Отговори
# 90
  • В ЛЮтеницата
КРАСИ, бъди силна, за да превъзмогнеш болката и отчаянието и не слагай край на опитите да станеш майка. Повярвай ми - щастието тепърва ти предстои! /Аз чаках моето 10 години/

# 91
krasi,мъ4но ми е много,не те познавам ли4но,но знай,4е пла4а заедно с теб и много,мног 6те се помоля дове4ера на Богородица за теб и твоето мом4енце.
целувам те

# 92
Krasi, много съжалявам, мила!!!
Стисках палци всичко да се оправи, но... Cry
Бъди силна, Господ да те закриля и скоро да те дари с двойно по-голяма радост!!!
Имай вяра и не се предавай!!!

Поздрави на всички мамчета и се пазете! Целувки!

# 93
Още веднъж- Краси мисля си и се моля за теб миличка.След всяко зло идва добро.

Kabiv добре дошла при нас.

Теди по -добре се пази да не стане беля.Точно сега знаеш че е опасно,нали.Целувки.

Момичета аз вече спирам работа,утре ми е последния ден.Работя  в бутик ESCADA ,
а корема ми вече доста наедря та затова, и контракции получавам,краката ми се подуват та с две думи реших вече да си почивам.Ще имам повече време за вас и за покупки за бебо вече се ориентирам.А ремонта-лека полека и той ще стане.Това е за сега от мен.Прегращам ви и ви целувам - пазете се .

# 94
  • у дома
Здравейте мами  Hug

Добре дошли на новите августинки    след мъничко ще ги добавя и тях в списъчето ни  Simple Smile 
онзи ден или вчера, вече не помня  ooooh!  добавих и адреси на Детски магазини в първия ни пост, може би сте забелязали. ако искате да добавя още, просто пишете  Wink а и виждам, че все повече снимани коремчета има в албумчето ни  Joy
дано с emelle всичко е наред  Praynig
Лека вечер, погалете коремчетата Heart Eyes
пазете се, още мъничко остава  Hug

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 19:28 от blueeye®

# 95
  • София
И аз хвърлих едно око в албумчето - пупу, много сте хубави!  Heart Eyes
emelle , дано всичко е наред с теб и не пишеш само защото учиш за държавния!  Praynig
blueeye® , ето и адреса на един магазин в Люлин http://baby-market.911.bg/a2/firm.asp?id=5168

# 96
  • София
Krasi, много съжалявам за теб. Ако имаш нужда от нещо аз ,предполагам и другите мами сме насреща. Бъди силна и кураж!

# 97
 Winkздравейте на всички Winkаз отдавна не съм писала но не работя от 2месеца а в къщи нямаме pc
за статистиката 28г.с._8кг
пожелавам на всички леко бременеене много усмивки и слънчеви дни Party

# 98
Dobre do6li na novite mami Hug.Tedi mila po dobre si po4ivai i ne riskuvai Peace moge da propusne6 nqkoq druga lekciq po vagno e sega bebo.Moq bebo me pobarkva rita zasvetovno utre sme pri aku6erkata koqto ni sledi neznam to4no kakvo 6te mi pravqt v4era se obadixa mislq 4e 6te ni govorqt za ragdaneto i gimnastika.A na 8 6te si vidq sladura ne sam go vigdala tri meseca Sad po4ti taka gaduvam da go vidq Sad na vsi4ki celuvki po sladkite korem4eta  bouquet

# 99
Добре дошли на новите мами ,  bouquet при нас ще се чувствате прекрасно.
А относно количките аз съм се спряла на Cangoroo cruiser, при нас цената е 270лв., а и е първата количка която найстина ми харесва. http://www.cangaroo-bg.com/ тук може да я видите, и в двата цвята е прекрасна  Laughing

# 100
Ани,
много готина количка си си избрала. И аз съм се насочила към триколка, но още не съм си избрала марка и модел. Cangoroo cruiser има ли ръчна спирачка и може ли да се комбинира като лятна и зимна количка (това не го видях в описанието на сайта)?

# 101
Ани,
много готина количка си си избрала. И аз съм се насочила към триколка, но още не съм си избрала марка и модел. Cangoroo cruiser има ли ръчна спирачка и може ли да се комбинира като лятна и зимна количка (това не го видях в описанието на сайта)?

Kabiv , тя е комбинирана,т.е. коша става за зимата и лятото. Аз питах др. мами във форума за впечатления от нея, те са доволни. Това е страничката, където съм ги питала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103715.0
В магазина ми казаха, че е по-добра от ТСМ, а и аз гледах и двата варианта и има наистина повече възможностти, а и ТСМ, е по-тъмна, а тази е мн. свежи цветове  bouquet

# 102
Добре дошла на  Kabiv и леко бременеене до края с нас.  Hug
tedy84,миличка,това не е шега работа .Лягай и почивай,няма да изпуснеш кой знае колко.
Ани,много готина количка си си избрала. И аз съм се насочила към триколка но мисля да е ТСМ

# 103
 Благодаря момичета и аз така реших в къщи съм си. Обаче лекарството нещо не ми действа и имам контракции постоянно, което май значи, че ще трябва малко и в болница да полежа. Днес ще отидем с таткото и при друг лекар за всеки случай тъкмо да го видим бебо, че вчера не ме гледаха на ехографа. Не зная дали на някоя от вас се е случвало при всяко ставане, или при обръщане, докато лежа получавам контракции. Малко се плаша, поне съм спокойна, че нямам болки по време на контракциите. А възможно ли е да получа разкритие в следствие на контракциите???
emelle не се е появяваля дано е добре!  baby_neutral

# 104
Добро утро момичета,
в този мрачен ден ми е едно такова...сдухано. Не можах да спя снощи , гадно ми е и не знам какво да правя...
Теди84, я полежи малко вкъщи. Лекциите няма да избягат , контролните също:)
Kabiv, добре дошла при нас Simple Smile Леко бременеене ти пожелавам и най късно след 2 -3 месеца среща в Шейново за по кафе Simple Smile

Я кажете за количките, много моля. Каква точно трябва да е количка за бебе родено средата на август? Аз си мисля че задължително трябва да е комбинирана , защото като почнем да се разхождаме ще бъде края на септември...после зимните месеци. А то едвали ще може да седи , така че май и трябва да е с кош??Аз много искам коша да бъде подвижен , за да можем да го използваме и без колелата, за разнасяне на бебка.

Общи условия

Активация на акаунт