Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 710
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
...Рязко сменям темата с една стара реклама на МТел - много се смях навремето с Латинка Петрова там, а сега вижте кой открих, че също участвал Wink
https://youtu.be/ijhST07abAs   
Дона ,  bouquet bouquet bouquet bouquet ! Ето защо не сме забелязвали до сега Велислав - бил е страховит  Shocked Това явно му е от периода , в който е играл терористи в американски продукции .

Ми на мен всъщност ми допада тук - особено накрая като се усмихна със задоволство Grinning Освен това имам фетиш към мъже в костюми, така че бонус точка по този параграф JoyJoyJoy

# 661
  • Ню Йорк
...Рязко сменям темата с една стара реклама на МТел - много се смях навремето с Латинка Петрова там, а сега вижте кой открих, че също участвал Wink
Дона ,  bouquet bouquet bouquet bouquet ! Ето защо не сме забелязвали до сега Велислав - бил е страховит  Shocked Това явно му е от периода , в който е играл терористи в американски продукции .

Стига бе, в рекламата супер ми харесва /за разлика от сега/. Simple Smile

# 662

Абе, чаровната усмивка си я има още от млад.
Сега леко прошарената брада само засилва потенциала.
Ох ! Cupid

# 663
Не знам как до сега  турците не са го поканили в някоя от  грандоманските им исторически продукции , би бил  прекрасен   султан - внушителен , висок и с пронизващ поглед  Joy По добре да не ни го взимат  Peace
E, остава да прогледам и турски сериали тогава  Joy Joy

# 664
  • София
Ааа, никакви турски сериали, моля Sunglasses Това вече не мога да го преглътна. Достъчно, че и сега си отнасям шегите от ММ и приятели покрай сериала Simple Smile.

# 665
  • in Wonderland
Хах, рекламата с Велислав и аз я гледах преди няколко дни, но си мислех, че е пускана вече в темата и за това не споделих. Сладур е 😍
За тялото на Диана+ освен, че й е сплескан задника, няма никаква талия, права е отгоре до долу и за това създава усещане за по- едра жема, а всъщност е със супер слабички крака. Но все пак не може всички да сме по стандартна на др Е! 90/60/90, а то и не е необходимо де. Снощи изгледах това прословуто интервю на Диана с Василена Гръбчева- ами още повече я захаресвах! Аз съм същата- грам финес, женственост и нежност няма в мен 😁 постоянно събарям нещо, тряскам врати, абе слон в стъкларски магазин! Само се чудя тоз Калин Т. с какво ги омайва тези жени, толкова да ми е антисексуален, че повече няма на къде???Бляк. Що така бе Диди?? Но важното е, че е зад гърба й, отдавам го на младостта й.
Секс сцената м/у Тасев и Фотева кааапчица не ме развълнува мен лично. С Вяра им се получи много по- добре, мн ми се радвах ( а Вяра с какъв убийствен сутиен беше тогава, още го помня!).
Снощния епизод ми беше скучен. Поздравления за урока, който Тасев изнесе пред децата- ето така трябва да се поднася важна и значима информация на тийнове, браво на сцрнаристите.
Толкоз от мен 😀

# 666
  • София
Формата на дупето и гърдите са си до структура, не зависят само от килограмите. Фотева също е слаба, но с много хубава фигура.

# 667
Леле, не мога да ви насмогна Grinning
Чувствам потребност да се изкажа по наболелите въпроси Joy
Всъщност, вчера Ина беше с някакво мноого дълбоко бельо, което на колана си имаше нещо като камъни или поне на мен така ми се видя. Но като цяло това им е най-малкият проблем. Или могат да пресъздадат страст или не могат. Тези двамата не можаха. Но поне бяха естетически издържани и ми беше приятно да ги гледам.

