Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 732
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
E проучването е било на мъже между 25-45 години, и според мен е така, луксозното бельо е  за по-голяма увереност на жената, отколкото за съблазън на мъжа и както казах там пишеше, че ако избират между бельото и мъжката дреха, намират жената облечена в мъжката дреха по-секси, нещо свързано с това, че  е тяхната жена и то само с тяхната дреха Grinning

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 11:01 от maichetoo0o

# 646
Не е така Яница,аз съм я разглеждала щателно отвсякъде Simple Smile,сплескана е.И изобщo разглеждам всички,не само нея,естет съм Stuck Out Tongue

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 11:37 от *Амбър*

# 647
  • София
Огнянова, както и Наталия са безумно слаби (поне за мен), как ще имат хубави дупета. Аз не харесвам толкова слаби жени.

# 648
  • София
Харесвам Д. Димитрова, точно защото не е перфектна. На мен ми е много естествена и подобни несъвършенства не ми правят впечатление. За сметка на това е много красива когато се усмихва и не разбирам защо сценаристите  все вкарват Огнянова в драматични ситуации и тази кахърна физиономия. Има нещо в тази актриса, което ми напомня на Жулиет Бинош, която просто обожавам (даже обожавам е малко), та може и за това да мисля така.   

iris 40 Hands Thumbsup

# 649
Kъде видяхте дантели по Ина, като изключим чорапите Grinning Бельото й не ми се стори по-различно, а уж специално наблюдавах тези детайли Joy
Cнощи изгледах отново епизода с оперната певица и чак сега забелязах, че репортерката в една от сцените е същата актриса, която по-късно изигра и момичето със синдрома на Клювер-Бюси. Първия път изобщо не съм я забелязала, но в другата роля много ми хареса.
Скрит текст:

# 650
Е какво против клощите имате без почти дупета, засегнах се лично сега Joy и аз съм от тези с почти липсата на такова Grinning
Браво Злати, хич не съм забелязала Grinning

# 651
  • somewhere near the sea
Днес забелязах колко много Фотева(забравих името на актрисата)прилича на д-р Щонова по бтв

# 652
 Joy Явно напоследък  епизодите леко издишат , защото сте захванали  супер тема  /като за лятна ваканция /  .
Няма пълно щастие , като бях кльощава  освен че нямах  д-пе, бях /по нагоре/ и  размер "пъпка на ребро".
Сега  кльощите /актриси , певици и т.н./ си слагат силиконови аксесоари на тези места .
Можеш да  изглеждаш по-секси с малко по-приятно бельо , не непременно дантели и разни  стил XXL прашки .
Заради онези гащи на Зори  направо изпуснах  сцената под душа и после  се връщах .
Вчера  от  дуета  на Ина и Боби  ми хареса как  дават отраженията им  в аквариума . Самото  започване  не го бяха докарали  като за млада двойка , която е чакала  дълго .

# 653
  • София
Eee, Zlati, браво. Нищо не убягва от зоркия погледа на една bg-mamma фен на сериала Simple Smile

Много ме дразнят с музиката. Е, толкова ли нямат възможност да намерят и други парчета, а повтарят от старите сезони. А и все могат да намерят някой млад композитор, едва ли би съборило бюджета на продукцията.

# 654
Да,прилича много,но тази жена ми е някак превзета,а Ина естествена.
Не съм съгласна,че слабото тяло е задължително без дупе !
Диана в лице е много красива,факт неоспорим.На мен не ми прилича на Бинош.За мен класна жена и актриса е Кейт Бланшет.
Да,особено на @екса на Боби и Ина,каква беше тази какафония!?Simple Smile

# 655
  • Разпиляна във въображението
Докато се събличаха в гардеробната преди онази операция и забелязвайки Огнянова си помислих "леко пухкава".

# 656
Пфффф, аз с моето дупе (което е като на Джей Ло - толкова е голямо, че си има собствена страница във фейсбук хахаххахах) не коментирам Simple Smile Всичките са ми хубави Grinning

Рязко сменям темата с една стара реклама на МТел - много се смях навремето с Латинка Петрова там, а сега вижте кой открих, че също участвал Wink

https://youtu.be/ijhST07abAs

# 657
  • Ню Йорк
Любовната сцена на Ина и Борис ми хареса.
Акцента върху чорапите на Ина, тялото на Боби, хубавото бельо беше добър.
За разлика от нея, Огнянова трябва да поработи върху бельото, не че някой ѝ гледа сутиена, но ще даде един съвършен завършек на любовните ѝ сцени.

То не зависи от нея.... а от оня стилист, който беше направим идиотската примеска на Тони Joy
За мен едва ли има по- идиотска прическа от тази на Тасев.
Ненавиждам мъже с такива гейски кичета отгоре.

Точно вчера това разправях на ММ, че на това хубаво момче как можаха да му направят тая идиотска прическа.

# 658
...Рязко сменям темата с една стара реклама на МТел - много се смях навремето с Латинка Петрова там, а сега вижте кой открих, че също участвал Wink
Дона ,  bouquet bouquet bouquet bouquet ! Ето защо не сме забелязвали до сега Велислав - бил е страховит  Shocked Това явно му е от периода , в който е играл терористи в американски продукции .

# 659
...Рязко сменям темата с една стара реклама на МТел - много се смях навремето с Латинка Петрова там, а сега вижте кой открих, че също участвал Wink
Дона ,  bouquet bouquet bouquet bouquet ! Ето защо не сме забелязвали до сега Велислав - бил е страховит  Shocked Това явно му е от периода , в който е играл терористи в американски продукции .

Не знам как до сега  турците не са го поканили в някоя от  грандоманските им исторически продукции , би бил  прекрасен   султан - внушителен , висок и с пронизващ поглед  Joy По добре да не ни го взимат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт