ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 797
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Iva, с първа бременност е съвсем нормално да не си личи нищо в четвъртия месец. На мен чак в пети-шести ми се изгуби талията и в седми вече ми личеше. Индивидуално е разбира се, но с първа бременност много често е така. После от седми нататък ми растеше видимо с всяка изминала седмица. Сега с втората бременност, 17г.с. определено коремчето е по-напреднало. Още не е точно кръглия корем на бременна, който не може да объркаш, но определено изпъква. Освен това сутрин е доста по-малко отколкото вечер. Явно от разтягането при предната бременност мускулите стават по-малко устойчиви и изпъква по-лесно 😕

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 13:37 от Anastasiya_S

# 661
Здравейте, момичета Simple Smile И аз бях така с първата бременност - коремчето което имам сега, тогава ми се появи месец по-късно (в пети месец), а истински ми пролича към седми. Сега си имам коремче, повече е отпуснато и за съжаление със мазнинка, не е бременната стегната топчица, която ще се появи по-натам. Просто с всяка следваща бременност тялото знае какво ще става от началото Simple Smile
Аз черпя, макар и виртуално, станах на 33 Simple Smile Ако може и на първа страничка да ме отразите, че съм с една година по-отлeжала Wink Cake Champagne Shaved Ice Icecream Balloon

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 14:01 от purpletka

# 662
🎂🎀🌷 Честит празник.

# 663
Честито purpletka, да си жива и здрава и много обичана майка и жена!

# 664
Ani Angelova 582146, с Б любимо име ми е Белла/Бела, на кратко Бел като героинята в "Красавицата и звяра". Познавам една Белла на 3 г и е супер лъчезарно и щуро детенце Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 13:46 от Flower G

# 665
Честит рожден ден, purpletka, желая ти здраве и късмет! 😘🌷🌻🌼🎁

# 666
Здравейте, мамита!
Моя приятел се очаква през октомври, но още от сега съм се заоглеждала за количка. Може ли някой да ми препоръча  фирма производител?
Благодаря предварително!
П.с лека бременност на всички пумпалчета 😊

# 667
Честит празник, purpletka! Flowers Bouquet

# 668
Момичета вие как сте с апетита? Какво обичате повече да си похапвате? При мен никакъв го няма. Като цяло не ми се дояжда абсолютно нищо, не чувствам глад. Дори мога да кажа, че преди да забременея хапвах повече от сега.... 🙄

# 669
Момичета вие как сте с апетита? Какво обичате повече да си похапвате? При мен никакъв го няма. Като цяло не ми се дояжда абсолютно нищо, не чувствам глад. Дори мога да кажа, че преди да забременея хапвах повече от сега.... 🙄

Еее, точно това се канех да пиша. При мен е същото. Нямам никакъв апетит за нищо. Като огладнея ям, но понякога се чудя и по 10 мин какво че нищо не ми се яде. Просто никаква храна не ме изкушава. Това обаче ме радва, защото така по-лесно ще се опазя от напълняване (надявам се). Сладко не съм яла от месец почти, откакто ми донесоха козунак за Великден и въобще не ми се прияжда сладко. Този път ям доста салати, за разлика от миналия, когато ми се гадеше от тях. Риба обаче не мога да докосна, вече 2 месеца съм така.

# 670
И аз ям насила, дори вчера бях на преглед и АГ каза че съм надолу 1кг от предният преглед. Незнам защо така,пак се вкарвам в разни филми.. особено покрай това кафяво изчистване след кръвоизлива. Уф!

# 671
  • Добрич
Момичета, сега се връщам от преглед, според вас има ли вариянт, в който е нормално в 17 г.с. да съм -1кг от началото ... вече започвам да се притеснявам да не съм болна от нещо. Бебето, от друга страна, се развива повече от добре, върви с една седмица напред. Док нищо не каза, само се учуди да няма някаква грешка, ама няма Cold Sweat
Не се притеснявай днес влизам в 19 гс и не съм качила нищо, а с предната бременност по това време бях с 10 кг напред.

# 672
Моят апетит не се е променил много много, с единствената разлика, че сега когато огладнея, трябва да ям веднагически, иначе ставам много свирепа 😄 ям си от всичко и по всяко време, но скоро ще трябва да се спирам, защото вече качих около 7 кг, но това е и от рязкото спиране на диета което правих, когато разбрах, че съм бременна, бях свалила 10 кг и моментално върнах 5, така че, ако не броя тях в резултат на връщането от диетата, съм качила 2. Надявам се да не подмина 95 😢😢

# 673
  • Beyond the stars
purpletka честита да си  bouquet Милион сбъднати пожелания   Hug

За апетита и на мен като цяло нищо не ми се яде. Хапвам, ама защото трябва и защото съм гладна. Даже за сладоледа ми мина мерака  Laughing

# 674
Purpletka, Честита да си! Всичко най-хубаво и весел празник!

Flower G, и аз много харесвам Бел от Красавицата и Звяра, но го споделих на някой и ми казаха, че в училище щели ѝ викат Бела-дебела, знам че звучи нелепо, но сега като чуя това име и веднага правя тази асоциация...  😭

Общи условия

Активация на акаунт