Бихте ли казали ако знаете, че изневеряват на най-добрия ви приятел/ка ?

• 51 324
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Рано или късно истината излиза на яве, по един или друг начин. Друг е въпроса дали научавайки я, ще я приемем или за собствено успокоение, ще мислим, че е лъжа.
Ако семейството има защо да остане, истината няма да го разбие, ако вече няма поводи да съществува, ще бъде началото на края.

# 91
  • Nice
Естественно ответната страна ще отрича за изневярата, приятелят/ката ви може да си помисли, че и завиждате или лъжете и да загубите приятелството си заради това.

"Голямо" приятелство тогава.
В такъв случай е по-добре такова приятелство да приключи.
Мислех, че коментираме реакциите на възрастни и осъзнати хора.
Познавам си приятелите-знам, че няма да си помислят, че завиждам и тн. А тези които пък ще си го помислят не влизат в графа "изключително близки приятели", тоест няма да тръгна да ги информирам.

# 92
Зависи от възрастта. Ако са млади и са на път да си провалят живота с някой женкар - да. Ако вече са на 50+ - няма много смисъл, те може и да си знаят. Ако са в най-активната възраст, с малки деца и много ангажименти - според случая.

# 93
Манекена: Има и други начини да се стигне до тези измерения без да се умира. И дори без да с излиза от тялото в Астрална Проекция. Хич не се впечатлявам или плаша лесно от подобни явления, но когато <10 сек достъп до едно от измеренията на чистилището ми костваше почти същото време в ДНИ за да се възстановя, познай колко "приятно" и "слабо" е било това преживяване и излъчванията от това място. А и не претендирам да съм свръхчувствителен - което в моя случай си беше допълнително спасение за мен самия. Някой много по-чувствителен би изпаднал най-малкото в тежка депресия, ако не и да превърти от подобни изпълнения. Моли се никога да не ти се случва да усетиш това, което аз усетих тогава.

# 94
Зависи от възрастта. Ако са млади и са на път да си провалят живота с някой женкар - да. Ако вече са на 50+ - няма много смисъл, те може и да си знаят. Ако са в най-активната възраст, с малки деца и много ангажименти - според случая.
Ако го  считаш за някаква помощ, защо не всички я заслужават според теб!? 

# 95
  • Най-красивата страна
Ако съм видяла и съм абсолютно сигурно -да,ще и кажа .Или ще направя така,че тя сама да разбере .

# 96
Понеже в предни постове прочетох за срам... тези от вас, които биха искали да бъдат информирани от "приятел" за изневяра дали няма да се почувстват засрамени, че страничен човек е по-наясно с интимностите на партньора им от самите тях?

# 97
И да не бъдат информирани, от това информацията на страничните хора за интимните занимания на половинката няма да стане по-малка.

# 98
  • Sofia
Понеже в предни постове прочетох за срам... тези от вас, които биха искали да бъдат информирани от "приятел" за изневяра дали няма да се почувстват засрамени, че страничен човек е по-наясно с интимностите на партньора им от самите тях?

Не, разбира се. Как изобщо може да ти хрумне нещо подобно? newsm78

Ако, не дай си Боже, се разделя с партньора си, поради изневяра от негова страна, не виждам никаква причина да крия от близки и приятели истинските причини, довели до разрива между нас.

Не бих имала от какво да се чувствам "засрамена", при положение че съм в ролята на потърпевша. Sorry, ама този, който е мишкувал и е вършил гнусотии зад гърба ми, трябва да бере срам и да си носи последствията. Не аз. Naughty

# 99
Да, казах на моя приятелка. Но... отношенията им бяха много влошени и тя  търсеше повод да го изгони. Е, помогнах да му посочи вратата.

# 100
Да бе Уиш, това е ясно. Аз не коментирам колко и дали ще са по-малко информирани страничните. За себе си не приемам да се намесвам в чужди отношения, пък били и близки приятели, както и не искам приятелите ми да се намесват в моите отношения, па нека са си информирани.

Black Cat, мисля че грешно сте разбрала въпроса ми..... няма нищо общо със срам пред близки и познати, но не очаквам всеки да ме разбере.
Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 22:15 от Kiki.mora

# 101
  • София
Да избягваш човека, който е сервирал подобно нещо, е малодушие и пренасочване на мъката или гнева, или каквато е реакцията ти от главния виновник към друг.
Разбирам, че вероятно е доста неприятно и срамно някак, но изневеряващият ти е стъпкал егото, не вестителят.

Бих искала да ми кажат и следователно бих казала. Не понасям да правят някого на маймуна.

Така, както трети лица имат право да съобщават за престъпления и нарушения, така и тук. И двете са вид отговорност, простираща се отвъд собствения задник.

# 102
Кики, разбрах. Имах предвид, че аз ще се почувствам като идиот, ако разбера, че околните са знаели, а аз съм цопала в блажено неведение. Наистина предпочитам да съм наясно с какво си имам работа, за да мога да взема адекватно решение.

# 103
  • София
Не бих. И аз съм от групата на "ако ми изневеряват, не искам да научавам от трети лица". Никой не заслужава да изпита унижение пред третото лице.

Обаче ... имам бивша приятелка, с нарцистично разстройство (до този извод стигнах, като се зачетох по симптомите), която  спеше с поне трима в един и същ времеви период, че ме и ползваше за оправдание (параван). В момента, в който най-лъгания ме попита дали в определени, изброени от него случаи,  е бил лъган, му потвърдих. Уморих се да лъжа. Не издържах.

# 104
Добре де, как изобщо можете да споделяте интимния си живот пък било то и с най-близки приятели?
 Според мен има неща, които не трябва да излизат от семейството, защото това може по неочакван начин да обтегне отношенията на партньорите.
Казвам го съвсем искрено- аз по-близък приятел от мъжът ми нямам, нищо че имам две много добри приятелки още от детските години.

Общи условия

Активация на акаунт