КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 734
  • 704
  •   1
Отговори
# 465
Прави ми впечатление, че гримьорите май не се стараят особено. Връщайки се назад в сезоните наистина имаше доста сполучливи имитации.
Г.Н. изобщо не приличаше на Адел, ама за сметка на това Криско го бяха направили копие в 3 сезон.

Да си призная не вярвам в достоверността на зрителския вот Sad
Май си ги нагласят нещата както им е угодно... не казвам, че победителите не заслужават, но те всеки път спечелилите са с най-добрата имитация.

# 466
  • До сърцето...
... Журито какви високи точки даваше за Коцко, не е истина. Беше си абсолютна тройка....

Фънки е типичен пример за субективно журЕ. Ако му харесва изпълнителя (целувка ли е получил, подмазване ли,  или не дай си боже пък да му е приятел), оценката му става "мазна".
Хич не вярвам вече на обективността му при журиране, от предните сезони ми е направило впечатление, сега се затвърди.

# 467
  • тук, на мястото си
Снощи беше поредната вечер на пародиите като започнем от водещите и стигнем до журито или пък обратно. Не знам до сценаристи или до водещи, но крайно време е да разберат, че тези  смешки не са смешни. Ясно е, че трябва да направят реклама на цирк Балкански, ама хайде да измислят нещо качествено, хубави животинки, ама нямат работа на сцената.
То и Коцкю нямаше работа на сцената, ама явно СЕМ си бяха легнали, та не можаха да го видят.
Какво беше това прехласване по ГН, не разбрах, всички и дадоха по 5 точки защото беше "най-великата".  Аз не съм виждала Адел така да "пее",  ръкомаха и да се тресе, но може би съм пропуснала точно този клип.
Едно хубаво нещо се случи все пак - съвсем заслуженото  първо  място на Иван.

# 468
Чудя се защо го гледат като писано яйце тоя Коцю? Реваншират му се от Нова след Брадъра (той нали рекламодател го играеше)? Къткат го, за да рекламира пак в бъдеще? Герито-никол е ясно защо се мазни толкова - ще пее поне година напред в Коцювата чалготека. Хилда - и тя може някое джаз соаре при него да сътвори. Софка, Русата Мамба - все от неговия контингент са. Ами Фънки??? Там или е по дрОгарска линия или му е обещано безплатно поркане доживот... Само Славин, Марги и Иван не му роболепничат. От всички имитации на ЛЗ-ката това беше най-слабата.

# 469
Със сигурност имат някаква полза. Както се казва - който и каквото и да ти говори, знай че става дума за пари (или други облаги).

# 470
  • София
Сигурно ги пуска на промоция в бялата стая.

# 471
  • София
Не успях да гласувма в анкетата. Мисля, че Иван и Славин ще се справят много добре.

# 472
  • Испания
Не успях да гласувма в анкетата. Мисля, че Иван и Славин ще се справят много добре.

Защо не си успяла да гласуваш? Анкетата е активна.

# 473
  • София
Не ме допусна преди малко. Гласувах. Благодаря!

# 474
Не мога да повярвам, че не дадоха 3 на тъпото лигаво Коце, при положение, че очевидно беше супер зле!

# 475
  • София
Не мога да повярвам, че не дадоха 3 на тъпото лигаво Коце, при положение, че очевидно беше супер зле!

Емаааааа ... виж ся едно време тройки пишеха по милост. Grinning

# 476

Емаааааа ... виж ся едно време тройки пишеха по милост. Grinning

Вярно, връзкарите са нагоре от тройката, поне с петица. Neutral Face

# 477
Чудих се за кого да гласувам в анкетата и по метода на изключване стигнах до Иван като Милко Калайджиев.  Crazy Може би Златка също ще се справи.  Thinking
За мен най-добрата Адел в нашите "Капки" си остава Милица.

Скрит текст:

# 478
  • София
Коцан беше страшен, в буквалният смисъл на думата.

Накрая при бутона само на мен ли ми се стори и истински агресивен към Рачков? Този човек не може да губи.
Не само на теб. Рачков добре че размива нещата с хумор, че може и в Господарите да влязат накрая...

# 479
Агресивни, агресивни, а после се снимат в дискотеката на Коцето прегърнати и усмихнати

Общи условия

Активация на акаунт