Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 425
  • 700
  •   1
Отговори
# 270
Леле, Нина откачи.
Ми като много знае, да го беше направила тя. Да, даде идея, подсказа, но десерта си го направи Светлана.Нина пощуря сякаш тя го е направила, а Светлана го е откраднала.
Видя че нейното с вид на повръщано отнесе критика и побесня.

# 271
Нина е ужасна, само мрънка, да не би тя да е направила десерта?Дала идея и край, трябва и признание, задължително.

Абсолютно, няма такова отвратително създание просто! Какво като е дала идея, защо не я направи тя, като я смята за толкова ценна. Видяхме и уменията... за тройка.

# 272
Ужас тази Нина.
Обаче май не познах. На гичето кекса май ще бие десерта на Мартин.
Марко явно е станал персона нон грата в отбора си

# 273
Става ми жал за Нина. Не мога да си представя как се живее с такава злоба. Това си е жив ад. Тази жена толкова ли не може да се зарадва поне за едно положително нещо!

# 274
  • София
Кекса на Гичето май е глетав. Така ми се видя. А Марко наистина е много арогантен. А в началото го харесвах.

# 275
А втория десерт на Гичка какво представлява, че не успях да видя? Някакъв крем ли?

# 276
Не мога да проумея защо Ангелов все още не е изгонил тази злоба Нина.Доста издънки има и съвсем не е най добрата в кухнята.
И вече съм почти сигурна че ще я видим в ББ " Ол старс"
Или поне ще я поканят де.Гичето също.

# 277
  • София
Става ми жал за Нина. Не мога да си представя как се живее с такава злоба. Това си е жив ад. Тази жена толкова ли не може да се зарадва поне за едно положително нещо!

Тя се радва, но само ако е за нея. На чуждото - не. Много комплекси има тази жена, постоянно има нужда от одобрение.

# 278
И на мен направо вече ми е жал за нея. Собствената й злоба и негативни чувства я побъркват.

# 279
А втория десерт на Гичка какво представлява, че не успях да видя? Някакъв крем ли?

Крем някакъв е, да, гарниран с ягоди, доколкото видях.

Няма как да ми е жал за толкова злобен човек като Нина, изключително ми е противна, за да изпитам съчувствие към нея за каквото и да било.

# 280
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нина откачи. Такава отчаяна нужда от признание, изпъкване и похвала направо ме натъжава, не ми се струва съвсем нормална. Имам чувството, че се самоизяжда. Confused

# 281
  • София
Мен Гичка вече ме дразни... за нея все с две мерки се мери. Вчера можеха само 3 продукта, тя взе - 5. Днес можеше само един десерт, тя - 2, че даже и може да избира кой да презентира. Е някак не е честно.

# 282
  • Испания
Нина дори не поздрави Гичка.

Нина и театър! Ха, ха!

# 283
  • София
Това на Нина вече минава всички граници. Да си ходи, щото вече ме дразни много!
А явно съм сбъркала, не е бил глетав... Кекса де.

# 284
  • Ню Йорк
Леле каква злоба от туй чудо  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт