Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 59 578
  • 700
  •   1
Отговори
# 75
 Мисля, че изгонен ще бъде някой, който не предполагаме.

Оставам с усещане също, че в договора на Гичка е написано да е в ролята на шут. Не може да не знаеш къде е Япония...  Или аз съм много наивна и мозъкът ми не приема, че има толкова тъпи хора. Не, то има, но че точно такива хора ги дават по телевизора. Все си казвам по - зле не може да бъде и все съм изненадана, че можело. Imp
На мен също започва да писва леко всяка вечер Ангелов да крещи за едни омлети.
Искам на финал Светла и Иван евентуално.  И двамата поне от това, което  ни показват ми се струват най - читави.

# 76
  • София-Младост
Ех тоя Пепен, какъв тиган ли ползва, че така дере с вилицата по дъното...искам същия Simple Smile Много полеззно видео, ще се прави френски омлет скоро.
За предаването, нещо доскучава ...малко еднообразно, баткката си батка, Филип си шушне под мустак, Иван си мълчи, М и М...
И няма ли кой да каже на шефа да не псува, че и синът ми гледа чат-пат?!

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 10:00 от Ала-Бала

# 77
Не ми хареса новото промо за довечера Ангелов мята тиган по Иван и за малко не го уцелва по главата . Тоя човек осъзнава ли , че може да причини на някой телесна повреда и после да се стигне до съд ?

# 78
Гичето достойна конкуренция на Мегз  ! Не искам да си представям какво ще е ако след предаването реши да се пробва и в "Стани богат "Grinning

# 79
  • София
Защо да не може да не знае? Знаеш ли колко неща не знаеш, ако реша да те питам, ама тъпа ли да те нарека? Не може човек да знае всичко, още повече всички видяхме, че жената е по-особена.

# 80
Дали съм тъпа или остра няма значение. Мен не ме дават по телевизора. И понеже е там да забавлава, а и деца гледат, ще си кажат повечето колко е забавно да не знаеш. Това визирах. Иначе е ясно, че по сценарий тя е там за да е смешно. Но на мен не ми е смешно, а тъжно...
Даже никак. Иначе нищо лично към Гича.

# 81
  • Далече, далече
Чудя си Виктор Ангелов как още не получил инфаркт като изтрещява така за всяко нещо.

# 82
В случая говорим, за най- елементарни познания, подразбираща се обща култура.
Та хранителната пирамида се учи постоянно по класовете, като почнеш от предучилищна и нагоре и се надгражда.
Вчера сина ми в първи клас я взе на подбив, като изрецитира хранителната пирамида- учи се по околен свят.Изду перките като за световно- ето аз знам, пък тази от телевизора не знае.

С претенцията, че е готвач, да не знае продукти, които вече ги има във всеки супармаркет.
Тя си има самочувствието на невежия- откъде накъде ще и казват, че дроба не и е добър, или откъде накъде ще и казват еди какво си, казват и го защото е общоприето в професионалната кулинария, което е различно аз съм добра готвачка в къщи и на мен нещата така си ми харесват. Когато готвиш за други хора и те си го плащат е важно тяхното мнение, а не на нея какво си и харесва.

Та споделям всичко по-горе казано, да не се забравя, че и деца гледат, предполагам и тези от училището, в което готви, а децата са безкомпромисни и няма да и намират извинения защо не знае.

# 83
  • София
Продават ни евтини номера от типа "срещаме хора на улицата и ги питаме разни неща и се забавляваме как не се сещат и си казваме колко те са тъпи, а ние умни". В момента само мога да се сетя достатъчно много неща, за които да ви хвана в напрегнат момент да ви питам, и направо ще ви върна в първа група в ДГ, защото ще ви хвана, че не ги знаете. А конкретно Гичка не е най-подходящият обект за такива въпроси. В крайна сметка тя си е намерила мястото в живота - има си семейството, има си професията, показа, че готви вкусно, че както каза май Светлана снощи - ако й дадеш кратки и точни инструкции всичко си прави както трябва. Това не е състезанието Минута е много.

# 84
Мдаа и Петър Вучков отдавна е пенсионер!
Ясно ми е какво гледам, не разбирате ли наистина какво искам да кажа... Явно не.

# 85
  • Испания
Габи го каза.

# 86
  • София
разбирам, възмущаваш се от това колко Гичка не знае. Но това не е някоя тъпа миска, която е калпазанка и само иска да си друса косата руса. За мен тези въпроси към Гичка са издевателство. А тя си е намерила някаква защитна реакция и се прави, че не й пука.

# 87
  • Далече, далече
Как Гичето още не е докарала някой инфаркт или инсулт на Ангелов? Колко ли му плащат да търпи такова нещо?

# 88
Нищо не търпи Ангелов. Убедена съм, че се забавлява, въобще не вярвам на истеричните му пристъпи.

# 89
  • Далече, далече
Точно той се сърдеше на участниците в Мастършеф, че разхищават храна.
Сега в Хел`с Кичън замерва участниците с тигани, пълни с храна. Някак си е грозно такова поведение. Не го намирам за забавно, както и истеричните му пристъпи.

Общи условия

Активация на акаунт