Отговори
# 615
Абе два въпроса не ми дават мира от снощи - Романова защо беше гримирана, сякаш ще ходи на коледното парти на болницата след дежурство? И толкова лесно ли се купуват бръмбари?

А, още нещо - Тасев и Фотева не бяха ли на същото място, където бяха Марио и Зорница предната нощ?

# 616
Аз Мазови не мога да ги разбера. Изглежда, че просто седят и чакат Ваня да роди. Е, и като роди Ваня, какво?! Не мислят план, нямат идеи... просто я държат в болницата и това е.

# 617
Аз Мазови не мога да ги разбера. Изглежда, че просто седят и чакат Ваня да роди. Е, и като роди Ваня, какво?! Не мислят план, нямат идеи... просто я държат в болницата и това е.

Лора го каза същото на Мазов и мен именно това ме кара да мисля, че той има нещо предвид.
Иначе не виждам защо така си кротуват, в истинска ситуация мисля, че и двамата ще се тресат от нерви и ще свалят звезди на Ваня, а те под носа й се натискат като тийнейджъри...

Романова и на мен ми направи впечатление, бяха я издокарали като на абитуриентски бал от 86-та 😬😀

# 618
Бръмбари- да, лесно е да се купи  ! Влезте и изпишете и ще прочетете всичко ,което Ванчето чу. Точно за СИМ картата съм го запомнила от инфото.

# 619
Бръмбари- да, лесно е да се купи  ! Влезте и изпишете и ще прочетете всичко ,което Ванчето чу. Точно за СИМ картата съм го запомнила от инфото.
Мен ме впечатли колко чист е записа. Доста добре хваща, дори и в чанта.😉

# 620
Накрая си мисля, че чисто и просто ще я заплашат с лудница и тя ще се съгласи да им даде детето 🙄

# 621
Романова беше странно наконтена, но пък беше красива Simple Smile
Сагата Мазови е толкова заплетена, че се възхищавам на сценаристите. Те явно имат план, но ум не ми го побира какъв е.

Ако сезонът завърши как Марио и Зорница вървят усмихнати и щастливи ръка за ръка по коридорите на болницата, бих простила всичките издевателства над нас през останалото време Grinning

# 622
Тая гнида Ваня искам мутрите на Фотев да я закопаят някъде след като роди друго спасение от паразита няма !

# 623
Абе два въпроса не ми дават мира от снощи - Романова защо беше гримирана, сякаш ще ходи на коледното парти на болницата след дежурство? И толкова лесно ли се купуват бръмбари?

А, още нещо - Тасев и Фотева не бяха ли на същото място, където бяха Марио и Зорница предната нощ?
и аз това се попитах😁
Ами една съблекалня, една баня, един покрив, един път. Какво можеш да очакваш повече от една малка частна болничка. 😁😎

# 624
и аз това се попитах😁
Ами една съблекалня, една баня, един покрив, един път. Какво можеш да очакваш повече от една малка частна болничка. 😁😎

Еми...криза е...Joy

Mosquita, не отричам, беше много красива, просто ми беше леко странно Simple Smile
За М и З - айде, от твоите устав сценарните уши!
За Мазови се надявам да отиграят ситуацията по някакъв много оригинален начин и да ни разбият накрая Blush Ванчето също да я разбият, моля Wink

# 625
  • София
Ако тези от жълтата преса се вържат на Ваня, ще стане пълен ужас. Захариев трябва, не кризисен пиар, а кризисен щаб ще да назначи.
Сценаристите така се оплетоха с тази история, че все по невъзможна ми изглежда.

Все се надявам, че Тони няма да хване Марио и Зорница в неподходяща ситуация. По скоро ще започне сам да се усеща. Може Войнова нещо да коментира, май тя вече ще е с тях в операционната, а там така да им личи с тези погледи. И постепенно Тони да започне да навързва нещата. Дори си мисля, че той първи ще отиде при Марио с въпроси.
Ух, бяха много готини на покрива - нова любима сцена 😋 😍

# 626
Какво си мисля, че ше стане: Ванчето намеси журналята и така си вкара автогол. Социалните само чакат като хрътки случай, като нейния, че да й грабнат детето. Тя е освидетелствана и няма собствени доходи, защото не работи. Предполага се, че и няма собствен дом. Всички предпоставки Социалните да й вземат детето и да го дадат в приемен дом. И където вече Мазови ще кандидатстват за такъв. И, като на филм, ще им го дадат. Което ще накара Ванче да превърти окончателно. И да ги нападне. И може би ще се опита да убие Лора. И, вече в затвора, откъдето излизане няма. Мазови ще имат няколко години време да намерят място, далеч от опасната луда, където да се установят за постоянно.

# 627
На каквото и да се надяваме, за да се разхождат по ръба, явно няма утре Марио да отиде при Тони и да му каже. Ще се мотае в мислене как точно да го направи, а то щом и Врабчев вече се усети какво става, е въпрос на време и на Тони да му просветне. Предпочитам да се сети сам Тони. Или все пак да му каже брат му. Но от клишето да ги склещи, докато се целуват, ми се повръща направо. Дано сценаристите са по-оригинални.

Ванчето и Мазови са хорър, трилър и всякакви други неща. Потривам доволни ръце Grinning
Това място, дето бяха двойките, може да в новия им покрив. Ама ако така продължават, скоро няма да могат да остават насаме там, ще е пренаселено Joy

# 628
Още един вариант: Ванчето свиква медиите, всички разбират за незаконното сурогатство. Ванчето, както знаем, вече преносва. Както каза Галя, може да получи инфекция. И така ще стане: ражда, получава усложнения и умира, а Социалните прибират детето. И целият нов 6ти сезон гледаме Мазови как се борят за попечителство.

# 629
Според мен Ванчето ще умре при раждането и детето ще остане при Мазов и Лора. Иначе няма да имат смисъл намеците за здравословното състояние на Ваня- високото кръвно имам предвид, не психическото й състояние.

Общи условия

Активация на акаунт