Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 59 442
  • 700
  •   1
Отговори
# 60
Извика: "баба ти е арогантна".
И този много си е повярвал. Утре вероятно ще си тръгне или Мартин, или Светлана, но скоро и на Марко ще му дойде редът. Пък може и той да изхвърчи утре, напоследък май няма особено значение кой е номиниран.

# 61
  • София
Аз не смятам, че е монтаж, все пак той го каза, след като напусна кухнята, не в лицето на Виктор.

# 62
  • София-Младост
След подобни монтажи обикновено народа е изненадан, не и ние разбира се 😀

# 63
  • София
Омлет от Жак Пепен.

https://youtu.be/s10etP1p2bU

# 64
  • София

ЕПИЗОД 26 - ЛИНК

# 65
  • 221B Baker Street
Оффф, с тия омлети вече... Един омлет се прави за три минути, как не ги е срам...

# 66
  • в резерват
Вече имам чувството, че гледам
едно и също всяка вечер.

Дани Спартак и Нина си правят злобните коментарии на килограм.
Марковците наглеят.
Иван си мълчи.
Гичка я показват колко е забавно тъпа.
Шефа мята тигани и фучи.
Чак не забелязах, че Божидар вече го няма.

# 67
  • Испания
Нина сяда в левия ъгъл и отдолу изписват реклама "краварката в левия ъгъл". Joy Joy Joy

# 68
Тервел Пулев(ахахахах) кво,плаши ли ги,чак и Ще се скараме Grinning
Докога ще ги дават по тв с брат му не знам.Нека ги дават,но да не говорят.Утре Марто си тръгва според мен.В крайна сметка победител ще е или Светла или Филип.

# 69
  • sofia
Продължавам да смятам, че победител ще е Светла, или Иван. Най-логично ми се вижда.

# 70
Тия от ден на ден готвят по-зле. Що за чудо е това.

А Нина все не е виновна и я наказват заради друг.
В интерес на истината, докато разказваше на Светлана в общежитието защо са я изгонили, Светлана сама каза, "аз ги изкарах на паса". Нина мрънка страшно много и все е онеправдани, но в случая самата Светлана си каза, че не е на Нина вината.
Като цяло, и Марко и Нина са си за гонене много отдавна. Факт е, че могат да готвят, но са силни индивидуалисти и не са добри под напрежение. Според мен нямат място в отборите.

# 71
Сега изгледах епизода. Гичка тъкмо я бях харесала и сега пак ми направи ужасно впечатление. Тя и Нина са единствените, които в коментарите злорадстват и обясняват как другите уж са големи готвачи, а не умеят нищо. Всъщност, те двете винаги мислят, че ги подценяват и че има заговор срещу тях. Филип е неузнаваем, много грешки, беше си абсолютно за номинация. Сега вече всички мъже взаимно се плюят в коментарите, никаква колегиалност. Ангелов постоянно им обяснява, че им липсва комуникация, но си стоят на едно и също ниво. 
Мен още в началото като си приписа яйцата на Нина ми направи лошо впечатление крайно време и е да си ходи на село вече стига са ни я навирали в лицето тая простачка !

# 72
Като Нина втора няма.Когато Ангелов попита Кой прави това?Нинчето се ослушва опитвайки се да разбере,за похвала ли е,или за критика,и си мънка под носа (аз шеф),ако я похвалят става велика,иначе някой друг е виновен,тя не е

# 73
  • Испания
Сценарий, режисура, ама никой от изгонените нищо хубаво не каза за Нина. Има една приказка: "Сутрин мрази себе си, а следобед - другите", която за Нина на мен ми звучи: сутрин мрази другите, следобед - пак другите.

# 74
Надявам се не досаждам с тези омлети.
Благодаря за видеото на Пепен:smile:Мойта технология, нещо средно между втория вариант и обръщането на палачинки. Като му гледам първия омлет Ангелов сигрно ще му го върне, че има кафявичко.Simple SmileSimple Smile
Хем ги дават как ги бъркат с лопатките в тиганите, а в чинията изглеждат като завити палачинки.

Фаворит нямам, но искам да си заминат Ниновева, Дани простак, Марко, Гичка, Мартин не ме дразни чак толкова, както рече Ангелов поне желание има, няма значение поредността и вече от останалите петима по-добрият готвач да победи.
Макар че Филип доста се дъни напоследък, Иван и той не е много на висота, но дано останат във финалната петица

Общи условия

Активация на акаунт