Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 406
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много се надявам, че сценаристите имат какпка въображение и разум, за да не повтарят същите изцепли както с Банков. Ей значи, аз този доцент не го оцених точно заради тези ситуации, а Марио уж го харесвам, но ако продължава така ще обърна плочата.

Сега да кажа и нещо в защита на Марио. Не знам до колко е защита, но поне ако това е бил мотивът му бих го разбрала. Марио се упраши, че Зорница ще се появи докато Тони е още там и тогава вече щеше да стане страшно. Според мен той прие толкова бързо, защото искаше да се махнат по бързо от тям.
Така де,  аз като една абсолютна тетка се опитвам да оправдая героя, който много харесвам. НО е магаре и дано Зорница му припомни какво е без нея.

ПП извинявам се за безобразните правописни грешки. Пиша през мобилен и е ужас, не мога да изключа предлагането на думи.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 23:07 от rosita_ta

# 376
  • Там,където се събуждам щастлива.
Момиченцето не играеше добре! Жалко, че не взимат малко по-талантливи деца! Иначе децата на някои персони в България се държат точно така! Имах една позната, която преподаваше в едно специално за такива деца училище. В междучасието й се подиграваха, че отивала с 1-2 лева да си купи закуска, а те с 50!

# 377
  • Разпиляна във въображението
Абе на вас ви е лесно да дърпате лепенките бързо, ама пробвайте с човек, когото обичате, да видим дали ще е толкова лесно Wink

Съгласна съм. Момичета, та те едва се "събраха". Дайте му малко време. Разбирам да я баламосва със седмици, а то сигурно са два дни.

# 378
Въпроса за мен не е дали е лесно или трудно, а какви ще са последствията после, а в случая ще има трима наранени, накрая всички ще знаят освен Тони, не знам за вас ама аз ще се почуствам като пълен идиот ако науча последна подобно нещо.

# 379
Фотева и Тасев ще съгрешат и какви ли ще са последствията.

Отношението на кофти пациента към Калин беше тласък да продължи с лечението си. Как ще повярваш на някой лекар да ти помогне ако той сам не си е помогнал?

# 380
Въпроса за мен не е дали е лесно или трудно, а какви ще са последствията после, а в случая ще има трима наранени, накрая всички ще знаят освен Тони, не знам за вас ама аз ще се почуствам като пълен идиот ако науча последна подобно нещо.
А не бе. Аз откога разправям, че го правят на глупак така.

Абе Марио и Зорница са “заедно” от два дни, ама целувките, деугите неща не са от два дни.....пффф...
Значи, ясно беше, че ще има такива неща и въпреки това се ядосвам.

# 381
Много се надявам, че сценаристите имат какпка въображение и разум, за да не повтарят същите изцепли както с Банков. Ей значи, аз този доцент не го оцених точно заради тези ситуации, а Марио уж го харесвам, но ако продължава така ще обърна плочата.

Сега да кажа и нещо в защита на Марио. Не знам до колко е защита, но поне ако това е бил мотивът му бих го разбрала. Марио се упраши, че Зорница ще се появи докато Тони е още там и тогава вече щеше да стане страшно. Според мен той прие толкова бързо, защото искаше да се махнат по бързо от тям.
Така де,  аз като една абсолютна тетка се опитвам да оправдая героя, който много харесвам. НО е магаре и дано Зорница му припомни какво е без нея.

Аз се надявам повече "дежа вю" да не виждам. Банков номер 2 -  не мерси! Grinning
Тая вечер за първи път малко се разочаровах от Марио. И не, Тони не е виновен за нищо. Марио сам си е виновен, че не е достатъчно смел да му каже. Тони му е брат, слабост му е и затова е мекушав към него, ама айде стига вече. Значи е достатъчно смел да я побутва по ръката под носа на брат си (буквално), да я милва по лицето в коридора (след като брат му току що е излязъл) и още една камара неща и да рискува той да ги види, ама да му каже не може. Е как стават тия неща? Grinning
Иначе, не мисля, че е искал да се изнесе набързо от мястото. Зорница няма да излезе, да ги види и да се хвърли на врата на Марио пред Тони. Нямаше какво да стане.
И аз искам да защитя Марио, ама тоя път не мога. Тони ми е намушка. хахаха

# 382
А, сетих се нещо за Калин и пациента. Беше ми неудобно да гледам сцената. Сетих се за онези лекари от спешното, които отиват да помагат на хора, а като пристигнат, ги бият. Не е първия сериал, в който има лекар инвалид, и не е имало такова отношение. Абе гадна сцена беше.

Яница, и аз се зачудих как побутна Зорница пред брат си. Много ми бяха мили тогава, ама рисковано бе!

# 383
Ама те и трите двойки, какви ги вършат под носа на всички - Тасев и Ина се целуват в кабинета й, Мазови и те щяха да докарат инфаркт на Йосиф, Марио пък милва Зорница в коридора и я докосва в присъствието на брат си, ама се крият всички Joy

# 384
Което поставя въпроса - къде си, Жекова???? СПИШ! Нищо не виждаш, нищооооо

Абе, къде видяхте, че някой записва Ина и Тасев в промото? Аз видях, че камерата просто ги дава през аквариума....нещо не схванах?

# 385
  • Разпиляна във въображението
Аз пък съм си на страната на Марио.

Реално са си от два дни. Сексът в банята не го броя за връзка, или няколкото им натискания. Тогава Марио сложи край заради брат си. За него това беше "приключен" случай Simple Smile Какво да му казва - Виж какво, братле. Спах със Зорница, но тогава не я познавах. После я целувах на покрива, ама всичко свърши. Ти си добре с това, нали?

Та от "два дни" реално той трябва вече да ги мисли нещата. Сега вече часовникът цъка и цъка.

За Ина и Тасев - помислих, че е някакво отражение, но не се загледах. Тогава търсех дистанционното и да сменя канала, че дечурлята се бяха втренчили Simple Smile

# 386
  • Варна
Не можах да гледам... Ванчето избяга ли? Или даваха само Тройката?

# 387
Давам срок на Марио до утре да се извини с екстри !
Ако още се размотава и тормози момичето , вадя тежката артилерия и ги почвам наред -сценаристи,Батко ,Бамби и .......

# 388
Което поставя въпроса - къде си, Жекова???? СПИШ! Нищо не виждаш, нищооооо

Абе, къде видяхте, че някой записва Ина и Тасев в промото? Аз видях, че камерата просто ги дава през аквариума....нещо не схванах?

Нали, той дори Врабчев ги надуши, буквално Joy

Аз видях апартамента на Тасев.

Аааа, Ели, Бамби той какво е виновен като е в неведение, недей Grinning

# 389
Давам срок на Марио до утре да се извини с екстри !
Ако още се размотава и тормози момичето , вадя тежката артилерия и ги почвам наред -сценаристи,Батко ,Бамби и .......

Дефинирай ”екстри” Joy Smiling Imp
Че Батко и Бамби какво са ти направили? Сценаристите са виновни! Wink

Ми така бе, Майче! Щом Врабчев е по-Жекова от Жекова....накъде върви тоя свят????? ВъзмУтена и огОрчена съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт