Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 149 825
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Краси Радков и жена му, Лидия Шулева в магазин за техника.

# 451
Съпругата му не е ли Станислава Ганчева?

# 452
Да, Станислава е жена му и той е бил с нея. Лидия Шулева едва ли е била с тях. Или поне аз така разбрах
И като стана въпрос за бивши министри, миналата седмица 2-3 пъти виждах  соц. министърка в правителството на царя

# 453
Близначките-певици Алекс и Влади вчера в (естествено) Южния, носеха се доста атрактивно из алеите, определено кичозният им стил не може да бъде подминат, иначе са ми симпатични. Доста по-високи ми се сториха, отколкото очаквах...

# 454
  • София
Да, точно с нея беше. Лидия Шулева просто беше в същия магазин, но не бяха заедно.

Скрит текст:
Аз така съм го написала, че не се разбира кой с кого е бил. Blush

# 455
Да, точно с нея беше. Лидия Шулева просто беше в същия магазин, но не бяха заедно.

Скрит текст:
Това малко като ''Да се помилва не, да се обеси." и ''Да се помилва, не да се обеси.'' Понякога запетаята е от изключително значение.

# 456
Надя Петрова (певица/актриса) от Не така брат (май в това актуално се изявява), та видях я в кварталния ни Лидъл, беше с тъмни очила и неглиже изсулен анцуг и се движеше леко хаотично, както, впрочем и аз. Mr. Green.

# 457
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Това малко като ''Да се помилва не, да се обеси." и ''Да се помилва, не да се обеси.'' Понякога запетаята е от изключително значение.
Благодаря за уточнението, но при изреждане също се поставя запетая- Краси Р. и жена му, Лидия Шулева, Иван Драганов, ........ в магазин.
При бързането съм го написала в телеграфен стил, за което се извиних.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 01:28 от missence

# 458
  • ту тук, ту там
Там е работата, че беше поставена правилно запетаята. Ако беше написано "Краси Радков и жена му, Лидия Шулева, в един магазин", точно тогава излиза, че ЛШ се отнася до жена му! Wink

# 459
  • софия
Написано е граматически правилно и беше ясно какво е написано, и че Лидия Шулева не е жена на Краси Радков.

# 460
  • София
Това се опитах да обясня и аз, но както и да е, не се е разбрало правилно и последва уточнение от моя страна. Иначе Лидия Шулева изглеждаше доста опъната, но дори и "подмладена" не я виждам до Краси Радков. Laughing
Иначе Краси Радков успя да разсмее служителите с шеговит тон. Wink

# 461
  • Sofia
Беше много отслабнал,сега пак е заформил шкембе и гушка Thinking

# 462
  • София
Беше много отслабнал,сега пак е заформил шкембе и гушка Thinking
Да, възвърнал е кг си. Peace

# 463
  • София
Йоана Драгнева днес я видях на "Шейново".  Много неприятно надута физиономия показа, иначе спретната, добре гримирана.

# 464
Йоана Драгнева днес я видях на "Шейново".  Много неприятно надута физиономия показа, иначе спретната, добре гримирана.

Ако е с дълга буйна руса коса, съм я срещнала и аз - 2 пъти в квартала със скъпа кола

Общи условия

Активация на акаунт