Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 333
  • 700
  •   1
Отговори
# 465
МанТри, я.😁 😁😁
Телефонът ми е настроен на манТи. Все се каня да изключа подсказката, но пък ви разведрявам. 😘
НЕма да се оплаквате!🍀

# 466
Много е права Билян@
Точно за мантри си е с тая Нина.
Дайте да ги приложим та белким я изгонят.Оммммммм

# 467
  • Испания
МанТри, я.😁 😁😁
Телефонът ми е настроен на манТи. Все се каня да изключа подсказката, но пък ви разведрявам. 😘
НЕма да се оплаквате!🍀

Не се, не се! Хваля се, че ми подобри настроението.

Много е права Билян@
Точно за мантри си е с тая Нина.
Дайте да ги приложим та белким я изгонят.Оммммммм

# 468
  • Другата България
 doh newsm62 За съжаление смятам,че ще остане до почти финала.

# 469
От любопитство погледнах писанията на страницата във фейса и за една "дама" съм убедена, че е Нина Сланина...
Толкова е проста, че не усеща колко се излага като репликира негативните коментари.
Рядко злобен и противен човек, ужасно негативна...ВЪН от шоуто!!!

# 470
  • Другата България
Диана ...намсикоя, нали? Laughing И аз погледнах, мчи ние тук сме си цвете с коментарите в сравнение с фейса! Sunglasses

# 471
Същата. Супер инфантилно поведение.

# 472
Дори не следя страницата им във Фб, и не само нея. Там стана царство на неграмотността и дебилщината. Дори  смислен и конструктивен спор е невъзможно да си спретнеш.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 22:55 от Билян@

# 473
  • София
Записите са приключили и всички вече са навън. А една дама вече вършее из личните съобщения да дава обяснения и да описва реалните ситуации.

# 474
Записите са приключили и всички вече са навън. А една дама вече вършее из личните съобщения да дава обяснения и да описва реалните ситуации.
И коя е тя.

# 475
Почетох малко в Уики за Хелс Китчън.  Пише, че стават един отбор като останат 5 или 6 човека. И после пак елиминации, докато не останат 2ма. Тогава всеки един от финалистите подготвя собствено меню и отбор от отпадналите и сервира на финалната вечеря. Който е спечелил предизвикателството преди финалната вечеря, печели правото  да избира пръв отбора си.  На финала и двамата финалисти застават пред 2 врати, но само вратата на победителя се отваря.

# 476
  • Испания
И коя е тя.

И аз това питам. Като кажеш "а", трябва и да продължиш.

# 477
Явно още не съм  попаднала в полезрението на въпросната персона Laughing

Нина ме дразни с нейното лицемерие. Следя действията и в моменти когато е близко до участник на който правят забележка. Изчезва колкото е възможно от този сектор или се обръща на 180 градуса  и нито чула нито видяла. Жалка картинка. Смешно но и тъжно ми става в тези моменти за нея. Лидер? Може би лидер на безхаберието и подмазването.

# 478
Нека тая прословута дама, която и да е, да ни пише на личните на всички, да я видим коя е поне. Цялата рода на Нина сигурно вършее из форума.

# 479
  • Другата България
Чувствам се дискриминирана. Crossing Arms
Нямам ЛС.
Нина ме дразни с нейното лицемерие. Следя действията и в моменти когато е близко до участник на който правят забележка. Изчезва колкото е възможно от този сектор или се обръща на 180 градуса  и нито чула нито видяла. Жалка картинка. Смешно но и тъжно ми става в тези моменти за нея. Лидер? Може би лидер на безхаберието и подмазването.
newsm48 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт