. И в момента съм на кръстопът - да правя ли такива изследвания, или не?  Така или иначе имам още време да мисля до 16-тата седмица.
От вчера пък от друго съм притеснена - появи ми се едно много неприятно бяло течение и то доста обилно. Ако и на някоя от вас е е случило, моля да сподели с какво се лекува.

# 146
От вчера пък от друго съм притеснена - появи ми се едно много неприятно бяло течение и то доста обилно. Ако и на някоя от вас е е случило, моля да сподели с какво се лекува.

На мен ми се появи обилно бяло течение няколко дни след овулацията и не е спирало до сега. По принцип няма проблем, стига да не е със странен цвят и неприятна миризма. Споко, ние жените сме наказани цял живот да се борим с тази гадост  Simple Smile

Мдам, на диета  Grinning Цяла седница само с нерви се храних  Mr. Green
По принцип като съм стресирана нямам апетит, преди няколко години си бях докарала нервна анорексия и станах 40 кг.

# 147
  • София

Мдам, на диета  Grinning Цяла седница само с нерви се храних  Mr. Green
По принцип като съм стресирана нямам апетит, преди няколко години си бях докарала нервна анорексия и станах 40 кг.
[/quote] NaughtyНе се нервирай,противопоказно е Laughing

Я кажете, как сте с килограмите?
+ 1.5кг и коремче имам даже BlushЗа мене е учудващо че само толкова съм качила,защото от месец и кусур почти не се движа,излизам за час- два  и после в леглото и пред компютъра,въобще супер заседнал начин на живот,а преди не се спирах Crazy

# 148
и аз имам бяло течение и като ми взеха вагиналенсекрет се оказаха гъби и ми предписаха - гино дактарин и полижинакс. Полижинакса не го сложих до край само едно хапче не искам д апрекалявам с тия лекарства. То може другия месец пак да имам гъби, знае ли човек не може само да си ригъм разни влагалищни.

# 149
като ви слушам какви малки коремчета имате и направо си се чудя аз като бях в сряда на докторката и казвам на акушерката да ми измери кръвното и тя ми вика ''ама ти бременна ли си'' Laughing и аз и казвам ''да'' после като станах и тя ми вика ''ооо ти си имала и корем4е сигурно си в 5-тия'' а аз:''не в 3-тия'' а тя:'' но сигурно са две" и аз пак и казвам "не,едно е"много се смях след това дано вси4ко е нормално пойелавам ви го и на вас лека бременност                                                                                                                                                                                                                                           

Общи условия

Активация на акаунт