Орхидея

• 287 508
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 480
Танче чакам снимки на твоите нови красавици.

Месечинке предният път като имаше промоция, - ние не знаехме, мъжа ми по случайност беше отишъл да пазари същата вечер - в дена на промоцшята . Бяха останали само две орхидеи и той ги взе и двете с думите- избирах избирах и ги взех и двете да не им е самотно.
Сега като гледам промоцията е от 4-ти, може и да няма вече нищо...

# 481
  • Варна
Ммм, почти съм сигурна и аз, че няма да има нищо. Но ще погледна за всеки случай.

# 482
Пиши ни
ако са останали ще пратя мъжо да обере "самотните"  Joy

# 483
  • София
Хей, варненки! Какво стана? Изкупихте ли орхидейките от Кауфланд?
Аз в събота отидох пак, за да купя една за подарък, а се върнах с две  Laughing.

Ето ми част от "орхидейника":

# 484
  • София
tania tda67 , страхотни са!
Мен обаче ме впечатлява и апарата, с който снимаш. Може ли да споделиш какъв е, както и обектива  Praynig

# 485
  • London
tania tda67 newsm09 страхотни са.

Да питам, досега не съм ти я виждала тази жълтата, убийствен цвят е !
Сега ли има в КАуфланд орхидеи? Не ходя в този магазин и не знам.

# 486
  • Варна
Във Варна нямаше и следа от орхидеи Close Като знаят, че се търсят, защо зареждат 5 броя? Само да дразнят хората аааа маха Crossing Arms Мисля някой ден да прескоча до Мимоза и да си взема оттам. Миналото лято бяха по 15 лева, мънички, но хубави. Надявам се пак да има. Таня, страхотни са твоите Heart Eyes

# 487
Таня,страхотни орхидеи!Гледах ги с голямо удоволствие.

# 488
  • София
Във Варна нямаше и следа от орхидеи Close Като знаят, че се търсят, защо зареждат 5 броя? Само да дразнят хората аааа маха Crossing Arms Мисля някой ден да прескоча до Мимоза и да си взема оттам. Миналото лято бяха по 15 лева, мънички, но хубави. Надявам се пак да има. Таня, страхотни са твоите Heart Eyes

В София магазините са 4/Кауфланд/. В единия/в Дружба/ дори не знаеха, че трябва да ги продават. Момичето на информацията се учуди, че трябва да има в магазина. Просто не ги бяха заредили. Може и във Варна да е станало така. В събота като купувах за учителката/и за себе си  Grinning/ останаха поне още 10-12 орхидеи. Mиналия път ги имаше и в Практикер, но само ми казаха. Лично не съм ги виждала.

White_tulip, апарата е Nikon D80, a обектива Nikkor 18-200VR AF-S или 70-300VR AF-S и както вече съм казвала мъжа ми е фотографа в семейството/дългогодишно хоби/  Grinning  И току-що ми се скара как съм могла да сложа жълтата орхидея във форума- не била на фокус и го излагам. А аз исках да си я покажа каква ми е хубавка  Embarassed!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 09:50 от tania tda67

# 489
Таня честито !!!!
искрено завиждам за жълтата и бялата с виолетова среда, от тях нямам.

Месечинке, ако се върнеш на постовете ми по назад ще прочетеш че при предишната разпродажба в Кауфланд ( аз не знаех) мъжа ми попадна вечерта, бяха останали само две орхидеи. На следващия ден в бургаския Кауфланд си докупихме останалите видове - там явно нямаше такъв интерес. Така разбрах че зареждат около 30-40 саксии. Струва ми се обаче че ги изкупуват от цветарските магазини да ни ги продават после с надценка.

Освен това на "Мимозата" макар и пряк внос са си бая по скъпи. Тези по 15 лв. не са като Кауфландските - с големи цветове а полумини- имам такава. Имам към теб съвет. Забелязвам че правят промоциите в Кауфланд на орхидеите всеки месец- предходния път беше по първи май. Ще се появят отново след няколко седмици. Просто направи си ангажиментите така че да попаднеш същия ден.  Hug

На Практикер не бяха хубави- сякаш застояли, преполивани, поувяхнали. Както и на още една верига не си спомням името й - май беше мастерхаус.

# 490
  • Варна
Ще пробвам, дано да имам късмет Whistling Засега ще се радвам на вашите Grinning

# 491
A моите 2 са практикерски .. чудни са, но вече прецъфтяват.
И моля ако някой свари в Кауфланд Варна да  Whistling по-силно

# 492
Таня страхотни орхидеи имаш. Hug Завиждам ти благородно.
А и на всички, които имат в близост Кауфланд.  Wink

# 493
  • София
Здравейте, момичета! Най-напред да ви кажа, че дъщеря ми не одобри купената за учителката орхидея. Имала само 3 разцъфнали цвята и въпреки останалите пъпки не искала да я подарява, защото не била представителна. По този случай отидохме в Практикер и от там купихме орхидея с 3 цветоноса и с много пъпки и цветове за 15 лева. Наподобява на орхидеята с много цветове на Аничка. Корените са в отлично състояние. Вярно е, че във всеки магазин са различни гледачите на цветя, но все пак вижте и във варненския може да са хубави. В крайна сметка аз съм с още една орхидея.

А ето пак малко снимки на моите, но някои от тях вече сте ги виждали:

# 494
  • Варна
В нашия Практикер никога не съм виждала орхидеи. Тази описаната от теб звучи страхотно и за тази цена... За съжаление скоро няма да имам път натам.

Общи условия

Активация на акаунт