Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 321
  • 700
  •   1
Отговори
# 480
Я някой ако е получил лично събщение да каже на нас, пренебрегнатите за какво иде реч.

# 481
  • Другата България
Джоли, в теб ми е надеждата, че утре съм на работа. Flutter

# 482
И от вички обяснения в писмата ще съберем пъзела Grinning
Не мога да си представя как се е държала в останалата скрита за нас част от предаването. Това са цели два месеца.

# 483
  • Испания
Дядо ви хаджия не може да знае кой какви ЛС получава. А ако е получил той, не е необходимо да го съобщава в темата, ако не иска да каже за какво точно става въпрос. Или му липсва внимание?

# 484
Ми то и аз съм дискриминирана никой нИще да ми пише на лични пък.

# 485
И аз нямам лично съобщение! Crossing Arms

# 486
Ми то и аз съм дискриминирана никой нИще да ми пише на лични пък.

Явно Нинка пак е с гръб към теб.  Joy Joy JoyНе и харесва да чете писанията ни. Ще почакаш да я похвалим и да събере сила.

# 487
  • София
Дядо ви хаджия не може да знае кой какви ЛС получава. А ако е получил той, не е необходимо да го съобщава в темата, ако не иска да каже за какво точно става въпрос. Или му липсва внимание?

Дядо ви хаджия не може си разнася личната кореспонденция от фейса. Само ви уведомих, да знаете, че този път дамата се изявява във фейса, а не тук в бг-мамата.

# 488
  • Испания

Дядо ви хаджия не може си разнася личната кореспонденция от фейса. Само ви уведомих, да знаете, че този път дамата се изявява във фейса, а не тук в бг-мамата.

Хич не ме вълнува личната ти кореспонденция.

А ти написа /никъде не пише ФБ/:

Записите са приключили и всички вече са навън. А една дама вече вършее из личните съобщения да дава обяснения и да описва реалните ситуации.

Това мога и аз да си го измисля, например. Както и да е.

Честит Гергьовден!

# 489

Е можеш като един добър съфорумец поне малко да ни преразкажеш какво точно се обяснява хм...дамата и коя е в крайна сметка.
Не е нужно да ни публикуваш дословно...

# 490
  • София

Е можеш като един добър съфорумец поне малко да ни преразкажеш какво точно се обяснява хм...дамата и коя е в крайна сметка.
Не е нужно да ни публикуваш дословно...
Проблема е там, че се правят личностни характеристики на други участници. Иначе всичко си е по старому и известно.

# 491
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Значи слава богу, че този път е пожалила форума и се е посветила на фейсбук.

# 492
  • София
А на мен щеше да ми е интересно да цъфне в темата.

# 493
  • София
И така от следващата седмица един отбор с черните колани (пардон куртки).

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/944524?autostart=true

# 494
  • Испания

Общи условия

Активация на акаунт