Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 755
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Тони ще започне да  се досеща сам,  нейното променено настроение ( тя ходи из болницата нахилена като зелка), неговото ( все пак живеят заедно, ще усети липсата и закъсненията). Може пък Зорница да се изпусне нещо пред Тони, което само братята си знаят, а Марио пък ѝ го е споделил. Но да се досеща бавно той самия, не е достатъчно разтърсващо и болезнено. Нали трябва да има драма. Ще ги хване в крачка и ще стане мазало. Вероятността поне за мен, Марио да му каже на по чаша кафе някоя сутрин е нищожна. Grinning тогава ще ме е изненадат сценаристите.
Оф, де да може сам да почне да се сеща, най-добре е, ама няма да стане. Сигурно по най-абсурдния начин ще разбере, както Зорница за жената на Банков. Grinning Сутринта на едно кафе би му дошло много ободряващо. Joy

Майче, има я обаче незнайно защо ми се пуска само за 30 секунди.Grinning

# 76
Бе каква чаша кафе - този разговор се води на бутилка уиски Joy Че шокът от “брат ми, знам, че не я понасяш” до “ти си влюбен в нея???” е голям.

Майче, купи ли кашона с кърпички от Метро? Че ще има много да си ревем на рамената Joy
Дсно историята с черния дроб да са я зарязали, че ще е адски досадно

# 77
Бе каква чаша кафе - този разговор се води на бутилка уиски Joy Че шокът от “брат ми, знам, че не я понасяш” до “ти си влюбен в нея???” е голям.
То да е само влюбен, както той е влюбен, ще се преживее. Grinning Joy
Дано не влиза в подробности, че на Бамби не само черния дроб няма да му издържи. Уискито няма да му стигне.

# 78
Аз съм разсъждавала как точно се казва това нещо и не мога да си представя подходящите думи. Но ако сценаристите надмогнат желанието за сеир и го направят този разговор, подозирам, че ще бъде много трогателен, защото Марио е доста драматична натура и си го представям как вкарва тоя драматизъм в речта си Grinning

# 79
Хубаво би било Тони да почне да подозира нещо, за да не е шока толкова голям за него, но едва ли.....това с виждането си е изпитан похват, колкото и на нас да не ни се иска така да разбере.
Дона, болна съм, така че съм се запасила с кърпички предварително Grinning

Яница, пробвай от линка дали ще ти излезе цялата песен:

# 80
Аз съм разсъждавала как точно се казва това нещо и не мога да си представя подходящите думи. Но ако сценаристите надмогнат желанието за сеир и го направят този разговор, подозирам, че ще бъде много трогателен, защото Марио е доста драматична натура и си го представям как вкарва тоя драматизъм в речта си Grinning

И аз си представям Марио много трогателен, докато споделя на Тони, ако се стигне до споделяне де.
Представям си го, тъжен и в същото време щастлив, че се е освободил от този товар.
Даже не знам за кой от двамата ще страдам повече, Велислав тези сцени с болката в погледа ги прави много достоверни.

# 81

Много би ми се искало да стане така, защото сцените между двамата братя са ми едни от най-любимите в този сезон - всеки път се усеща взаимната обич, доверие и уважение. Има нещо много специално в техните сцени, в нещата, които си казват (дори и когато се карат).
И двамата ще дръпнат доста добри речи Simple Smile

Майче, да се оправяш, че ни трябваш в кондиция Kissing Heart

# 82
Аз съм разсъждавала как точно се казва това нещо и не мога да си представя подходящите думи.

Как събираш смелост да седнеш и да разбиеш сърцето на брат си? Много тъжна  и трогателна и мила сцена би била.
Знаем обаче, че няма да стане така. Сценаристите са гадове.

Майче бързо оздравяване. Ти си болна, аз съм изгоряла и спя на закачалка. В различни сезони живеем. Joy

# 83
 newsm78 Марио  може да изглежда  завеяно  и Бамби да го попита  за какво мисли .
Батко с кахърен /леко грапав/ глас  ще отговори :"Влюбих се."
Малкото братле  ще скочи от възторг с вдигнати до тавана вежди и ще почне да разпитва .
Батко  ще се дърпа , но после  леко ще подхване :" Това беше неочаквано , първо я презирах , после я мразех , но постепенно  я открих - тя е смела , супер-професионалист и когато работим заедно , просто е съвършено..."
Малкото Хаусче  веднага ще постави диагнозата и  лечението...., ще загрее ,че отровата и противоотровата е Зори... По нататък ми се иска да не страда много , защото  Батко ще му е казал ,че не е каприз и не е станало изведнъж  и то тогава , когато  той  я ухажваше / въпреки че  вече си беше станало  Heart Eyes /.
Хубав ден , хуквам по задачи... motor

# 84
Много мъчно ми става само като чета коментарите за разговора между Марио и Тони. То бъзик, бъзик, ама отсвга се подготвям психически. Не е така лесно - щрак с пръсти и приеми го. Любов си е това. А и като ги вижда всеки ден заедно в болницата...гррррр....
Ели, много сладка сцена си написала Heart Eyes

Аз всъщност идвах с клюка, ама се разсеях Grinning  Слагам я в скрит текст по молба, ме има лек спойлер Simple Smile

В едната фен група във ФБ (затворената) някой е питал къде се намира снимачната площадка и някаква жена, която играе мед сестра(статист) се е разприказвал, а лешоядите са я заляли с въпроси.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 14:49 от Анонимен

# 85
Все си мисля, че в стил ала турски сериал, Тони ще ги чуе, и няма да има нужда от обяснения.

На все по- интересни са ми Борис и Ина.
За темата:  bouquet

# 86
Дали ще тръгне той да му казва или ще трябва поради това, че ще ги види, усещам, че ще има ред сълзи, ред сополи, но ще бъде силен момент за братята. Сигурно ще бъда ето така:

Е чак пък да е издала, ние повечето неща се досещахме и бяха варианти предложени, виж за финала миналия сезон по бях бясна на една червенокоска, дето издаде за летището, нищо неподозираща бях за тази новина тогава, сега не се изненадвам на нищо написано, защото го очаквах.

# 87
Абе аз очаквам и да се поскарат - това ще е удар за Тони - не влюбването, а криенето. И то от човека, когото боготвори. Тежък епизод ще е Sad
Биляна, то тогава ще има нужда от много повече обяснения от страна на Марио (и Зорница, евентуално)

Майче, нас точно тук никой не може д ани бие по предвиждане какво ще се случи, защото е трудно да ни изненадат.
Мда, онази как си беше снимала сценариите, не е истина. Не ги ли глобяват за тия неща?

# 88
Интересно дали Фотев ще разбере, че Ина е спала с Тасев и как ще реагира.

Дайте предложения за анкета.
Не зная защо, обаче си мисля, че Ина може да забременее от Тасев. ( тя нали иска дете, а Фотев не иска, или не може, така и не разбрах )  Та ако се окажат в такава ситуация, екшънът ще е голям. Grinning

# 89
Обяснения ще има, дали ще е в следствие на започващ разговор от страна на Марио или просто в следствие от това Тони да ги види. Ще е труден момент и за двама им този разговор, много емоционален.

Ина ако забременее, това ще е последният пирон в ковчега на Тасев, когато Фотев разбере, не ми се мисли какво може да направи....ако накрая на сезона Тасев е жив, ще си е печалба за него.

Общи условия

Активация на акаунт