Отговори
# 105
Ааааа сакън! Владов не го давам за гей, още по-малко пък с Пенев!
По-добре Ася да залюбят с някоя!

не искам жени 😶
Не , тук някой сподели ,че този човек така дразни кокошарника във фейса и на мен толкова ми лепна , че чак е  неприлично ...
Русият гущер😁😃

# 106
Сега малко  малоумни идеи  #Crazy и сценарии :
Идва Банков в "Св. Кирил" и казва : "Бауу, искам да ме прегледа уроложката с червената ...рокличка"
Влиза в кабинета  на Зори , а тя го гледа стреснато newsm30 newsm09, докато подготвя  ехографа .
Тъкмо моментът става критичен и влиза Супер-Тонио за консултация и  замислено казва :" Виждам някакви сенки /от миналото/ , съветвам Ви да се консултирате  при уролог в Германия  smile3513 "
Жълтият гущер /пак цитирам онзи фен от ФБ/ си бие камшика и отлита....

В другите сценарии с Батко  има насилие и нецензурни думи от автора  Embarassed

Ааааа ама той е видял списанието в будка в Германия и затова е доприпкал до БГ-тоооо! Сега разбрах!

И, ъф корс, Тони героя на деня ахаххахха

Ели, мислех, че тоя епитет е твой, не на някой от ФБ?
Хаххахаа това ще е интересно - Тони да го срита в готиното дупе. Joy
Това, че е видял списанието в Германия и аз си го мислех или пък ако има снимки на сайта на болницата да го е гледал и там да ги е видял. Може да си е казал "Брей каква жена оставих.Я самолета и обратно.Joy
Тони и врачка ли ще става? Joy

# 107
  • Ню Йорк
Да идва Банков и да си прибира Зорница в Германия и " заживели дълго и щастливо" Wink

А иначе най-подходящ за гей двойка е малкия брат, толкова да блъска на гей, че чак се чудя дали актьора все пак не е  newsm78

Мазови, ако не ги дадът и днес - лоша работа. Значи не могат да измислят изход от кашата им.

Това, че Калин ще се върне в болницата е много добре, дано започне да гледа по-ведро на нещата.

А това, че Галя ще ревнува от новата от къде дойде?

# 108
Да ви кажа, колкото повече у мен уляга мисълта за „бауу, Банков”, толкова повече си мисля, че няма как да се върне за повече от епизод-два, колкото да сложим кръста на тази история или евентуално да му чуем гласа в някой телефонен разговор. Просто не виждам друг вариант. А и Банков е рисков актьор. Не знам колко могат да разчитат на него в дългосрочен план.

# 109
  • София

От анонса за днешния епизод. Малко по-назад има линк

# 110
Да идва Банков и да си прибира Зорница в Германия и " заживели дълго и щастливо" Wink

А иначе най-подходящ за гей двойка е малкия брат, толкова да блъска на гей, че чак се чудя дали актьора все пак не е  newsm78

Мазови, ако не ги дадът и днес - лоша работа. Значи не могат да измислят изход от кашата им.

Това, че Калин ще се върне в болницата е много добре, дано започне да гледа по-ведро на нещата.

Тези, дето най-малко предполагаме понякога, се оказват гей. Митето е хетеро, според мен😎

# 111
Peace Е , значи  половината лаф е мой  Joy

# 112
Ааааа ама той е видял списанието в будка в Германия и затова е доприпкал до БГ-тоооо! Сега разбрах!

И, ъф корс, Тони героя на деня ахаххахха

Ели, мислех, че тоя епитет е твой, не на някой от ФБ?
Хаххахаа това ще е интересно - Тони да го срита в готиното дупе. Joy
Това, че е видял списанието в Германия и аз си го мислех или пък ако има снимки на сайта на болницата да го е гледал и там да ги е видял. Може да си е казал "Брей каква жена оставих.Я самолета и обратно.Joy
Тони и врачка ли ще става? Joy

Е къ! Тони е мултифункционален! То на рентгена всичко се вижда, не знаеш ли? Joy

Ели, да го патентоваш Wink

# 113

Убавец.
То в тоя филм  са ги събрали все левенти,та да побъркват невръстни  женици като нас

# 114
  • София
Аууу, на никакъв мъж не го давам, пък бил той и Пенев. Готина мадама му трябва.
Ех, дано да се появяват по-често, но сега като блесне Германската звездата на небосклона и всички изведнъж ще станат второстепенни, третостепенни и т.н. герои.

# 115
Ех, дано да се появяват по-често, но сега като блесне Германската звездата на небосклона и всички изведнъж ще станат второстепенни, третостепенни и т.н. герои.
Oхх, недей, че като се сетя за това Германско магаре и получавам...и аз не знам какво. Joy Гледам сега писали в интернет, че се връща - ама разбира се, как ще пропуснат. Написали колко много се радвали феновете, та чак ги цитирали. Ми да влязат тук и нас да цитират, ама ние сме недоволни и не върви. Joy Направо от тая сутрин много ми иде да мрънкам! Grinning

# 116
  • София
Само като видях снимката във фб и предположих, че тук е настанал страшен фурор. Grinning

# 117
Само като видях снимката във фб и предположих, че тук е настанал страшен фурор. Grinning
Тука като гледам е по-скоро антифурор Joy

# 118
Тука като гледам е по-скоро антифурор Joy

Ама какво приказвате, чудо е направо. Имах чувството, се върнахме 4-5 месеца назад когато само за него се говореше тук, само, че сега не го искаме. Joy И тъкмо вчера Верчето като писа на Тасев и приключихме с нея завинаги, написах тук, че искам и Банков така - едно съобщение, че жена му е окей и повече да не го чуем.Е...не очаквах толкова бърза реакция хахаха.Joy

# 119
  • София
Яница, нещо официално ли е излязло, или някакви жълти сайтове са писали?

Общи условия

Активация на акаунт