Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 771
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
Абе хора, едва ли лекар под униформата носи дантелени прашки Joy Все пак трябва удобство, докато оперираш, палпираш и т.н. Виж, на образът на Ина му отива да е все ден по дантелки и сатен.

Врабчев определено не душеше парфюма - можеше да се доближи до нея само. А той баш си ѝ хвана кичур коса и ....нали....абе зловещо беше ама ме изкефи

# 631
Ех да беше Виолетка тук щеше да оправи нещата с бебето на Лора и Стефан с един замах .

# 632
Май само между Калин и Наталия са ми харесвали секс сцените. То и тяхната любов най-много ми допада, като чувства, изразяване, отношение, поведение (опитвам се да забравя за лудата Наталия Simple Smile )

Хаха, Ирис, щеше да им продаде собственото им бебе Grinning

# 633
Добре  де! Относно Ванчето:
Скрит текст:
Нали пишеше в някое от промотата, че щяла да избяга с бебето и Мазови, само чрез неин познат, успявали да я открият
Или съм сънувала 🙄😮

Много ме кефи, че са решили да разнообразят и доразвият образът на Врабо. Ходи му да играе психо. Вчера се ровнах за него да видя кой набор е, и вече отчаяна, абе я да видя профилът му във фб. Разгеле 😁😎 Роден е на 13ти юни, 1966. Мислех, че е по-млад.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 10:09 от HumbleBumble

# 634
Абе хора, едва ли лекар под униформата носи дантелени прашки Joy Все пак трябва удобство, докато оперираш, палпираш и т.н. Виж, на образът на Ина му отива да е все ден по дантелки и сатен.

На работа, да, но когато отиде при Банков в неговия апартамент, можеше да се постарае повече.
Аз лично щях да заложа на нещо доста по- специално, а тя имаше време да се понаправи тогава .

# 635
  • Разпиляна във въображението
Скрит текст:
Нали пишеше в някое от промотата, че щяла да избяга с бебето и Мазови, само чрез неин познат, успявали да я открият
Или съм сънувала 🙄😮

Не знам защо си останала с такова впечатление. И аз се зачудих в какво промо си видяла това.

# 636
Любовната сцена на Ина и Борис ми хареса.
Акцента върху чорапите на Ина, тялото на Боби, хубавото бельо беше добър.
За разлика от нея, Огнянова трябва да поработи върху бельото, не че някой ѝ гледа сутиена, но ще даде един съвършен завършек на любовните ѝ сцени.

То не зависи от нея.... а от оня стилист, който беше направим идиотската примеска на Тони Joy
За мен едва ли има по- идиотска прическа от тази на Тасев.
Ненавиждам мъже с такива гейски кичета отгоре.

# 637
Скрит текст:
Или съм сънувала 🙄😮

Не знам защо си останала с такова впечатление. И аз се зачудих в какво промо си видяла това.
прочетох го 😮

# 638
Абсолютно съм съгласна с lubito,за тялото на Диана(не,че е виновна,ама странно толкова е млада).Не пречи под лекарският екип да си носи хубаво бельо,млада жена е,да ходи с кюлоти щото е лекар Grinning

Сцената с Врабчев и Албена ми беше гнусна толкова ,колкото тази със Захариев и Албена.Къде налитат тези чичовци,тя ми е като дете.

За Ина,като ви прочетох,наистина има нещо загадъчно,неизяснено в нея...Но аз го разглеждам не като некадърност на актрисата,а като многопластов герой.На мен ми е много освен сладка и интересна,като персонаж,точно с тези нейни промени.

# 639
То не зависи от нея.... а от оня стилист, който беше направим идиотската примеска на Тони Joy
За мен едва ли има по- идиотска прическа от тази на Тасев.
Ненавиждам мъже с такива гейски кичета отгоре.

То това май си е на Наум стайлинга Grinning И ка мен не ми харесва - честно казано, не ми допада к облеклото му в ежедневието.

А за бельото на Диана - на хубав човек каквото и да му сложиш, изглежда добре. Но аз съм адски пристрастна, на нея всичко ми харесва.

# 640
Относно бельото, четох наскоро проучване сред мъжете(а и с приятели мъже като съм си говорила), че те такива неща като хубаво бельо изобщо не ги забелязват, голяма част от тях харесват жената да носи тяхна риза или тениска, намират го за много секси, а след като всичко това бъде скоростно свалено, какво значение има Joy

# 641
Абе хора, едва ли лекар под униформата носи дантелени прашки Joy Joy
Като знам как прозират тези униформи, ще събере очите на бабите с дантелените прашки Joy
Дано да спасят бебето на Мазови. Ще е много тъжно ако отново загубят дете.
Ще е крайно извратено, дори за тези сценаристи, ако убият бебето и Мазови пак останат без дете!

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 10:41 от ddimitrova01

# 642
  • София
Бельото на Диана е страстоубиец. И не, не е вярно, че мъжете не забелязват хубавото бельо. Може да не го забелязват 20 -25 годишните, които бързат да го свалят, но улегналите мъже не са така.
Ей, чак и на мен вече ми се прищя Ванчето да не я спасяват. За бебето съм сигурна, че ще го спасят.

# 643
Абсолютно съм съгласна с lubito,за тялото на Диана(не,че е виновна,ама странно толкова е млада).Не пречи под лекарският екип да си носи хубаво бельо,млада жена е,да ходи с кюлоти щото е лекар Grinning

Сцената с Врабчев и Албена ми беше гнусна толкова ,колкото тази със Захариев и Албена.Къде налитат тези чичовци,тя ми е като дете.

За Ина,като ви прочетох,наистина има нещо загадъчно,неизяснено в нея...Но аз го разглеждам не като некадърност на актрисата,а като многопластов герой.На мен ми е много освен сладка и интересна,като персонаж,точно с тези нейни промени.
За дупето на Диана Grinning възможно е от ъгъла на снимане да изглежда сплескано, все пак снимат отзад и бельото (и дрехите като цяло) има значение, а то го покриваше цялото. Съгласна съм с Дона, трябва да им е удобно. Grinning

# 644

За дупето на Диана Grinning възможно е от ъгъла на снимане да изглежда сплескано, все пак снимат отзад и бельото (и дрехите като цяло) има значение, а то го покриваше цялото. Съгласна съм с Дона, трябва да им е удобно. Grinning
Не съм сигурна , но май и Кали в "Анатомията на Грей" носеше подобно в една сцена , в която танцуваше по гащи .

Общи условия

Активация на акаунт