ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 821
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Жива и здрава да си,purpletka! Flowers Bouquet

Плюс 3кг. съм засега,хапвам си както преди.
Случвало ли ви се е да ви набутват храна в ръцете само защото сте бременна и ако откажете да ви се молят докато не приемете.На мен да и то неведнъж.😂

# 676
  • Beyond the stars
Жива и здрава да си,purpletka! Flowers Bouquet

Плюс 3кг. съм засега,хапвам си както преди.
Случвало ли ви се е да ви набутват храна в ръцете само защото сте бременна и ако откажете да ви се молят докато не приемете.На мен да и то неведнъж.😂

О да.. и .. "Трябва да си опиташ поне малко".. и няма не искам  Laughing

# 677
Ani тя ако е слабичка може да й викат колкото си искат “дебела”. Много ме дразни иначе този аргумент как щеши да казват децата, понеже този период от живота е много кратък, освен това децата винаги ти измислят нещо, както и да се казваш. На съученичката ми Мария й казваха Мария-уруспия например, а Мария си е хубаво и класическо име. Боряна, Гергана - дебелана. На почти всяко име може да се измисли някаква глупост.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 17:13 от Anastasiya_S

# 678
  • Sofia
Ох, как така нямате апетит? Аз съм като освирепяла, след всичките години на диети и лишения, ей сега ми падна Grinning , още от първия ден на ин витро процедурата та до сега +7 кг, ако продължа така да я карам ще стане страшно, но денонощно мисля само за това тесто...тесто, свинска порода, гледам вече да се вкарам в някакъв ред, защото историята в рода ми крие доста тежки случай, а именно леля ми по бащина линия, с която сме абсолютно идентични като структура и външен вид, качи скримните 54кг. по време на бременноста си, е свали ги след това, но зор видя, та от днес малко ред в картинката вкарвам.

# 679
  • Русе
Момичета , с какво се мажете ? Аз гледах в сайтовете , но са много марките и незнам на коя да заложа ?  😏 Защото и аз с това хапване бая качих и определено имам нужда от крем или олио за стриии...

# 680
Аз сега се мажа с масло на Икаров ,но много бавно попива иначе мирише добре и става доста мазничко.Кожата ми е много суха , а и вода изобщо не ми се пие напоследък.

# 681
  • Beyond the stars
С Palmers се мажа аз.
За лицето нещо хидратиращо да препоръчате? Кожата ми е суха, а от бременността- драматично суха вече. Взех си билков вазелин с невен, ма много мазничко ми идва като усещане.

# 682
Браво маминки , не знам как го правите с тези качени 2-3 килца , но искрено ви се радвам ..... Аз не съм променила начина си на хранене от преди да забременея , хапвам най-късно до 7 часа и пак съм +6 килограма ..... от 57 начални , сега съм 63. Имам чувството , че или от лекарствата или от въздуха пълнея , а до края има още доста .... дано не заприличам на кит.

# 683
И аз с Палмерс се мажа, ползвам на  clarins енергизиращ крем и аз съм със суха кожа
[[/i]
С Palmers се мажа аз.
За лицето нещо хидратиращо да препоръчате? Кожата ми е суха, а от бременността- драматично суха вече. Взех си билков вазелин с невен, ма много мазничко ми идва като усещане.

# 684
Аз също за лице ползвам от години Clarins и съм много доволна. Незнам дали е заради това, но все още ми е много гладка кожата. За стрии позвам един крем Rilastil, много добре хидратиращ, но не вярвам да го има в България. От миналата бременност нямам стрии.

# 685
Честит рожден ден, purpletka!
Лека бременност, здраве и много позитивни емоции! Cake

Аз реших да огледам именника и намерих комбинация от имената на двете баби: Светла + Снежанка = Свежанка. Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 686
  • Spain
Чрд  purpletka !
Весел празник, лека бременност, здраво и послушно бебче, любов и щастие! 
 Gerinkaaa туй че някои не сме качили кила нищо не иска да каже, аз си мечтая за твоите 63 , бременееики трябва да отслабвам 😉  аз съм 71 и ми " препоръчват"   НЕ повече от 8 кила да напълнея.... аз се успокоявам че имам големи  и тежки гърди 😁🤔 иначе съм си съвсем леко закръглена...о  всички ще сме китове скоро...аз си спомнят и големият подпухнал нос в 9 месец, имам снимки които са ми само за личния архив с нос ,като че ли ме е бил някои...

# 687
Ох, и на мен ми беше подпухнало лицето около самото раждане, чак клепачите. Добре че поне това е временно и после минава. Иначе за кг дълъг път още ни предстои. Тепърва от сега почва да се качва.

# 688
  • Blondeville
Аз още не съм качила. Малко се тревожа, но пък бебето си расте. Предния път изобщо го нямах и това подпухване, дано и сега да и така.

# 689
Преди всичко да сме живи и здрави ние и бебчетата .... а за килограмите колкото -толкова ... но въпреки всичко не ни пречи да си хленчим .... винаги съм била много суетна спрямо външен вид и килограми , и сега на работата ме бъзикат като ми задават въпрос : Кога ще спреш да се търкаляш ? .... знам , че всички ми се радват и не го казват с лоши чувства , но като виждат как се променям , явно им е доста интересно ... Знам, че всяка бременност е различна .... едни качват повече в началото , други с края ... важното е да гушкаме Божия дар !

Общи условия

Активация на акаунт