КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 24 887
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
zdraveite na vsi4ki Laughing imam edno vapros4e,pordaljavate li da piete folieva kiselina i sled 12 g.sedmica? Na men dok. mi kaza da piq do togava newsm78 no 4uvam ot tuk tam 4e nqkoi piqt i sled tova!

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 09:46 от Jvd

# 226
аз я пия още, няма проблем да се пие през цялата бременност, тя не е като витамини А или Е, с които не трябва да се прекалява, защото тя е водноразтворима и излишното се извърля от организма

# 227
ей shrew,t ti si sladka ПЪК И ХУБАВА,точно като нас Wink Blushнадявам се скоро да се оправиш!Момичета и аз си пия фолиевата киселина!ще питам ДОК до кога трябва,но мисля,че и да е в повече няма проблем newsm78 Peace!!!

# 228
Моята докторка ми каЗа до края на бременността да пия фолиевата.

# 229
  • София
Аз съм против да си кача снимка тук, но нямам против някой ден да се срещнем и да се запознаем лично. Извинявам се, ако ви ядоса, но имам съображения за сигурност, предвид това, което става в нета.

Sarra, много ни ядоса smile3511!! Шегувам се, разбира се, какви ядосвания! Сестра ми е като теб, никога няма да си сложи нещо лично в нета, все ми обяснява, но аз пък искам да си направим албумче. Най-много някой да ме разпознае и да разбере, че ще имам бебе, праз голям  Laughing
Аз също съм навита да си направим срещичка!! И то преди да станем в 9тия и да се търкаляме!!

На мен също ми казаха да си продължавам фолиевата.

# 230
Здравейте мами,

аз какво гледах какво не гледах на първа страница ама точно вас май не ви видях. за снимките, кой както иска, но за среща и аз съм навита. С ходенето в София няма проблем особено като ми започне августовско-септемврийската дълга отпуска.  smile3524 леле как ще си  поспа, само ми се лежи и на мен. И ако всичко е нормално и си износя бебето  Praynig  искам да родя в София, така че декември навярно ще се мотам там. Само дето се чудя дали да е в Шейново където ми беше преди доктора или някъде другаде? ще се почудя и ако бебчо не ни изненада.... Laughing 
понтес, това беше отдавна но още си мисля мина ли ти температурата без парацетамоли?
за фолиевата киселина лекаря ми каза до края на юни тоест 14 г.с.  но ще го питам пак. щом като не вреди....
да ви минават повръщанията, да стоят далече шарките smile3540 и всички подобни гадости. А междудругото, който беше казал за цистита и трите литра течности беше много прав. Засега го потиснах без билки и лекарства слава Богу! Късмет на всички във всичко!

# 231
Еее, детелини, много ме зарадва! (Че си се оправила и то без билки и с течности! Така и на бебчето му/ й е добре, да има повече вода) smile3501

Наистина, поне софиянки можем да си чукнем една срещичка като се пооправи времето, някой уикенд?
Аз този...не знам, може би мога, в неделя...Може и по-нататък, да сме с още по-хубави коремчета? smile3535

# 232
ей shrew,t ti si sladka ПЪК И ХУБАВА,точно като нас Wink Blush

Мерси, мерси, ма и вие сте хубавелки  newsm03 Абе аз имам 2 албума със снимки, не ги ли виждате? В профила на www са Simple Smile

аз какво гледах какво не гледах на първа страница ама точно вас май не ви видях.

detelini, ето ти бе, миличка Simple Smile Декемврийски мами!

2 месеца преди да забременя започнах да пия Фолиева киселина и нямам намерение да я спирам, ще си я пия, това си добавка към храната. От днес започвам да пия желязо и Ca и май още нещо беше......не се сещам, това по лекарско предписание.

И аз август месец имам отпуск и познайте къде ще си заредя батериите...в Българияяя  newsm44 Нямам търпение да се прибера....писна ми да работя  Joy

# 233
  • София
detelini, мина ми без хапчета, вече съм добре. Утре съм на консултация и чакам с нетърпение, може би ще се види и полът на бебче smile3520!!! Браво за цистита, че си се справила! Като знам каква гадост е и как боли...дано да не те навестява повече!

Момичета, да вземе някоя по-организирана от нас да ни организира за срещичка! Нямаме ли някоя бъдеща мама - водолей  Grinning
А пък, shrew, като дойдеш можем да спретнем още една да се видим.

# 234
  • София
Нямаме ли някоя бъдеща мама - водолей  Grinning

Аз! Защо?

# 235

Момичета, да вземе някоя по-организирана от нас да ни организира за срещичка! Нямаме ли някоя бъдеща мама - водолей  Grinning
А пък, shrew, като дойдеш можем да спретнем още една да се видим.

Ами аз вече подех темата!...
(не знам дали защото СЪМ Водолей?)  yes

# 236
здравейте,
и аз още пия фолиева киселина и даже утрогестана си пия, но незнам кое кога да спирам, никой не ми каза.
Иначе за снимки къде се слагат?

# 237
Сега погледнах темите на септемврийки, ноеврийки и октомврийки - ама те много! Септември стигат до 90! Дано и ние нарастнем до толкова:) Имат си и близначета - а при нас още не се е появила мама с близнаци:) Много исках аз да съм такава, ама нищо - за сега с едно Simple Smile

# 238
И аз се надявах на близначета, но и едното му се радвам, ще е уникално  bowuu

# 239
да ви попитам някой да има координатите на доц. томова, дадоха ми един номер званя цял ден и ми казва, че телефона не е включен

Общи условия

Активация на акаунт