Къде в Пловдив??? - 76

• 67 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Препоръка за добър кожен лекар с опит при бременните, при възможност да работи със здравна каса ?!

# 181
  • София
хотел се намери, но забравих да попитам дали в Пловдив има вариант за дневна карта за градски транспорт?

# 182
хотел се намери, но забравих да попитам дали в Пловдив има вариант за дневна карта за градски транспорт?
Няма. Във всеки автобус има кондуктор, билета е лев.

# 183
  • София
е така много кофти Grinning

# 184
В Пловдив разстоянията не са големи,разходките пеш са приятни Simple Smile

# 185
В Пловдив разстоянията не са големи,разходките пеш са приятни Simple Smile
Тамън и аз това си мислех Simple Smile) а и едва ли ще се качиш на повече от 2-4 автобуса за ден Simple Smile

# 186
Къде в Тракия, около форума мога да направя евтини изследвания за здравна книжка за работа? Максимално евтини.... Sad

# 187
  • Пловдив
Къде в Тракия, около форума мога да направя евтини изследвания за здравна книжка за работа? Максимално евтини.... Sad

Поликлиниката ?!

# 188
  • близо под тепетата
Здравейте, препоръчайте ми хубава сладкарница за изработка на десерт тип петифури или подобно-дребни сладки за десерт за  коктейл Абитуриентски бал . Нещо интересно и бюджетно, аз по принцип харесвам Долче Мела и Долче Фелини, но предполагам ще е скъпо?
Интересуват ме и плата с хапки?

Ние 3та година поред си поръчваме торта и сладки за рождения ден на дъщеря ни от арменска сладкарница Изабел. За тортата последния път си бях харесала няколко варинта от интернет, показах ги на сладкарката и тя си каза дали ще може да ги направи или не- имахме късмет Simple Smile
Купували сме и на място за проба разни десертчета(пасти, баклавички) и винаги нещата са пресни и вкусни. Техните бели арменски сладки са страхотни! Като цени -бих казала, че са бюджетен вариант, тип Чочко, но ползват качествени продукти Simple Smile като реклама звучи, но наистина сме много доволни Simple Smile имат и ФБ страница.
Сладкарничката е в едно от помещенията под апартаментите на Оазиса в Тракия.

Плата с хапки съм виждала да предлагат в грабо-ваучери(дори да няма в момента, може да видиш ресторанта, който ги е предлагал+отзиви).

# 189
  • Пловдив
Oткъде да вземем суши за вкъщи?
Напоследък взимам все от HachiroSushi в Мол Пловдив. Мисля, че ги има и бг меню.

# 190
От Happy също можеш да вземеш за вкъщи, а и можеш да си поръчаш направо.

# 191
Благодаря ви, ходихме в Hachiro-хареса ни Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали  частен домоуправител в Пловдив .

# 193
Бихте ли ми препоръчали  частен домоуправител в Пловдив .
http://www.bgdomoupravitel.bg/contacts

# 194
  • Пловдив
От известно време никъде не намирам от жълтите превръзки олуейс, моля ако някъде видите останали такива пишете.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт