подкрепям с 2 ръце казаното! И с 2 крака
Момичета, кураж, беее! Бъдете малко по-уверени 
" После ми мрънкаха, че го храня през 20 минути, щяло да ми виси на цицата все.. Ми нека беее, аз кво друго да правя по цял ден?
Ма грам не ми дреме кой ще ми се обиди, детето си е мое и ще го гледам както аз преценя. Освен това се имам за доста по-интелигентна, отколкото ме смятат даващите акъл...Те чули отнякъде и айде, така трябва. Ама защо, последствия, + и - и те не знаят... Айде нема нужда от такива акъли, да си ги дават у тях си!

Имаме още жълтеница и ни изписаха 3 прахчета фенобарбитал. Почваме ги тази вечер. Мимик, какво противоречиво си чувала за тях? И от днес или от в4ера са го по4нали коликите. Милото.
И аз се чудя защо ми е неспокоен днес. Изписаха ни капки Еспумизан и мехлем4е за мазане на корем4ето Бейбинос. И тях по4вам тази ве4ер. И масаж ни показа как да правим след къпане.

... нещо не ни е наред. Днес връщахме толкова много храна и толкова много ревахме, че направо
... Викнах една педиатърка, много веща в храненето, да ни види, щото ще се
. Пък после ще споделя какво е казала за нашето НОН СТОП връщане на папо.
.
Отдавна си пишем тук и сме повече приятелки, отколкото друго
А и не смятам ,че ако по някои въпроси мненията ни се разминават, трябва да превръщаме въпроса в конфликт и в извор на лоши емоции 

Не е си работа това...
Накрая дойде един многоуважаван педиатър у нас (семейни приятели) и го разпитах... Каза да си ям всичко, да не се притеснявам за бебето. В кърамата преминават пренебрежително малко количество от алергените и др. подобни. Само с газообразуващите да внимавам, ама аз и заради личния си комфорт ги избягвам от години

и да ги почвам...
Много тъпо от моя страна, ама не съобразих. До там беше с банята "по корем" и с мокренето на главичката. Сега ще му мия лилавото с марля
и чак тогава целия в коритцето. Обаче косата ще я мием след няколко седмици

Препоръчани теми