Кажете си истината...

• 100 459
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 720
я
    о
[/i]отоплението, свежите зеленчуци и плодове, частната градина и чистачката на голямата къща през зимата излизали по-скъпо отколкото свежите плодове, къщата и чистачката на Бали -. Иначе това е видна столична бръмчалкаа, дето летата прекарва на Слънчака-а когато се запознала с мъжа си и той поискал да я почерпи , тя му казала, че е на диета и пие само фреш от моркови, но виж една линия няма да откаже. Тоест не е от контингента с които иска да общува Силен.

# 721
А всъщност в Бали и Филипините е доста гадно. Сирена, не очаквах такова клише от теб.

# 722
А по образование въпросната дама е режисьорка, тоест много културна.

# 723
Факт, гадно е, даже споменах циганийката. Но пък има някои видове свобода. Зависи, някой може да иска всичко да е под конец, а графикът - разчетен през 15 минути с три календара. Въпрос на избор.

Покрай вчерашната дискусия пак попаднах в блога на Пенелъпи Трънк, дето едно време пишеше The Brazen Careerist. Сега пише по-различни неща за успеха, семейството и тия ми ти работи.

# 724
Като гледам моята идея за свобода никой не я е посочил като негова. Нормално, аз съм доста над нещата и живея в други балони явно.

Общо взето за мен е живот без ипотеки, работа за лично удоволствие само, доходи от пасиви, къщичка на океана с изглед на планини, близост до цивилизация, но извън лудницата и с възможности за добър бизнес Simple Smile

# 725
Аз съм за твоята идея, само за къщичката ни се разминават вижданията.

Градско чедо съм и шума и динамиката ми липсват ( това не означава, че нямам къщичка в планината)

# 726
Общо взето за мен е живот без ипотеки, работа за лично удоволствие само, доходи от пасиви, къщичка на океана с изглед на планини, близост до цивилизация, но извън лудницата и с възможности за добър бизнес Simple Smile
Казваш, от всичко, дядо попе, от всичко дай. Може. И аз искам. Само къщичката да е в планината, а не до море/океан, че съм фен на чукари.

# 727
  • София
Що, хубаво си е това с къщичката.

# 728
Щото при къщичка на морският бряг има опасност морето да се окаже в хола ти

# 729
Титина, ние се смеем, че ако още продължава покачването на океана и при едно цунами, къщата ще стане с океански фронтлайн Simple Smile.

# 730
Че то излиза, че аз половината от тая мечта съм я сбъднала. Нямам ипотеки, къщичката ми беше с гледка към езерото, ама почти ми я закриха, заради което още съм бясна. Само да не беше циганското гето наблизо... иначе е извън лудницата, но близо до цивилизацията. Работата ми доставя удоволствие, само дето доходите от пасиви още са мираж, но напоследък обмислям нещо подобно, само живот и здраве да е!

# 731
  • София
Доходи от активи, дами, не от пасиви.

Моята мечта е сходна, без да изпадам в подробности - да съм жива и здрава и да не ми се налага да работя.Laughing

# 732
Да не ми се налага, ама да го правя, защото ми е кеф. Егаси, побърках се. Да ме кефи работа! ooooh!

# 733
Казваш, от всичко, дядо попе, от всичко дай. Може. И аз искам. Само къщичката да е в планината, а не до море/океан, че съм фен на чукари.
Абсолютно. От всичко по малко.

Титина, затова къщичката ще е на хълмче с изглед.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 17:18 от Анонимен

# 734
Уиш, нищо странно няма. По принцип, успялите, в очите на другите, не се чувстват такива и в повечето случаи живеят в силно конкурентна среда. Сравяняват се с равни, или по-успешни от себеси в дадена област.

Не говоря за материалните неща, защото те са естествено следствие в днешно време. Единици са мизерстващите откриватели.

Един хирург се мери с постиженията на друг такъв, стреми се да се усъвършенства. Това е нормална част от живота. Предполагам, че Зукебър не се сравнява с Мамасита, а с Бил Гейтс и няма да спре да работи, просто, защото може да си го позволи.

Аз се сравнявам с мързеливата колежка и с другата, която според мен е супер интелигентна и може да постигне много повече, ама тя пък не ще.

Общи условия

Активация на акаунт