Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 770
  • 718
  •   1
Отговори
# 600

[/quote]
Абе както е лежерна и бавна, така понякога ни изненадва и става съвсем друга. Wink Примерно сцената при Жекова беше страхотна като изрина всичко от бюрото й. Аз актрисата я харесвам, като за първа роля мисля, че е добре. Има какво да учи още мноого, тепърва й предстои развитие.
[/quote]

Аз това написах, че няма последователност в изграждане на образа. Някак  накъсан. За себе си не мога да я определя, като персонаж

# 601
Аз това написах, че няма последователност в изграждане на образа. Някак  накъсан. За себе си не мога да я определя, като персонаж
Да, наистина. В началото тръгна уж надута и капризна, даже малко гадна. Огнянова например я мислеше за ку*ка. Ту ставаше добра, после пак се променяше. Сега май е застъпила на едно място според мен и си е истинската Ина - добродушна и мила. Според мен тези промени се дължат на това, че все пак живее с Фотев и му е жена, прихванала е от неговото поведение. Отначало беше доста неуверена и се чудеше как да подходи с колегите си или просто мислеше, че ако е гадна, ще успее да се впише и да ги накара да я уважават.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 23:23 от yanitsa.s

# 602
  • Там,където се събуждам щастлива.
Напротив говори - за бижуто кученце прояви огромен интерес, преди това как се е възпалил разреза от операцията, на Малдивите иска да я води, кученце й купува. Интересува се от нея, но това не му пречи и да я контролира.

Това не е разговор или интерес, а купуване! За мен има разлика!
Не, възрастта, а отношението е покъртително!

# 603
Е, как Калин ще анестезира като не е анестезиолог?! И Врабчев му обяснява ей така набързичко кое как става Hushed
До колкото зная, учат всичко първите две години ( ако не греша) , преди да изберат специалност към която да се насочат. Затова не е чудно, че може и да анестезира.

# 604
Напротив говори - за бижуто кученце прояви огромен интерес, преди това как се е възпалил разреза от операцията, на Малдивите иска да я води, кученце й купува. Интересува се от нея, но това не му пречи и да я контролира.
Ами всяко нещо си има цена в този живот и безплатни обеди никой не предлага. Харесвало й да има кой да я спонсорира като била бедна, илюзиите й са станали реалност. Сега какво иска? То не може хем това- онова, хем душата в рая. Мен откровено си ме дразни връзката й с Тасев. Дали осъзнава, че ако Фотев я нарита, ще остане само на голата лекарска заплата на Тасев и пак ще си върне илюзиите за часовници от по 20 бона? Жена която е свикнала да живее охолно с години и да не брои похарченото , няма как да се задоволи с гола любов. И да го направи, то ще е за кратко. А колкото до Фотев и контрола му... този който плаща, той поръчва музиката, а тя се е съгласила. Няма драма, само прищевки. Драмата ще е за Тасев, така мисля

# 605
Е нали Ина демонстрира супер-американско образование , тя ще започне някъде истинска  отговорна работа /???/ и ще издържа и двамата  hahaha Joy
В медицината може да учат  първите години всичко , но после не можеш да работиш  като тесен специалист , ако не си взел специалност /можеш да си Джи Пи / . В инженерните  вузове също учат  почти еднакви неща първите две години , но после  си учиш по специалността и не можеш да работиш  по друга специалност като пенкелер специалист /освен ако не станеш министър  hahaha / .

# 606
Е нали Ина демонстрира супер-американско образование , тя ще започне някъде истинска  отговорна работа /???/ и ще издържа и двамата  hahaha Joy
Хаха ще започне, ако Фотев с връзките си не й отреже всички мераци да работи където и да е. Joy Чак си ги представих двамата с Тасев в малкия му (за нея) апартамент как ядат пица. Grinning

# 607
Срокът на обучение по специалността “ Анестезиология и интензивно лечение” е 4 години. С изпита, който се държи по време на следване, едва ли  някой ще може да работи като Калин. Смешно е!

Свърших си спешните задачи от деня и ви желая лека нощ!

# 608
  • София
Доста по-добър епизод от вчерашния. Simple Smile
Това с Калин бе като на филм, но пък бе свежо и готино. И мисля важно за него и бъдещето му.
Ванчето счупи тъпомера. Само и само да нарани Мазови, като убие бебето рискува собствения си живот. Луда за връзване. Браво на сценаристите за лекцията на Тасев за вредата от цигарите. Така хубаво го обясни, че хем да го разберат, хем да се замислят истински. Това бе най-хубавото в целия епизод.
Утрешния епизод ще е лудница, уф.

# 609
Хаха ще започне, ако Фотев с връзките си не й отреже всички мераци да работи където и да е. Joy Чак си ги представих двамата с Тасев в малкия му (за нея) апартамент как ядат пица. Grinningо
няма да има време да изготвя хороскопи за деня и седмицата, защото, от работа, едва отворила очи, и денят минал. 😁 и това с една ръка да дизенфикцира мебелите, с другата да дундурка малкият Таско  - пиши я самоубила се, следствие тежка депресия. Макар че тя, от работа, няма да има време да се депресира. 😢

# 610
  • Бургас
Хареса ми лекцията на Тасев за цигарите, на който от сценаристите му е хрумнало това, браво!

# 611
Аз не виждам проблем в това, че Калин пое анестезията - все пак има основните познания, Врабчев му даде инструкции и явно случая не е бил толкова сложен.
В крайна сметка дали Врабчев ще тича от една операционна в друга да следи показателите или да дава наставления на Калин по телефона няма кой знае каква разлика.
И друг път сме виждали лекари да работят случаи, които не са им по специалността. Захариев дори с вилици оперира 😀

Сега вече ако Калин иска да работи основно като анестезиолог, ще трябва да специализира.

# 612
Тасев не беше ли богат? Имам такъв спомен от предния сезон.

# 613
Тасев не беше ли богат? Имам такъв спомен от предния сезон.

В началото като се появиха с Вяра беше богат - той криеше това, за да не го смятат за връзкар, баща му май известен лекар е бил?
По едно време дойде доведената му майка и имаха разни драми, не дадоха развръзка по случая (или нямам спомен), но явно тя му взе всичко.

# 614
Такъв ни го представиха Тасев преди. Нали паркираше далеч от болницата скъпата си кола. Имаше някаква драма там с родители, апартаменти, но и сценаристите забравиха за нея.

Общи условия

Активация на акаунт