Сцената на Диана от миналия сезон с въпросните страстоубийни гащи беше един от малкото моменти ,в които Банков не ми беше чак толкова неприятен и пресъздаде по превъзходен начин всички емоции между двамата, въпреки неудачния аутфит Grinning

Велислав го намирам за разкошен, но като млад си е един откровено грозен мъж Grinning. Просто има същите хубави очи и топъл глас. Иначе определено е от мъжете, които с възрастта стават все по-привлекателни Simple Smile)

За тялото на Диана+ освен, че й е сплескан задника, няма никаква талия, права е отгоре до долу и за това създава усещане за по- едра жема, а всъщност е със супер слабички крака.
Така е, да, и на мен ми е направило впечатление, че ѝ липсва талията, но това е структура на тялото, тя по тоя въпрос няма какво да направи. С подходящи дрехи се неутрализира този дефект. На мен не ми прави впечатления на едра или пухкава, напротив, съвсем нормално хубаво телосложение. А и има такива хубави очи и заразителна усмивка, че май всичко останало остава на заден план Simple Smile)

# 668
Харесвам Д. Димитрова, точно защото не е перфектна. На мен ми е много естествена и подобни несъвършенства не ми правят впечатление. За сметка на това е много красива когато се усмихва и не разбирам защо сценаристите  все вкарват Огнянова в драматични ситуации и тази кахърна физиономия. Има нещо в тази актриса, което ми напомня на Жулиет Бинош, която просто обожавам (даже обожавам е малко), та може и за това да мисля така.  

iris 40 Hands Thumbsup
И аз така! Харесвам я много с всичките й недостатъци и не гледам какво дупе или гърди има. За мен това не е най-важното у един човек. Може някой да е с най-перфектното тяло и външност, но като човек грам да не струва. И тогава всичко това просто ще издиша. А и тя за жена, който явно не тренира изглежда много добре.

# 669
Определено бъркате за Велислав ,пристрастни сте затова:)Като млад е доста по-приемлив,направо симпатяга.Когато ги няма тези смешни къдрици,и тези тъмни кръгове се открояват дълбоките му очи,което е и най-красиво в него.Сега къдриците засенчват малко лицето и се откроява само носът.

Тук сме се събрали да си коментираме,сега сме на тема тела,естествено ,че всички имат и други качества Simple Smile

# 670
Малвина ми е супер некрасива с това ниско чело и сплескано лице. Иначе има хубаво тяло.

Четох интервю с Батко. На въпросът какви пороци има, отговори точно , което знаех, че ще каже: пие и пуши. Пушенето иди -дойди. Но пиенето е голям проблем, най-вече, ако нощта преди снимки е ударил няколко й си е легнал в малките часове, в кадър изглежда още по-тъмен и кръговете около очите му огромни. Дано някой от екипа да му е дал съвет, да вземе някакви мерки. Да не пие толкова, или поне да не е основно твърд алкохол, с какъвто той се налива. Малко ме е разочаровал..дано се спре овреме..

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 12:25 от HumbleBumble

# 671
Малвина ми е супер некрасива с това ниско чело и сплескано лице. Иначе има хубаво тяло.

Коя е Малвина? Актриса?

Амбър, на мен и двамата ми допдат - т.е на младини к старини - като млад е по-симпатичен (в рекламата особено) сега миже бини заради персонажа му ми харесва, че има някакси топло излъчване

# 672

Коя е Малвина? Актриса?

Амбър, на мен и двамата ми допдат - т.е на младини к старини - като млад е по-симпатичен (в рекламата особено) сега миже бини заради персонажа му ми харесва, че има някакси топло излъчване
не знаеш кои са МалвИНА и БОРатино?

# 673
Ех, значи!
Ще ме карате на работа да си пускам сцената от снощи, за да видя гащите на Фотева какви са. Joy Grinning

# 674

Коя е Малвина? Актриса?

На мен като цяло си ми харесва и на младини и сега. Само ако сега беше с тази прическа от рекламата щеше да е супер. Винаги съм го харесвала повече без тия къдрави коси. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт