Отговори
# 165
  • София
И аз харесах този модел на Нео-нато.Те са еднакви с Кам.Разликата е в десените май  GrinningПри нас ,за щастие на мъжа ми,това е обратен прогрес на цената.Първо бях харесала за 1600лв #Crazy,после за 1200,и сега тази му се струва без пари  LaughingНо- той така си го направи и избра.Дадох му избор- или да ми купи нова кола,или да се съобразява с много критерии и да купи по-скъпа коли4ка  Crossing Arms

Хихихи, моят мъж като видя цената и ми каза - ами да вземем да му купим една Лада - те по -толкова вървят - ще я боядисаме, нарисуваме и кой като него ( бебето)  Wink
Аз приложих и друг номер - мъжът ми обича зелено - и му казах, че съм харесала количка в неговия цвят и той да е доволен  Wink

Emelle - радвам се, че си добре.   bouquet

# 166
  babydust7 babydust7 Чести 1-ви юни, и само въллшебни моменти за напред  babydust7 babydust7
Относно раждането още не съм решила, но ще се уповавам на доктора, к` избрах да ме изражда , а и при мен може да се получи по-сложно, защото избрах болница и доктор в Плевен, което е на 1час път от Търново. newsm03
Относно кърменето, ще ми се да мога да си кърмя бебо, колкото се може по-дълго, но времето ще покаже  Laughing
Радвам се че вс. с Emelle , се е стабилизирало newsm47
Ами това е за сега, желая ви пълноценен и спокоен ден  lovekiss

# 167
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА И ВСИЧКИ БЕБЧЕТА В КОРЕМЧЕТАТА НИ!

Радвам се, че всички мами са добре, аз бях на консултация на 30.05. Доктора каза, че сме добре и 99% да чакаме момиченце!  Laughing  Тежало около 1 кг, главата е 7.1 см, а бедрото 5.4. Това добре ли е?
Но от няколко дена усещам едно изтичане, но доки каза че е нормално даже щяло да се усилва! Аз се чувствам добре, не съм се надула още, и дано да не се надувам за сега!  Stop Вече съм +8 кг в 28 г.с, и почнаха да ми натежават. Следобед такава дрямка ме наляга, че едва се удържам да не подремна на бюрото на работа! newsm78
Весело празнуване днес, и да почерпите бебоците с нещо сладичко! Wink

# 168
4ESTIT PARVI UNI na vsi4ki batkovci i kaki  bouquet i na sladkite beboci v na6ite korem4eta :)Xodix da si tarsq drexi no ne si xaresax ni6to no vlqzox v edin decki magazin i kupix na bebo mnogo sladko na ma4eta za obli4ane na malkoto ko64e na koli4kata koeto e za kola 6te sloga snimki v sabota 6te vzemem koli4kata :)Emile radvam se 4e si dobre Peace i vsi4ki mami dragte se o6te malko Peace I az si imam kontrakciki a bebo taka tegi zastanal na daqnata mi strana osobeno kato varvq mnogo me podpira,i taka se mesti i obra6ta.Za ragdaneto sam re6ila s upoika normalno.V4era bqx na gimnastika za bremeni i ni obisnqvaxa kak da di6ame i napavame dadoxa ni po edin balon Party da go naduvame dolu gore taka trqbva da napavame.Tova e mami celuvki po korem4etata i se pazete  bouquet

# 169
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ!
имам въпроскъм мамите които са в майчинство. аз вече излязох в отпуск, който ще го слея с майчинството. тъй като съм свикнала да съм в движение и сред повечко хора сега нещо ми идва трудно, въпреки че от една седмица съм в почивка. вие как се справяте със скуката. не мога да си измисля нищо, което да ми отнеме по-голяма част от вниманието. сега достаждам на мама у тях, тъй като там по-често има хора от колкото в моя дом.

# 170
  • у нас
Ох,emelle,най-после Hug.Радвам се,че всичко е наред с теб.Вече започнах да те сънувам бе мамче.Хайде стига си работила,а лягай да си почиваш,че скоро няма кой да те остави да мързелуваш.

# 171
Emelle - радвам се, че си добре.  bouquet
Добре дошла на Viana при нас   Hug
Момичета имам един въпрос незнам точно къде да го задам и реших да питам вас , интересуваме кои е доставчика на Витамините Хипп или ако можете да ми кажете от коя аптека в софия да си ги взема. Че вече ми писна от Габровци на три места си ги поръчах и никакъв отговор. Уж били поръчани а ги нямало с доставката и ме ядосаха, вече втора седмица ги няма.

# 172
  • Пловдив
 snejko , Hipp едната от фирмите, които ги внася, е "Либра" - със сигурност, когато изчезна Матерната, се обадих да ги питам, но много рядко ги внасят, щото май много-много не се купуват.
 За съжаление, няма много витамини за бременни - Пренатал, но са доста скъпички, Хип /това по -скоро било някаква хранителна добавка/, а , има и от магазин "Лечител" - 2 вида, на билкова основа, също мисля, че не са лоши.

# 173
Ех, най-после успях да ви изчета!  Laughing Браво, доста сте изписали!
Надявах се като отворя темата да видя, че си имаме ново бебче, на Краси5, но уви...  Cry Стана ми много тъжно, но трябва да сме силни всички!
Добре дошли на новите мами. Много се радвам, че с всеки изминал ден се увеличаваме.  Hug
Още веднъж искам да благодаря на всички за подкрепата. Много ме трогнахте.  Heart Eyes
Много теми гледам се обсъждат вече. След като ви изчетох сериозно се замислих за раждане с избор на лекар.  newsm78 Досега мислих да си избера акушерка, но ще видим. Трябва да го обсъдим с таткото. Иначе със сигурност ще раждам в Св. София.
За количките - ами колкото и нахално да звучи аз се надявам да ми подарят.  Embarassed Засега съм поръчала слинг. Брат ми си идва от Холандия след няколко седмици и се надявам да ми донесе, защото четох че в БГ още няма. Но ще видим.
Ами щях да забравя: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ! А на всички мами с контракции (няма да ви изброявам че сте много) желая скорошно отшумяване на проблемите. Хайде момичета нека бъдем силни, остана ни малко трябва да издържим!  Peace

# 174
Здравейте, на всички мами! Пиша за първи път, въпреки че чета отдавна. Аз съм една от вас, чакам второто си бебче /момиче/ през м.август - термин 14.08.2006 г. Досега бремеността ми протича горе-долу нормално. Имам оплаквания и неразположения, но повечето от тях и вие ги имате, така че няма да навлизам в подробности. След вчерашната консултация съм 10 кг отгоре в 29 г.с. бебчето се развива нормално, даже се е обърнало с главичката надолу. Доста активно бебче е за разлика от първото, което беше много спокойно. По отношение на раждането и болницата съм се спряла на бившата Окръжна болница в София, по възможност нормално. Лекарката, която следи бремеността ми работи там и сигурно ще я ангажирам за раждането, стига да не е в отпуск.
Няма да пиша повече, че стана дълго.
Лек ден на всички и леко бременеене! Hug

# 175
albenis, добре дошла при нас  Hug Ех, че хубаво групичката ни расте ли, расте  newsm68

emelle, супер се радвам че всичко вече е наред  Heart Eyes

Хайде момичета нека бъдем силни, остана ни малко трябва да издържим!  Peace
Така е, дано всичко е наред до края с всички ни  Praynig

# 176
Здравейте, мами Grinning

Първо: Добре дошли на всички нови мами...пожелавам им безпроблемна бременност  bouquet

emelle, много се радвам, че вече всичко е ОК...сега трябва повече да се пазиш, да си почиваш и разходки само до "Снейк" Grinning. А работата просто я забрави...ако не се пазиш сама, никой няма да се погрижи за теб Naughty

Аз също смятам, че е по-разумно да се плати за избор на лекар...най-малкото което получаваш е спокойствието, че имаш на кого да разчиташ.

