Отговори
# 675
Калин ще се изправи пред първото си сериозно изпитание, откакто се е върнал на работа. Ако се справи успешно, въпреки бурната реакция на пациента, ще се справи и занапред, ако ли не, това ще задълбочи неговата крехка и без това сигурност, че ще се справи с положението си дори и  да не проходи.

Ина и Тасев.....все още ми е трудно да ги възприема като двойка. Тя показва две различни жени -  по-освободената и не нахакана Ина с Тасев, и птичето, което живее в прекрасна златна клетка, но все пак клетка с Фотев.

# 676
Смятам, че този ход на Ванчето с пресата ще и' изиграе лоша шега - ще я разобличат, че е освидетелствана и ще докажат, че бащата е Мазов. От там той осиновява детето и хоп - хепиенд. Вместо да им избоде очите, ще им изпише веждите.
Масов е биологичен родител, няма как да осинови собственото си дете. По-скоро след като е освидетелствана той получава родителските права, а Хинова осиновява детето.

# 677
  • Оптимист по принуда
По-скоро след като е освидетелствана той получава родителските права, а Хинова осиновява детето.
Ми тъй де Joy Пак хепи енд.

# 678
Наскоро в профила на Вергов в инстаграм имаше актуална снимка пред болница СВ Кирил с коментар “на разходка” Sunglasses Дали няма да го върнат за някоя и друга сцена ?!

# 679
Наскоро в профила на Вергов в инстаграм имаше актуална снимка пред болница СВ Кирил с коментар “на разходка” Sunglasses Дали няма да го върнат за някоя и друга сцена ?!
Ние още в края на предишната и в началото на тази тема го обсъдихме това. Още нищо официално не е излязло. Дали ще се върне не знам, ама аз лично не искам. Ще разбърка всичко в главата на Зорница, а вече е много късно тя да е с него.

# 680
Ейййй, заговорили сте за любов и темата живна! Беше истинско удоволствие да прочета анализите и малко ме е яд, че няма какво повече да кажа Grinning Grinning  Явно активно ще се включа, когато Тони разбере за тях Grinning Grinning

Калинка, ако имаш възможност да идеш на постановки на Вергов (незнам дали си в София или не), непременно го направи. Жесток актьор е и е удоволствие да гледаш играта му на живо.

# 681
Ей страшни сте, от 18 април 46 страници тема Hands Clap Аз явно съм доста назад с инфо, прегледи, мнения. И друго ми се върти в главата, но да видя дали сте го обсъждали Grinning
[/quote]
Ние още в края на предишната и в началото на тази тема го обсъдихме това. Още нищо официално не е излязло. Дали ще се върне не знам, ама аз лично не искам. Ще разбърка всичко в главата на Зорница, а вече е много късно тя да е с него.
[/quote]

# 682
  • Там,където се събуждам щастлива.

Калинка, ако имаш възможност да идеш на постановки на Вергов (незнам дали си в София или не), непременно го направи. Жесток актьор е и е удоволствие да гледаш играта му на живо.

За съжаление, съм в чужбина и лятото, когато се прибирам те са във ваканция!
Културните неща в София са нещата, които мноооооого ми липсват! Sad

Според някои гледащи сериала, любовта между Банков и Зорница била истинска. Не мога да си обясня как го мислят това....

# 683
Марио го играе несръчко ,влюбен като ученик Heart
Щял да си я води по цялата болница за ръчичка Heart Eyes.Stuck Out Tongue Winking Eye

Ех, завиждам и на Зорница !
Искам да съм на нейното място Flushed
Такива мъже, като Марио, няма в реалния живот !

# 684
Ех, завиждам и на Зорница !
Искам да съм на нейното място Flushed
Такива мъже, като Марио, няма в реалния живот !

Искам да ме целуват в операционната и да ме натискат по ъглите на Св. Кирил Joy Като една типична инфантилна тетка!!!!! Тц, няма....

Изграждат му много хубав образ. Сега като се отпусна, стана още по-готин.

Според някои гледащи сериала, любовта между Банков и Зорница била истинска. Не мога да си обясня как го мислят това....

Там е ноу комент работата. И аз не си го обяснявам.

# 685
Зорница вади с памук душичката на Марио, така нежно и внимателно, а на него това не само не му пречи, но и му  харесва Grinning. Ще си открадва по някоя целувка, докато събере сили да каже на Тони, това може би ще е едно от най-трудните неща, които са му се налагали да прави - да каже истината на брат си наранявайки го в известна степен, за да има шанс самият той да е щастлив с жената, която му открадна сърцето.

Диана е качила много хубави снимки, тези са ми сред фаворитите Heart:

Скрит текст:

# 686

За мен истинската любов е тази с Марио. Наистина преди бях запленена от историята с Банков, но сега имам база за сравнение и мога да кажа, любов там нямаше, докато тук се усеща отвсякъде, дори и в най-дребните неща, които Марио прави за Зорница.

# 687
Зорница вади с памук душичката на Марио, така нежно и внимателно, а на него това не само не му пречи, но и му  харесва Grinning. Ще си открадва по някоя целувка, докато събере сили да каже на Тони, това може би ще е едно от най-трудните неща, които са му се налагали да прави - да каже истината на брат си наранявайки го в известна степен, за да има шанс самият той да е щастлив с жената, която му открадна сърцето.

Хубавото е, че Марио го разбира това, осъзнава добре чувствата на брат си и ги уважава. Не иска да го нарани. Има хора, които ще кажат - сори, брат ми, ама се обичаме. Но той очевидно не е такъв иииии абе много хубаво качество. Поредното.

# 688
  • in Wonderland
Много е готина Yellow Heart
Тя е много активна в социалките, постоянно качва снимки.

# 689
Майче, много са хубави тия снимки. На мен ето тези са ми най-любимите. Heart
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт