Звездни компромати- 360

• 101 895
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Маринела Арабаджиева
Скрит текст:

Малкото Халваджиянче
Скрит текст:

# 91
  • Пловдив
Бърз или мъртъв, от 95 година, но помня само Шарън с Ръсел, иначе помня, че Лео само и се слагаше. Не изключвам и аз да съм забравила, но той наистина ми изглеждаше на 15.

https://www.vbox7.com/play:a4793a7e

# 92
  • DE
Жалко за Авичи, харесвах го Tired

# 93
  • До сърцето...
Благодаря за темата  Flowers Bouquet

Авичи още като се оттегли от световната сцена се знаеше, че има здравословни проблеми заради алкохола. Но това е само мое мнение...
Той е починал в Близкия Изток, не се знае какво е правил там.

# 94
С какво е известен този ДиДжей?

# 95
Той е починал в Близкия Изток, не се знае какво е правил там.

Пише, че имал дом в Мускат, Оман.

Жалко, харесвах го.

# 96
# 97
  • 221B Baker Street
Последните снимки на:

Робин Уилямс с любимата му маймунка. 20 дни по-късно се самоубива.

Стив Джобс. Умира от рак на панкреаса.

Джон Ленън. Дава автограф на Чапман. Четири часа по-късно същият изстрелва пет куршума в тялото на Джон.

Никола Тесла, един от най-великите умове на човечеството, умира сам и забравен в нюйоркски хотел на 85години.

Джими Хендрикс с любимата си китара, сниман в градината от гаджето си. На следващата сутрин го намират мъртъв от свръх доза.

Бременната съпруга на Роман Полански, Шарън Тейт, снимана от сестра и. Четири дена по-късно е убита зверски в имението си от Чарлс Менсън и последователи.

Царското семейство Романови, екзекутирани от комунистите.

# 98
  • София
С какво е известен този ДиДжей?

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 08:33 от Rima

# 99
# 100
Колко жалко наистина. Толкова млад.   Cry

# 101
  • 221B Baker Street
Малко олд скуул красота, че ми призля от ботокс, филъри и силикон...

Джейн Фонда

Мерилин Монро и Джеймс Дийн на по цигарка в Ню Йорк

Мерилин Монро на плажа Санта Моника, по хавлийка

Одри Хепбърн

София Лорен и Джейн Майнсфийлд

Клинт Истууд на моторчето си

Маги Смит като секс икона

Грейс Кели на 17

Норма Джийн преди да стане Мерилин

Пол Нюман и Клинт Истууд

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 01:26 от Айрин Адлер

# 102
Тази Аксиния е от типа Зара от Биг Брадър. По някое време им хрумва да отидат и да търсят богати момчета по чуждестранни универсиети с парите на балканските си чичковци.
Аксиния когато участваше в едно музикално риалити, първа излезе, защото не можеше нито да пее, нито да общува . Има една неадекватност в нея. Та с тази си неадекватност и роля на слабо, уязвимо момиче започна дълги години да търси най-най-най изгодния чичко в Бг. Направиха й няколко клипчета, нищо не се получи. Обикаляше заведения, лъскави дестинации и изведнъж се покри и воала - станала американка вече.  От Испания отишла да учи в Ню Йорк и срещнала там съпруга си. Та, тип "много учеща" плеймейтка е тази.

# 103
  • Rock & Roll feeling ...
Първа излезе,но след това имаше по-успешни проекти от другите участници,които останаха почти до края,че и от самия финалист.
По-скоро е разбрала,че в музикалния бизнес трудно ще се задържи и е решила да се реализира по друг начин.
Няма лошо човек да учи, ако ще и да е с чужди пари. По-добре от това да ги реализира в инфантилно-вулгарни видео клипове. Но ме изненадва вкусът й за мъже, съпругът й визуално ми е противничък. Любов, пари - нещо което променя възприятията или просто изчанчан вкус...

# 104
Просто този пич е подходящ в момента за ролята, която Аксиния иска да си играе. И не задължително пред другите, а пред себе си. Тя е от този тип, където животът им не се дели на периоди, а на различни роли. Вярно, че така е и по-интересно. Но оттам идва неадекватността, защото няма една стабилна персона вътре в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт