Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

• 140 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Днес сиврия със сиренце и пилешко със зелешко.Извинявам се за гадните снимки, но бях гладна и нямах време да глася за снимка.

# 331
  • София
При мен - паниран кашкавал - не е интересно, но интересното са тези
"Креолски понички  на фурна - Beignets" - Gemmas`s Cooking.
Малки квадратни пухкави понички - фантастични, добре че веднага заминаха , иначе нямаше да се спра, ужас,  щях да ги  погълна одма.  Mr. Green

Играх си и направих "Шоколадово суши", дрън,  дрън ярина .. хм.  Mr. Green
Ми... стана, но едното ми руло защото беше много ледено го разчупих при срязване, но това изобщо не му попречи. Хубаво е, интересно е, но си беше сложно и то най-вече навиването на рулото, скъсах си нервите, ама го направих. Дали ще го повторя - по-скоро, не. Вече не ми е интересно.

Заиграх се и с маслени бисквити с айсинг, не е моята играчка. Те, бисквитите сами по себе си са прекрасни, но нямам търпение за рисунки, положението по едно време стана критично-изнервено.   Mr. Green Заминаха по предназначение, не са им простили, спокойна съм.  Simple Smile

# 332
  • Калифорния, САЩ
     Промяна в последния момент и вечерята отново е бърза - бъркани подлучени яйца с кисело мляко, гъби в масло с къри и салата. Препечен хляб. 😄

# 333
Не бих отказала една поничка сега, мммда.
У дома от последните няколко дни
Баница

Питка

Тройка кебапчета 😉

Сиврия с доматен сос

Сиврия пълнени със сирене, Пепи,  ходих при теб да я гледам 💐,  не бях яла чушки така.

Кюфтаци, че много постно стана 😂

Козуначни кифлички,  по рецепта на Джема - с течен шоколад и мак и с локум,  стафиди и орехи.

И картофена яхния

# 334
А харесаха ли ти така, Поли?
Много апетитно!

# 335
Искам всичко!

# 336
  • Плевен
Здравейте!Кажете някоя рецепта с тиквички,панирани или на пастет.Може и като огретен.Панираните си ги представям с паста патафри,дали ще станат добре?

# 337
  • София
Здравейте!Кажете някоя рецепта с тиквички,панирани или на пастет.Може и като огретен.Панираните си ги представям с паста патафри,дали ще станат добре?
http://old.bg-mamma.com/?topic=1027671;topicrefid=19

# 338
О, да, Пепи,  харесаха ни, лятото ще наблегнем на тях, че тези които правя като мама са на фурна и жегата от нея ми идва твърде в повече 😊.

# 339
Да не мислите, че само вие ще ядете чушки с яйца и сирене? Всъщност, да, защото моите са с яйца и извара. Joy

Има и свинско с гъби и грах (по-гъсто, на тиган), но още излиза пара от него и се отказах да го снимам. И леща има, и тя без снимка. Но чушките не можеше да не си ги покажа. Joy

# 340
  • София-Младост
Талиатели със сос Алфредо...много вкусни

# 341
  • Калифорния, САЩ
       По желание на мъжете за вечеря - омлет с картофи, карначета и салата от белени домати “Кумато”, авокадо, маслини “Каламата”, зелен лук, “чипс” от препържен лук, слънчогледови семки и авокадо.

# 342
  • София
Закуската, кой както ги предпочита- с течен шоколад, със сирене, със сладко от боровинки

# 343
  • ВАРНА
Гюзлеми

# 344
Привет на всички  Flowers Four Leaf Clover  Позачезнах, но при нас от четвъртък празници и...... така Smiley
Но всичко показано тук е мнооого вкусно и разнообразно. Една чаша вино за всички вас Wine Glass

И понеже сте още на зелева вълна ( и аз правих зеле още във вторник - то кога беше?!) - пиле със зеле на фурна

* и още една салатка (с с гарнитура) и пържени тиквички с кисело мляко от днес

Общи условия

Активация на акаунт