Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 711
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък съм точно наобратното - като млад и като няма коса, имам чувството, че на лицето му има само един голям нос. Сега някак си лицето му е по-квадратно, по-симетрично и ми харесва много Simple Smile Иначе дължината на косата му ми харесва най-много като тази, когато беше в бара.

# 676
  • София
И на мен Велислав ми харесва като по-млад Simple Smile
Ирина Митева в сериала ми е като фея, би и паснала роля на елфическа принцеса Simple Smile. Красива и нежна е, определено. Единствено, очите и са винаги леко притворени, което не ми харесва.

Диана Д. верно ли с Калин Т. (опулено човече)? Е не! Толкова е готина, а този мъж, никакво чувство не предизвиква в мен.

# 677
...
Диана Д. верно ли с Калин Т. (опулено човече)? Е не! Толкова е готина, а този мъж, никакво чувство не предизвиква в мен.
Да бе , че и книга и бил посветил  Shocked Като знам колко е млада , това си е направо гадно - да влезеш в живота с такъв опит  !
А Велислав го харесвам повече в сегашния му вид , има по-благородно и укротено излъчване .

# 678
A на мен всякак ми харесва  Laughing И като по-млад и сега, познат ми е отпреди Откраднат живот и усещам някаква харизма в него, която на екран ме привлича като магнит. Mного искам да го гледам и на живо и се надявам следващия театрален сезон да ми се отдаде възможност.

# 679
  • София
Всъщност, вчера Ина беше с някакво мноого дълбоко бельо, което на колана си имаше нещо като камъни или поне на мен така ми се видя.

Да не си крие там диамантите от Фотев Wink
Уф, май и аз ще връщам сцената  Laughing
А за "чуствата" ми към Калин Т. ще се въздържа...

# 680
И на мен Велислав ми харесва като по-млад Simple Smile
Ирина Митева в сериала ми е като фея, би и паснала роля на елфическа принцеса Simple Smile. Красива и нежна е, определено. Единствено, очите и са винаги леко притворени, което не ми харесва.

😮😮😮😮😮 те, художничките, са с по-различно виждане за любовта от простосмъртните.😃 а и може да й е заприличал на стар, проскубан вълк, прогонен от глутницата. Нуждаещ се от нейната нежна ръка, за да му дари нежност и топлина 😁🙄😭

# 681
Така е Дона,вие го харесвате повече заради персонажа.
Вижте Захариев,как се разкраси като махнаха тези негови букли.GrinningМъжете трябва да изглеждат спретнато,с къси мъжки прически.Не с дълги развяти коси или странните (и модни)на Димо и Наум.Буклите и дължините са приоритет на жените.
Наум и Димо имат тесни издължени лица и с тези прически подчертават този факт,което е грешка според мен.

# 682
Вижте Захариев,как се разкраси като махнаха тези негови букли.GrinningМъжете трябва да изглеждат спретнато,с къси мъжки прически.Не с дълги развяти коси или странните (и модни)на Димо и Наум.Буклите и дължините са приоритет на жените.
Наум и Димо имат тесни издължени лица и с тези прически подчертават този факт,което е грешка според мен.
на последните двама мускулите им така ме заслепяват, че не мога да видя лицата им😂😁😃

# 683
...
Да бе , че и книга и бил посветил  Shocked Като знам колко е млада , това си е направо гадно - да влезеш в живота с такъв опит  !
А Велислав го харесвам повече в сегашния му вид , има по-благородно и укротено излъчване .

Наскоро видях книгата в една книжарница и я разлистих - навсякъде говори за една жена “Д.” - так е упомената, без име. Беше ми супер странно и леко противно, честно казано.
И аз незнам с какво ги омайва този - и Диана, и Елен Колева....
Оф, Малвина и Боратино - вярно, ама докато зацепя....

# 684
Аз пък го харесвам заради Велислав Grinning В смисъл - харесвам човекът, актьорът, личността, тези неща някак си ми го разкрасяват, изглежда супер земен и свестен тип. А персонажът му само спечели от това, че точно той го изигра. Simple Smile

Калин Терзийски е интелектуалец, а-у, младите, одухотворени, меланхолични девойки се впечатляват от тия неща.

Ей сега прелистих снощната сцена - Ина е със същите дълбоооки черни памучноизглеждащи гащури. Може би на някой стилист в сериала това му е фетиш Joy

# 685
Незнам кой писа вече (настана лудница в темата хехехе), но и на мен Марио/Велислав визуално най-много ми допадаше в бара - беше му уеднаквен тена на лицето, без тъмните кръгове под очите и ми беше супер мил - а и един тъжен, тъжен, иска ти се да го палпираш...пардон, да го утешиш JoySmiling Imp

# 686
Велислав наистина с една идея по-къса коса ще бъде по-добре.
Пък Димо си е екстра в прическата, кво му е Blush

# 687
Велислав наистина с една идея по-къса коса ще бъде по-добре.
Пък Димо си е екстра в прическата, кво му е Blush

Димо ако разкара арт фишутата, хич няма да е зле. Харесвам фишута при жени, ама при него ми е ту мъч арт-а

# 688
# 689

Офффф като почнат с тия загадъчности. Ясно е, че ще спасят бебето. Поне вече ще се роди Мазов-Младши
Ина и Боби незнам какво биха могли да направят, освен да се крият СТАБИЛНО

Общи условия

Активация на акаунт