Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Бихте ли казали на най-добрия ви приятел/ка, ако знаете, че му/ѝ изневеряват?

Опции:

# 765
  • Мнения: X
Може да влезе, може да не влезе. Съдейки от изложението ти по-рано (братовчедка ти, болницата и курвалъка), махленското в теб ще победи.Вероятно ме бъркаш с друг потребител. "Изложението" ми по темата е едва от тази сутрин.

Какъв шут, защо?
Ще се съберат заедно и грешницата ще почне да се обяснява сама ли? С тоз  ревнив мъж? По-добре си признае, но едва ли е това й е вариант.

Не мисля, че така ще стане. По-скоро ще започне да ми обяснява какво е правила в хотела, аз ще трябва да се правя, че и вярвам и ще стане нелепо. Както казах, предпочитам темата изобщо да не се засяга. Но се съмнявам.

В крайна сметка сте прави, няма да се терзая предварително. Не ме касае.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 10:59 от Анонимен

# 766
  • Мнения: 8 197
Аз не казвам неверницата какво ще или би правила. Аз само казвам, че друг да се притеснява от нейните тъпотии е нелепо. И хич не би се правила на шут да гадая, премислям и разигравам версии какво да правя. И хич не бих се и държала сякаш нищо не съм видяла, само за да е комфортно на някой друг, а аз да се пържа на огъня-правилно ли постъпих, не ли, и да си премислям репликите и действията.
От какво има де се притесняваш ти?
Животът на това семейство от теб ли зависи? Отношенията вътре от теб ли зависят? Ти ли ги установяваш нормите при тях?

# 767
  • Мнения: 2 253
Не. Затова и написах-не бих играла роли. Това по повод горните писания в стил-прави се, че не си видял и чул. Т.е.-разигравай цирк, само и само сакън да не вземеш нещо да кажеш. Ми няма да каже-ще си мълчи, ама да се прави на шут, за да е комфортно на някой друг е нелепо.

# 768
  • Мнения: 951
Ами ако започне зда ти се обяснява кажи "това не ме засяга" и точка. Толкова ли е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт