С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 575
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Особено тегаво става понякога, ако насреща ти е "рогато" и прави напук. Не говоря за неизбежните изменения на възрастта, а за онази особена порода, която все са недоволни, не се вслушват, забъркат кашата и хайде, оправяй се. С такъв човек оправия няма.

# 406
Да се оплача и аз.
Свекърите направиха всичко възможно, те да заведат детето в Трявна (а не родители ми, както бяхме планирали) понеже разбраха, че ще им платим почивката.
И сега ми се оплакват по 2 пъти на ден, колко е лошо детето и не слуша и че искало само да играе и искало неща да му се купуват. И ми я сравняват с племенницата на мъжа ми, че била цвете пред нея и моето дете е невъзпитано.
Никога повече нямали да я водят никъде, сякаш някой ги е карал. Не могат да се оправят с дете на 4 години, не като да не са я гледали до сега.
Толкова съжалявам, че в момента карам проблемна бременност и не можах да си я заведа сама, а малката е с астма и имаше нужда от смяна на въздуха след поредното сериозно боледуване.

Друг път пращала ли си детето с тях? Така ли са реагирали? Повече не го причинявай на детето си това нещо.

Скрит текст:
Оня ден на басейна се нагледах на подобна гледка. Баба с около 4 годишна внучка, която май даже не говореше български, а английски. Почти не можеха да се разбират с бабата. Като отидох детето беше там, не знам от кога. В 15 часа бабата реши да вади детето от басейна, а то видимо уморена и напечено изпадна в истерия. Беше и с лелята на детето май. Бабата го удряше, а лелята го милваше. Честно,  не посмях да отида и да направя забележка, но много го съжалих. Когато дъщеря ми беше на 4, никога не е била на плаж/басейн по това време на деня. Да не говорим, че детето, ако идва от Англия, няма начин да му е ок на русенските жеги и със сигурност му е дошло много слънцето.

# 407
Изгубен щъркел, аз не разбрах за какво онлайн банкиране говориш? Онлайн е когато от стола вкъщи или в офиса си влизаш в профила в банката и прехвърляш едни пари от сметката си на друга. Да ходиш нейде, паркираш, плащаш за паркинг, чакаш пред гише и привеждаш пари за глоби, такси и въобще за нещо си, не е онлайн, ами чисто офффф Simple Smile А и не виждам как го правите с нейни пари, щом тя не е при вас и дава инструкции по телефона. Но и с нейни да е, губенето на време си е сериозен ангажимент и натоварване. Да й откаже синът й! Всякакви подобни проблеми е редно да си ги решава или тя самата, или този, заради когото са възникнали.

black_pearl, а ти защо си се съгласила с промяната на плановете! Ако вече е било уговорено с родителите ти, просто другите баба и дядо ги отлагате за следващия път. Кой плаща почивката?

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 13:59 от птица

# 408
  • при късмета
Изгубен щъркел, аз не разбрах за какво онлайн банкиране говориш? Онлайн е когато от стола вкъщи или в офиса си влизаш в профила в банката и прехвърляш едни пари от сметката си на друга. Да ходиш нейде, паркираш, плащаш за паркинг, чакаш пред гише и привеждаш пари за глоби, такси и въобще за нещо си, не е онлайн, ами чисто офффф Simple Smile А и не виждам как го правите с нейни пари, щом тя не е при вас и дава инструкции по телефона. Но и с нейни да е, губенето на време си е сериозен ангажимент и натоварване. Да й откаже синът й! Всякакви подобни проблеми е редно да си ги решава или тя самата, или този, заради когото са възникнали.

Не разбра ли, че всичко е на компютъра на свекървата, а тя живее отделно. Затова ходят до тях за онлайн банкирането и там са разправиите с паркиране и губене на време. Тя не може да се справи сама, нищо, че има онлайн банкиране

# 409
Ми, да им даде паролите, да прати някой и друг скрийншот и готово.

# 410
не, не разбрах.

# 411
Не вярвам разумни хора да ходят заради онлайн банкиране до къщата й.

# 412
Не вярвам разумни хора да ходят заради онлайн банкиране до къщата й.

Е, сина и ходи, ама то няма да се метне на гората де ...

# 413
Ми, да им даде паролите, да прати някой и друг скрийншот и готово.
Уиш ми взе думите от устата. Нали това е идеята на онлайн банкирането.

# 414
Може да се прави с електронен подпис. Не че не може пак да се вземе устройството, но може да й трябва и за други неща на жената.

# 415
Може да се прави с електронен подпис. Не че не може пак да се вземе устройството, но може да й трябва и за други неща на жената.

Електронния подпис, почти не се ползва никъде, а токена, който го замества, също си има паралелни опции - телефонно банкиране, мобилно приложение и други. Освен това, когато те глобят, в писмото винаги има опции за плащане - по телефон, където ти е достатъчна само картата, има приложен чек, който може да попълниш и т.н.

# 416
Какъв е смисълът да има електронно банкиране, ако не може да се справя с него? Наистина по-удачно е да даде пароли и пр. на сина си щом държи да ангажира друг.
Зетят като е оправен, що не тича той?

# 417
Зетят се пази да не се нервира, че може да си го изкара на щерката. А пък сина, кво - още по-добре ако насоли за нещо снахата после Simple Smile Шегувам се тук, но познавам такива типажи в реалния живот - на пръсти пред мъжа на дъщерята, а сина - на пумпал го въртят.

# 418
Като е тъп синът, кво да праим.

# 419
Зетят се пази да не се нервира, че може да си го изкара на щерката. А пък сина, кво - още по-добре ако насоли за нещо снахата после Simple Smile Шегувам се тук, но познавам такива типажи в реалния живот - на пръсти пред мъжа на дъщерята, а сина - на пумпал го въртят.

Както се казва в една стара приказка:
Синът се разсърдил на майка си, че гощавала зетя с пържени яйца и боб, а на него сипала само боб. На въпроса му:
- Защо бе мамо? Аз цял ден рина тор, да ти разчистя обора, а ти само на него яйца пържиш?
Майката се усмихнала и тихичко му казала:
- Мълчи, сине, че ако знаеш той какво л@@но изрина от вкъщи....Grinning

Общи условия

Активация на акаунт