Отговори
# 690
Според някои гледащи сериала, любовта между Банков и Зорница била истинска. Не мога да си обясня как го мислят това....
До преди да започне последния сезон и аз си го мислех. Hо този паралел с Mарио, взе че ми отвори очите. То и в живота е cъщото. Понякога си мислиш, че си се разминал с голямата любов, а след време се оказва, че си бил много далеч от нея. Затова ще ми е неестествено, при този чист образ на Mарио (Mарио Е принцът Grinning), накрая да я съберат с Банков.   

# 691
Според някои гледащи сериала, любовта между Банков и Зорница била истинска. Не мога да си обясня как го мислят това....
До преди да започне последния сезон и аз си го мислех. Hо този паралел с Mарио, взе че ми отвори очите. То и в живота е cъщото. Понякога си мислиш, че си се разминал с голямата любов, а след време се оказва, че си бил много далеч от нея. Затова ще ми е неестествено, при този чист образ на Mарио (Mарио Е принцът Grinning), накрая да я съберат с Банков.   
Абе ние май всички, които ги харесваме бяхме в голяма заблуда, обаче се появи принцът на бял кон и ни отвори очите. Joy

# 692
За пореден път се убеждавам, че обаянието, което носи един мъж, е повече в действията, реакциите, поведението, отколкото във външния вид.
Велислав така го играе този Марио, че само като го види човек как върви, как реагира в различни ситуации и просто се влюбва в него. Познавам доста мъже, които външно са трепач, обаче поведението им е такова, че крайното впечатление е неприятно, дори.

# 693
  • in Wonderland
Познавам доста мъже, които външно са трепач, обаче поведението им е такова, че крайното впечатление е неприятно, дори.

Ники Илиев! Уникално красив мъж, всичко му е на място и точно, но капчица не може да ме развълнува този човек. Хич не му се получават нещата по тв- то. На живо не съм го гледала, но нямам и желание.

# 694
Аз се сещам за един колега на съпруга ми, който външно изглежда много добре, имат го за голям сваляч и т.н., обаче като пообщуваш с него е един такъв лигав, хили се неприятно, движенията му едни такива танцувални, абе... оставя много неприятно впечатление.
Иначе от известните, аз съм така с Орлин Павлов - страхотен на външен вид, страхотна усмивка, но не може да ме развълнува, като мъж.

# 695
Добро утро Simple Smile
Мятам ви анонса за следващата седмица. От него ни става ясно, че тази седмица Ванчето ще роди, Ина и Боби ще се вземат, а Пешко ще разбере, че има още една дъщеря Simple Smile)
https://nova.bg/accents/view/2018/04/22/213738/страстта-превзема … т-критична-точка/

Ето и промото
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/940198?autostart=true

# 696
Благодаря за анонса! Някои от нещата ги предвидихме, но аз искам да видя лицето на Галя, когато разбере Joy

# 697
Очаквам тая седмица пак да ни разбият. С това, което чета усещам, че ще става страшно. Ина и Тасев ще вземат да направят белята май. Не ми се мисли пред Фотев как ще се обяснява Ина.
На Галя физиономията, след като разбере за Албена ще е култова просто. Joy Горките Мазови, Ваня ще им разкаже играта.
За нашите няма нищо, ама ще се направя, че не съм го видяла. Сигурно е изненада. Joy

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 11:39 от yanitsa.s

# 698
Дано да си вземат бебето семейство Мазови. Готини са,когато се обичат и радват един на друг. И за всеки човек след доста негативни емоции е хубаво да възтържествува щастието . Simple Smile

# 699
Представям си какво мазало ще стане , ако Ина Фотева вземе ,че забременее по-натам...

# 700
Представям си какво мазало ще стане , ако Ина Фотева вземе ,че забременее по-натам...
Подозирам, че ще е точно това. Ина както никога не е изневерявала, ще вземе да забрави за това, ще се отпусне и отиде. После с Фотев ми е мистерия какво ще става.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 11:39 от yanitsa.s

# 701
Подозирам, че ще е точно това. Ина както никога не е изневерявала, ще вземе да забрави за това, ще се отпусне и отиде. После с Фотев ми е мистерия какво ще става.

Ами колкото и да ми е симпатична , но ще трябва да призная, че ако забременее, не е честно , спрямо Фотев.
Жена ми забременява от друг мъж, ами и аз ще побеснея.

# 702
Ех,Вера ти пък влезе в кожата на мъж Grinning,a когато мъжете правят деца на няколко жени ,освен на съпругата !!

# 703
Ех,Вера ти пък влезе в кожата на мъж Grinning,a когато мъжете правят деца на няколко жени ,освен на съпругата !!

Ами , същото е, много е обидно, но при мъжете с любовници, извънбрачното дете е извън семейната къща, така да се каже, но тук Ина ще ”донесе” в къщата на Фотев чуждо дете. Ако бях мъж , щях да съм много наранен .

# 704
Mислите ли, че Галя ще разбере за Aлбена? Cпоред мен, ще е голяма тайна. Дори си мисля, че и самата Aлбена не го подозира. От анонса разбираме, че знае за връзката на Пешко с майка й, но предполагам, няма представа, че е негова дъщеря. A той какъвто е страхливец, не вярвам да сподели с Галя. Eстествено, тя ще ревнува и ще има нови драми, тълкувайки грешно отношението му към Aлбена.

Общи условия

Активация на акаунт