Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 320
  • 700
  •   1
Отговори
# 495
  • Буркина Фасо
Почетох малко в Уики за Хелс Китчън.  Пише, че стават един отбор като останат 5 или 6 човека.
остават 5 и те вече са известни. поне така звездите говорят  Laughing

# 496
  • София
Почетох малко в Уики за Хелс Китчън.  Пише, че стават един отбор като останат 5 или 6 човека.
остават 5 и те вече са известни. поне така звездите говорят  Laughing

Ами дадох вече по-горе линк от анонса за другата седмица и от него става ясно, че вече са един отбор.

# 497
  • Буркина Фасо
ама ще станат един отбор, но не дават кои са петимата в този отбор.

# 498
  • София
ама ще станат един отбор, но не дават кои са петимата в този отбор.

Другата седмица вече са от един отбор от 8 човека.

# 499
  • Другата България
Проблема е там, че се правят личностни характеристики на други участници. Иначе всичко си е по старому и известно.
Laughing Тоест, Нина прави личностни характеристики на другите участници? smile3532
Защо мислиш, че ще ни изненадаш с тази новина? Щеше да е ....меко казано странно, ако беше обратното, това е само потвърждение, че всички сме били прави в характеристиките си за въпросната. Няма проблем в случая, дай инфо да се посмеем поне.

# 500
  • София
Проблема е там, че се правят личностни характеристики на други участници. Иначе всичко си е по старому и известно.
Laughing Тоест, Нина прави личностни характеристики на другите участници? smile3532
Защо мислиш, че ще ни изненадаш с тази новина? Щеше да е ....меко казано странно, ако беше обратното, това е само потвърждение, че всички сме били прави в характеристиките си за въпросната. Няма проблем в случая, дай инфо да се посмеем поне.

Кога и къде съм писал, че ще ви изненадам със съответната новина. Просто писах, защо не искам да публикувам нечии словоизлияния. И няма да го направя, за да обиждам другите участници в предаването.

# 501
  • Другата България
Въпросът ми беше риторичен.

# 502
Не съм от любопитните по отношение на излиянието на Ниновева, предпочитам положителни емоции, а не нейната отрова.

# 503
  • Испания
Резултати от последната анкета:

# 504
  • Другата България
И не познахме. Grinning

# 505
  • Испания
Защото не сме сценаристи.

# 506
  • София
Ох, и като си помисля, че в самото начало харесвах Дани Спартак, даже го мислех за подходящ за победител, срам ме хваща. Сега ми прилича на злобен маймун.

# 507
  • Испания
Чинията на Мартин ми хареса повече от тази на Марко.

Я Гичето какви неща знае!

# 508
Браво на Гичето, на нина ако и видя злобния поглед още веднъж спирам телевизора е*ати тъпата овца..

# 509
  • София
Нина гледа като зомби  и хвърля змийска отрова когато шеф Ангелов хвали чинията на Гичка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт