Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 4

• 82 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Комбинацията от Вит. К и Каллциум фосфо С ме е спасявала мен.

# 631
  • Добрич
Sharky*, благодаря! В очакване съм на м.ц. и непременно ще го пробвам още този месец. Ако днес не успея, че е неделя, утре ще го купя. Според информацията в нета се приема по 1 таблетка на ден от 0,1 мг. Остава да реша дали от първия ден на цикъла, както витамин С или в силните дни, както хомеопатичното. Предполагам, че е добре с мазнина, щом е мастноразтворим, например с лъжица сусамов тахан или фъстъчено масло.

# 632
  • София
Може би е добре все пак да питаш и лекар, защото е силно кръвосъсирващо, да не вземеш да направиш тромб. Никога не бих го пила "профилактично". Добре е, освен това, да провериш причината защо при теб антисъсирващият хормон в кръвта по време на мензис е в повече. Сега, като се замислих, диабет миелитус (диабет 2) го има това "антисъсирващо" действие, дали не е редно да си провериш кръвна захар, инсулин на гладно и т.н.?

# 633
  • Добрич
Значи е по-добре само в силните дни по една таблетка, обикновено това са два дни на всеки цикъл. Кръвта, която губя, е алена. Както каза гинекологът, тя се "излива" от мен.
Мога да пусна изследване на кръвна захар и инсулин, за да видя стойностите, за всеки случай.

# 634
Пила съм и аз един път вит К1, една таблетка беше достатъчна. Питай наистина първо лекар, защото той отговаря за съсирването на кръвта. Peace

# 635
Здравейте, искам да попитам тук за информация, че малко се притесних, бях на преглед и гинеколожката ми видя киста на яйчника,която аз усещах, и каза никакво тежко , дори и никаква гимнастика, за да не я спукам, ако се спука какво става, нямам как да изтече и се изчисти сама, нали, каза само че ще я следи, толкова съм паникьосана и от други новини, че забравих да питам, благодаря

# 636
  • При елфите ...
Да попитам... Понякога получавам леки пристъпи на тревожност и напрегнатост... редки са случаите и  повечето пъти са безпричинни... с какво ги "туширате", ако някой има такива моменти?!?

# 637
Здравейте, искам да попитам тук за информация, че малко се притесних, бях на преглед и гинеколожката ми видя киста на яйчника,която аз усещах, и каза никакво тежко , дори и никаква гимнастика, за да не я спукам, ако се спука какво става, нямам как да изтече и се изчисти сама, нали, каза само че ще я следи, толкова съм паникьосана и от други новини, че забравих да питам, благодаря

Ей като почнат така да шашкат хората. Каква киста имаш обикновена ли? АКо е обикновена нали рано или късно трябва да се спука. Не виждам какъв е проблема като се спука. Тук където живея, противозачатъчни за обикновени кисти не изписват. Когато се пукне тогава. И тренирах като обезумяла, че едва я търпях болката. Олекваше ми като тренирах. Пукна се. Течността явно се е резорбила от организма. Не съм видяла да изтича нещо видимо. Не знам твоя случай какъв е конкретно. Може пък да има причина тази докторка да наложи такива ограничения.

# 638
Да попитам... Понякога получавам леки пристъпи на тревожност и напрегнатост... редки са случаите и  повечето пъти са безпричинни... с какво ги "туширате", ако някой има такива моменти?!?
Бяло вино или розе 😎 😁

# 639
Бяло вино или розе 😎 😁

Изстудени. Задължително! Grinning

# 640
Благодаря ви

# 641
  • София-Младост
опитай с глог,мента и валериан. Навсякъде имам, вкъщи, в офиса.

# 642
  • При елфите ...
Бяло вино или розе 😎 😁
Хахахахааа... пробвала съм го този вариант... а нещо неалкохлно?!?

# 643
  • При елфите ...
опитай с глог,мента и валериан. Навсякъде имам, вкъщи, в офиса.
Благодаря... това е добра идея...

# 644
  • При елфите ...
Бяло вино или розе 😎 😁

Изстудени. Задължително! Grinning
Дааа... и с добро мезе и с компания може... Wink

Общи условия

Активация на акаунт