На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 504
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте,и тук да нахлуя,и да помоля дали някой знае пазари за дрехи в Истанбул,рових много ,но никъде няма тема.Моя позната ми каза за подобен пазар,с дрехи шити на ишлеме,или търговски улички на които могат да се намерят.Изключвам Капалъ Чарши, защото там със сигурност има дрехи,чанти и обувки.

# 31
  • до най-прекрасния мъж
На етикетите в Уайкики има 2 цени. Таксуват на по-ниската и винаги така е било. По-високата не зная за какво е.

# 32
Синия пазар  / зад Марги / работеше и в сряда, когато сме ходили, и пак бе препълнен, както и в съботен ден.

# 33
  • София
Благодаря ви много,но може ли малко разяснение,защото нищо не ми говори.

# 34
  • на морето
В Уайкики наистина има две цени и винаги таксуват по-ниската, както е писала blue.angel.
Аз благодаря за страхотната нова тема. Искам да добавя, че в Чорлу ходим и в Крос - само дънкови облекла. Мисля, че повечето са с някакви дефекти, но има и страхотни попадения. Повечето дънки бяха на 19.90 лири. Жалко, че не мога да Ви ориентирам къде точно се намира, но мисля, че беше близо до Тач.

# 35
Здравейте! Simple Smile Някой знае ли къде в Лозенград, или Одрин шият булчински рокли? И колко време отнема за изработка, след като се вземат размерите?
Благодаря ви предварително за отговорите!

# 36
  • Варна
fay fay, синият пазар (зад Марги) не е в Истанбул, а в Одрин. Отговорът не е насочен към твоя въпрос.
Колкото до Истанбул, не става ясно какви дрехи търсиш и с каква цел (лични нужди или търговия). Търговски улички за дрехи и други стоки има в района между Капалъ чарши и Египетския пазар. В кв. Лалели, където обикновено настаняват нашите туристи, има десетки магазини за търговия с дрехи, предимно на едро. Ако търсиш обикновен седмичен пазар, какъвто е петъчния в Одрин, всеки квартал в Истанбул си има такъв. В първия пост на темата за града има насоки за тях.
Убедена съм, че в интернет има информация. Потърси.

За LCWaikiki (Уайкики) също твърдя, че таксуват по-ниската цена. diddlina79, другия път сравни, преди да изхвърлиш касовия бон.

# 37
Къде да видя брошурата на Марги?
Относно питането, поразрових се из интернет и разбрах, че под марката MARGI има мол, супермаркет до Голямата джамия Селимие и хотел Марги.
http://www.margi.com.tr/iletisim.html

# 38
На етикетите в Уайкики има 2 цени. Таксуват на по-ниската и винаги така е било. По-високата не зная за какво е.

По-високата е ако плащате на вноски. Обърнете внимание ако пазите етикет.
По ниската цена е плащане на цялата сума (pesin fiyat), а по-високата ако е на изплащане (taksit fiyat).

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 18:55 от sevgito

# 39
В Уайкики наистина има две цени и винаги таксуват по-ниската, както е писала blue.angel.
Аз благодаря за страхотната нова тема. Искам да добавя, че в Чорлу ходим и в Крос - само дънкови облекла. Мисля, че повечето са с някакви дефекти, но има и страхотни попадения. Повечето дънки бяха на 19.90 лири. Жалко, че не мога да Ви ориентирам къде точно се намира, но мисля, че беше близо до Тач.
На 100 метра преди Авантаж е. По същата линия.

# 40
Някой виждал ли е магазин на бижута PANDORA В Одрин?

# 41
По въпроса за двете цени,в магазин в Ераста ми бяха обяснили,че втората по-ниска цена е когато имаш карта за намаление.Аз нямах,но те ми маркираха по-ниската.Магазина беше U.S.Polo.Но не знам дали това е така и с другите магазини.

# 42
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, за двете цени разбрах,но има накрая някакъв процент който се добавя към цялата сума.
За него се чудех данък ли е, защото като сума по етикети е едно, а после тотална е различен.
Май че и в супермаркетите е така, и там съм забелязвала някакъв процент увеличение, незнам може и да бъркам. Simple Smile

# 43
Благодаря за отговорите, за двете цени разбрах,но има накрая някакъв процент който се добавя към цялата сума.
За него се чудех данък ли е, защото като сума по етикети е едно, а после тотална е различен.
Май че и в супермаркетите е така, и там съм забелязвала някакъв процент увеличение, незнам може и да бъркам. Simple Smile
Бъркате. Нищо не се добавя. Ако сумирате отделните неща, тоталът е същият, просто в края на бележката е написана и сумата на ДДС-то. Ето как изглежда:

# 44
  • Пловдив
Еее благодаря много явно нещо съм се забъркала Simple Smile.
Но поне съм запомнила че има някакъв процент, то било ДДС.
Иначе аз смятам с колеги на 5 май да идем на пазар, но дано не дремем много по границата.
И да попитам имате ли отзиви за таблетки за миялна, и ако може да споделите цена, марка и качество.
Предварително благодаря момичета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт