КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 026
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
fly, съжалявам за премеждията ти  Weary Скорошно завръщане на бебешкия фронт!  Hug

Не е ли раничко за пола? А доколкото знам бебето се усеща от 16г.с. до към 20г.с.

pontes, мен всеки път ме гледат на ехограф, и оооо лекарят ми контролира килограмите, и разбира се, мърмори  Mr. Green
Чували ли сте, че по ритъма на сърцето може да се определи пола? Това е доста остарял метод де. Мен не ме засяга какво ще е, искам само да е здравичко. Обаче майка ми.....ооо много досадна жена  newsm48 помоли лекаря да преброи пулсите и   stork-girl.........но не е сигурно де....

Vessito, стискам палци!

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 11:16 от shrew

# 166
Здравейте мамита,
да ви разкажа какво преживях! От бременността ми израстна едно черно топченце точно над зърното на лявата ми гърда. Ходих на лекари и ми казаха, че не пречи, не е спешно, не е опасно, та мога да го клъцна, когато си реша.
Обаче като мина малко време, то се е притискало в сутиена, (купих си специален за бременни, мекичък и хубаво опакова гърдата), та изсъхна и потъмня още и взе да ми зацапва лееекичко сутиена.

Е, днес бях на операцийка за това чудо.
Клъцна ми го докторът, за секунда. Беше си точно като операция иначе - на операционна маса, всичко в зелено, две жени щъкат наоколо, но всичко мина адски бързо.

Сега трябва да ходя през ден на превръзки, още 10 дена. Не мога да си мажа гърдите против стрии  Confused , ама нищо.

Казват, че нямало нищо страшно. Ама си е разправии, де. Ще ви държа в течение как съм.

fly,
  много ми домъчня като прочетох какво ти се е случило! Ама че коварно. Дай Боже да забременееш скоро пак и да си родиш едно - две сладки човечета.

Пожелавам ви на всички да сте много здравички и никакви болести вече!
 newsm68

# 167
Здравейте Laughing

Сега се връ6аме от прегледа.Вси4ко е наред и няма ни6о обеЗпокоително.Много подробно ни прегледаха и вси4ко е ок,поне zа сега.Няма никакви деформации или приЗнаци zа Даун.Попитах го zа пола на края,а той оzъбено ми отвърна,вие zа zдравето на детето ли дойдохте или zа пола... EmbarassedКаzа,4е ако ме погледнел вагинално след половин 4ас 6ял да види пола,но си zапаzих прегледа zа моята си гинеколожка на 30,тогава 6е ми каже и пола.А ина4е тя ми каzа,4е о6е в 15 седмица на обикновен видеоЗон се вижда пола на бебето. Heart Eyes
Ина4е бебенцето ми наистина си е придобило 4ове6ки вид,направо не мога 4ак да повярвам.Сладур направо.. Heart Eyes
П.С ПоЗдрави на Анито от Испания. Hug

# 168
Здравейте момичета, не  съм писала от седмица но бях в болница и изгубих бебето, много плаках Cry  но каквото е писано то ставаможе да ме  мехнете от  списъка, беше удоволствие да бъда сред вас.
Пожелавам да всички лека е безпроблеммна бременност  и едни прекрасни и здрави бебчета.  Успех ан всички.

# 169
Здравейте момичета, не  съм писала от седмица но бях в болница и изгубих бебето, много плаках Cry  но каквото е писано то ставаможе да ме  мехнете от  списъка, беше удоволствие да бъда сред вас.
Пожелавам да всички лека е безпроблеммна бременност  и едни прекрасни и здрави бебчета.  Успех ан всички.

Съжалявам много,Алекса.Пожелавам ти от тук нататък много zдраве и нека няма пове4е ло6и не6а около теб. Hug Praynig

# 170
Съжалявам и за трите момичета, които си загубиха бебчетата... Cry Надявам се, че няма да позволите на мъката да ви смаже и с надежда ще гледате близкото бъдеще, когато отново ще забременеете! Ще чакаме вести от вас! Praynig

# 171
Аз в петък съм при мазнейкова на 3D видеозон - за да огледа органите на бебчето. Моята гинеколожка каза, че 14-15 седмица е най-добре за този преглед. по нататък се ходи още веднъж за вече обстоен преглед на отделните органи. Надявам се, че ще ми кажат пола на бебето, защото и аз нямам търпение.
А на 27-и съм на БХС - биохимичен скриининг - дано и там да излезе всичко нормално и да не се наложи да се подлагам на амниоцинтеза... Четох какво се обсъжда по-нагоре - принципно никой не може да застави майката да направи амниоцинтеза точно поради и минималния риск от аборт. За съжаление на повечето жени над 30 години ими излиза някакъв риск и тогава идва голямото чудене и взимането на решение... Гледам да не го мисля и хич не зная какво ще реша. Предполагам, че тези, които ще го направим, ще е горе-долу по едно и също време и ще разказваме.

А за килограмите - 2 до сега и почти никакви панталони вече не ми стават. Но ще изчакам и последния да не стане и тогава ще го мисля - добре че имам 1-2 поли, сравнително подходящи за случая Simple Smile Коремчето вече ми е изпъкнало, но още не го показвам смело Simple Smile

# 172
Честно казано ви завиждам, че качвате килограми.
Аз съм свалила 6 и продължавам да свалям. #Cussing out
И се чувствам толкова депресирана.....не знам дали е нормално или да погледна по-сериозно на апатията.

Вие спряхте ли да повръщате? И в коя седмица?

# 173
Много си свалила  Thinking- ти май непрекъснато повръщаш. Пиеш ли поне някакви витамини? Може би е добре да ги почнеш тези за бременни. То бебето си взима каквото му трябва, но на теб да не ит отслабне много организма.

# 174
  • сто акровата гора
Аз свалих около 5 кг moonlady. Гинеколожката ми каза, че няма страшно, защото бебо си расте, нищо че аз изтънявам, но ми изписаха витамини за бременни, за да не се получи недосиг. Бебчо си взимал достатъчно, но и за мен трябва да има за да сме здрави и двамата. Аз пия Топ Левюр, може и Пренатал, или пък на Хип има едно сиропче Хип Актив, но от него киселини ми се появиха и се спрях на Топ Левюр. Чуствам се по-енергична, въпреки че пак си повръщам, е вече не всеки ден, а на 2 - 3 дни, но пък стабилно. Ходя на консултации през 2 седмици и всеки път има по 1 килце минус  Confused, а в началото бяха 3 направо, така че имаме напредък някакъв  Heart Eyes
Скоро ще намалее гаденето ще видиш, стискай зъби,още една-две седмици  Hug

# 175
Искрено съжалявам за момичетата, които загубиха бебчовците си   bouquet Горе главите момичета, ще ви чакаме отново във форума да се похвалите със хубави новини. Знам какво е и аз минах по този път през миналата си бременност, сега се надявам да измина дългия път до края на деветте месеца  baby_neutral.
При мен повръщането и гаденето не са намелели. Гинеколожката ми ме успокоява сега, че ще ми помине.... Sick но аз подобрение не усещам  Embarassed но това са си бели  кахъри, все пак се молих дълго време да съм  бременна  Joy

# 176
Аз до сега се чувствах перфектно, често забравях даже, че съм бременна. От няколко дни ми прилошава постоянно, не повръщам, но съм много изтощена защото нямам апетит. Умирам от глад, но не мога да хапна нищо. Опитвам се да хапвам поне по малко защото ми треперят от глад.....ама тц....не мога Sad

# 177
много съжалявам alecssa2 за бебето не се отчайвай следващия път ще е успешен.

Знаете ли някой добър ехограф и доктор при който да отида след 1-2 седмици да види и мойто бебе, защото ми се иска да го видя по-рано. На женската ми казаха чак на 10-ти да отида много време ми се вежда.
Да ви кажа вече май не ми се гади като преди, днес ми е първи ден на работа след 12 зни отпуска и ще видя как ще съм за нататък.

# 178
  • София
Аз в петък съм при мазнейкова на 3D видеозон - за да огледа органите на бебчето. Моята гинеколожка каза, че 14-15 седмица е най-добре за този преглед. по нататък се ходи още веднъж за вече обстоен преглед на отделните органи. Надявам се, че ще ми кажат пола на бебето, защото и аз нямам търпение. 

Лено, ти на този 3Д видоеозон по твое желание ли ще ходиш или ти го назначи наблюдаващият лекар? Питам, защото на мен ми казаха чак 18та седмица се гледат органите...та се питах мога ли аз по моя инициатива да се запиша при Мазнейкова за този преглед и да си платя или трябва да ме пратят задължително?
С нетърпение чакам какво ще видите в петък  Grinning

# 179
здравейте  Simple Smile
много съжалявам за мамите, които са загубили бебетата и аз съм го изпитала при предната ми бременност - пожелавам ви само след 3 месеца да сте пак тук  Hug
днес бях при Д-р Балев и той ми каза, че всичко с бебо е ок ииии е 80% сигурен, че ще е МОМЧЕЕЕ
аз нямах предпочитания сигурно затова научавам първа, но все пак остават 20% несигурност Simple Smile
няма значение какъв пол ще е, само да се появи живо и здраво
поздрави и целувки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт