Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 59 621
  • 700
  •   1
Отговори
# 90
Нищо не търпи Ангелов. Убедена съм, че се забавлява, въобще не вярвам на истеричните му пристъпи.
Simple Smile за убедена не съм, но имам и аз някакви такива подозрения.
Да не изпускаме факта, че именно тази "различност" докара Гичка дотук, ако не беше ролята на клоуна, отдавна щеше да е пътник.

# 91
  • София
Надявам се не досаждам с тези омлети.
Благодаря за видеото на Пепен:smile:Мойта технология, нещо средно между втория вариант и обръщането на палачинки. Като му гледам първия омлет Ангелов сигрно ще му го върне, че има кафявичко.Simple SmileSimple Smile
Хем ги дават как ги бъркат с лопатките в тиганите, а в чинията изглеждат като завити палачинки.
И Пепен ги завива.  Peace

# 92
Напоследък ми намаляват симпатиите към Гичка. И това няма нищо общо с това, че има ниска обща култура и не готви гурме манджи. Не търпи критика, но и някак все едно не й пука, че не знае нещо. Щом не знае кво я занимават...Доволните физиономии, когато кастрят някой друг също говорят достатъчно.

# 93
Дани нарече Филип- шибан французин и отиде да му бръкне с пръст в тигана
за да опита и да го държи под очилО.
Дани е приготвил дроб- 1 с масло, 2 паниран с панко, 3 мус с дроб и т.н
Аз видях само 1 парче дроб в чинията му  33uu

Марко/гл. готвач/- сосчето с гъбките и юфката са уникални... Шведска маса от Албена!
Нина/гл. готвач и мениджър развитие кухня/ - чувствам се уверена и съм се справила добре... Ужас!
Мартин/мениджър кухня и собственик на ресторант/- 0
Светла/гл. готвач/ - това самочувствие трябва да виждам у теб!
"Перфектна ѝ е чинията, ама Филип е професионалист" - коментар на Дани
Филип/гл. готвач и собственик на бистро/ - вкусни, ама с черупкаааа!

Иван- направил пиле фрикасе, тоя нищо не може да свърши сам, пълен кретен брато...
Дали ще е проблем, че Гичка не е запомнила къде е Япония никога не е работила с фенел?

Псувнята на Марко беше грозна! Уж били най- добрите от шепата некадърници, а и мене ме изгониха...
Страх ме е да ходя по ресторанти  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 12:57 от Трънка Бодливкова

# 94
  • Другата България
 Grinning Изчетох ви.
Горе-долу и моето мнение се припокрива с написаното от повечето от вас.
1. За Гичка - прекалено ми се вижда и на мен вече клоунското, което се изкарва на преден план епизод след епизод и забавлява драгия зрител. Значи жената явно си е малко...по-особена, но пък и това постоянно наблягане на тази особеност ми идва ту мач. Тя явно си е непукист и не ѝ пука особено, но започва да омръзва. А и си е повярвала вече, това демонстративно напускане от нейна страна снощи и жалното "искам да си ходя, щото са ме засегнали" малко много преиграно и зле изиграно беше. Някакво чувство имам, че може и да си тръгне довечера, Ангелов не забравя такива неща. Но съм сигурна, че няма да е Марко изгонения.
2. За Нина- smile3505. Факт е, че никой от напусналите не каза добра дума за нея, факт е, че тя никога не е виновна за нищо, факт е, че е по-ниска от тревата когато се кара шефЪТ, но пък е на челна позиция когато смята, че може да получи похвала. Скатаване, нищопоказване и нищоможене, подплатено с дежурните ехидни и злобни коментари към останалите.
3. За Дани Спартак - ако може /знам, че няма да стане/ да си тръгне довечера..... Mr. Green Sunglasses. Много, ама много грозно впечатление ми направи когато накрая на епизода Ангелов го попита той кой би номинирал от излезлите отпред и той гордо отсече - "Филип". Ама не заради изсмуканите от пръстите на краката аргументи /че бил добър и щял да се справи - WTF?/, а заради направеното по-рано признание, че Филип му е най-голямата конкуренция и "ще го държи под око". Което разбира се включва.., не, съставлява основно подливане на вода при всеки удобен момент, наблягане на грешките му, предлагане за наказание, сочене с пръст и т.н., и т.н. Mr. Green Tired
4. За Мартин - познахме за номинацията, много сме добри. Laughing Ако не е Гичето, мисля, че ще е той изгонения. Много ...странно гледа това момче като му се скарат, едно такова ококорено и сякаш ей сега ще се разплаче....

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 15:58 от Merri_An

# 95
  • София
Не знам защо, но на мен Мартин по маниери и начин на говорене ми прилича на много надъхан третокласник, който иска винаги да е пръв. Струва ми се, че е мъж, който би се засегнал много на чест и достойнство, ако му кажеш, че омлетът му не е добър. Хубаво е да си толкова надъхан, но показва и незрялост, не понася критиките добре. Светла е по-добрия готвач, разбира се, така че ако няма някаква друга изненада, той трябва да следващия отпаднал.

# 96
  • Испания
Много рецитира Мартин.

# 97
  • София
Боже, Мартин се оказва от кръвната група на Гичка.  Crazy

# 98
Ох, тоя Мартин.
Изброи целия животински свят.

# 99
  • Испания
Мартин е тотално зле.

# 100
  • София
Ужасен срам!  doh

# 101
  • Испания
Какви сЪрми, бе? Тези и с правописа са зле.

# 102
Тоя зелник Мартин е по зле и от Гичка сигурна съм.
Много хвалби, много самочувствие и въздух под налягане.

# 103
  • София
Направо ми стана неудобно от глупостта на Мартин. Хубаво напомпал мускулите, ама главата чисто празна...  Confused

# 104
  • Испания
Срам и позор!

Общи условия

Активация на акаунт