Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 356
  • 700
  •   1
Отговори
# 195
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Скрит текст:
Отврат! Нина и Данито няма какво да ги коментирам, само Марко може да се бори с тях за приза "Кой е най-противен?" Мартин какво прави толкова напред в състезанието, съмнявам се да покаже огромен прогрес и познания в следващите няколко седмици... Ако трябва да избирам коя от жените да е на финал/да спечели, то това щеше да е Светла, но като цяло не ми е особено симпатична, има нещо в нея и реакциите ѝ, което ме отблъсква. Единствено Филип ми е поносим от тези на снимката, дано шестия е Иван, а не някоя от другите жени или Марко...

Ужас! Гнусната Нина и смотания Мартин на финал?!?!

# 196
Такъв финал ще го пропусна

# 197
  • София
Хубаво де ... протестирате , протестиране, ми дайте вашите предложения за финалната шесторка.

# 198
  • София
Според мен на финала трябва да бъдат Филип, Дани, Иван, Светла, Нина. Дани и Нина не ги понасям, но не виждам другите как ще останат на финала.

# 199
Да, то като погледнеш не остана кой да е на финала, радвам се, че Марко не е сред тях, но пък на снимката бяха 5, може шестия да е Марко Sick

# 200
  • София
Да, то като погледнеш не остана кой да е на финала, радвам се, че Марко не е сред тях, но пък на снимката бяха 5, може шестия да е Марко Sick

Аз си мисля, че ще остави 3 жени и 3 мъже на финала.

# 201
  • София
Ясно беше от ден първи Нина за какво е там.

# 202
Останаха 8, по един мъж и по една жена ще хвръкнат.

Нина или Гичка във финалната шестица ми е ужас, но едната явно ще влезе, същата ситуацията и при мъжете, всъщност мъжете са с един повече май.
Както и да ги въртя все двама трима дразнители ще има в шестицата.
Променят ли се правила за гонене след като ги обединят в един отбор.

# 203
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абсурдно ще бъде Гичка да влезе във финалната шестица. А регламентът позволява ли броят на мъжете и жените на финала да не е равен или не?  Blush

# 204
  • Другата България
Останаха 8, по един мъж и по една жена ще хвръкнат.
Не са ли 9? Гичка, Светла, Светла, Нина, Марко, Мартин, Иван, Филип, Дани?
Марко и Гичка - това е моето предположение - за хора, които са наред да изхвърчат. Предвид това, което вече видяхме като жокер от Златка златното момиче. Laughing
След тях се надявам да е Светла, за да остане Иван във шестицата.
Предложения за финална шестица се даваха назад в темата, който е следил редовно, помни за какво става въпрос.

# 205
  • Ню Йорк
Ами Мартин?Той е ужасно зле, за какво го държат. Тя не че Нина е по-добре, все се скатава и се покрива зад някой друг, аз до сега хич не съм я видяла да готви.

# 206
  • Другата България
 Grinning Защото е послушко.

# 207
Мартин ли....да, и има хъс да се бори,....но понякога не е въпрос само на желание, а и на възможности! То само с мускули не става тая работа готвенето! hahaha hahaha

# 208
Победител ще е Светла или Филип.

# 209
  • Другата България
Победител ще е Светла или Филип.
Laughing Really?
Мартин ли....да, и има хъс да се бори,....но понякога не е въпрос само на желание, а и на възможности! То само с мускули не става тая работа готвенето! hahaha hahaha
Мартин ще отпадне, но преди него искам да отпадне Дани Спартак. Ако ще са заедно в шестица, ми се иска такъв да е редът. Като отпаднеш накрая е най....разочароващо.

Общи условия

Активация на акаунт