А поне проблемът за количка не стой пред нас - имам племенничка на 3 год. и ще ползваме нейната, а тайничко се надявам и кошчето за кола... Blush
Да ви се похваля...днес си взех много сладка туника...розова и много кукленска и разгледах и пердета за детската, но нищо не ми хареса засега. Стаята за бебчо е готова още от 2 години, когато се нанесохме в апартамента, но остава да се сложат корнизи и алуминиев радиатор.

Лека вечер и се пазете Hug

# 177
  • Sofia
Добре дошла на albenis!
emelle, радвам се, че си добре. АКО изляза в отпуск от 19.06 ще ти пиша и ако искаш може да пием по едно кафе.

Аз да ви се оплача - преди две седмици стъпих накриво и си изкълчих или навехнах крака, долу при кокалчето. Болеше ме, но се търпеше. Вчера, пропуснах едно прагче и стъпих накриво,, ОТНОВО на същия крак и днес едвам ходя. Миличкият ми мой мъж го превърза, но не спира да си ме боли. newsm45 Сега съм с тумбак и куца....страхотна комбинация. Това е! Оплаках си се!

# 178
хайде и аз да се отчета за днес Grinning
първо честит празник на всички деца (малки и големи)а също и на малките бебоци в коремчетата  bouquet

добре дошли на новите мами  bouquetпри нас е много хубаво!!!
дано вече няма проблеми -малко остана
 сега да ви попитам вие разсеяни ли сте?аз направо вече не се трая-все нещо не дообмислям или забравям-пресен пример днес-харесах спалня с гардероб на много изгодна цена и понеже нашето тате много работи на мен се падна честта да я поръчам-оказа се че е единствената ама аз бях решила ве4е че това е нашата спалня,платих я и ще ни чака в магазина Winkоказа се че ще ни я доставят сглобена newsm78 и аз чааак в къщи се сещам "ами ако не мине през вратите?!и гардероба един голяяям #2gunfireмнооого ме хвана яд че не помислих навреме  #Cussing out
такива работи недоизмислени ми се случват всеки ден
иначе ми подариха един розов потник мнооого лек и удобен и сега съм като малко розово прасенце:)ще кача снимки:)тук малко се поразхлади и е много приятно за разходки
ааа а за докторите и раждането-аз ще си раждам при доки която ме следи(само че тя е твърдо за нормално раждане,а аз още се колебая ще видим дали ще може да ме убеди newsm78)
за кърменето съм 100% ЗА,даже и сутиен си купих вече:)после някой от вас ме подсети че може и да не ми стане когато ще ми трябва #Cussing out(ама тая тема вече я засегнах Close)
хайде лека вечер на всички и погалете коремчетата-и само за хубави неща си мислете Heart Eyes

# 179
  • у дома
emelle, радвам се че всичко е наред с теб  Hug

Момичета имам един въпрос незнам точно къде да го задам и реших да питам вас , интересуваме кои е доставчика на Витамините Хипп или ако можете да ми кажете от коя аптека в софия да си ги взема. Че вече ми писна от Габровци на три места си ги поръчах и никакъв отговор. Уж били поръчани а ги нямало с доставката и ме ядосаха, вече втора седмица ги няма. [/b]

snejko, аз лично си ги купих ХИП Натал от аптека, която се намира на спирка Лагера, на трамвай №5, бул. Цар Борис III (на същата спирка има Била). не съм сигурна дали познаваш този район на София, затова ще се опитам да обясня по-ясно. трамвай №5 върви от Съдебната палата, до Княжево. Спирка Лагера е 6 по ред, като приемем за начална Съдебната палата.
4-та спирка е Пирогов, след нея е Димитър Несторов и след нея е Лагера. аптеката е от другата страна на булеварда, т.е. на светофара при спирката, пресичаш булеварда и ще я видиш вдясно срещу теб. ако има нещо неясно, пиши на лични Wink мисля, че и по другите аптеки ще започнат да зареждат от тези витамини.

добре дошли и на новите мами  Hug

днес нямах възможност да чета и добавям данни, ще се опитам тази вечер да наваксам. ако пропусна нещо, не се сърдете, а ми пишете на лични  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт